Меню
Количка

Двулицеви матраци РОС МАРИ

Филтри цена

лв лв
Матрак с ядро от 14см полиуретaнова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежият въздух постоянно да циркулира през пяната,а микроорганизмите, акарите и мухъла не са в състояние да се развиват. Калъф 2см (сваляем калъф ватиран с меки полиестерни влакна и Spunbond).Матрак Бейси двулицевЯд..
199 лв
Важен фактор за спокойния сън е и усещането за уютна и проветлива среда. Ето защо ние вградихме слой от материала AirForm. Чрез своята уникална структура, изградена от множество отворени камери, той осигурява една оптимизирана въздухопропусклива зона. Всеки иска да спи в чиста и приятна среда. Луксо..
235 лв
двулицев Матрак РосМари ФЕЛИЯ плюс двулицев Матрак РосМари ФЕЛИЯ плюс
Безплатна доставка
С ядрото си от пружинен пакет „Бонел” съставен от 120бр./кв.м спираловидни чашки, матрака осигурява ергономична позиция на гръбначният стълб независимо от позата на сън. Конструкцията му е изключително здрава с детайл под всеки ред пружини, слой обезшумяващ филц, слой от термослепени памучни влакна,..
266 лв
двулицев Матрак РосМари Бейси Мемо двулицев Матрак РосМари Бейси Мемо
Безплатна доставка
Продуктът притежава ядро, изградено от Body care пяна и мемори пяна. Мемори пяната запомня извивките на Вашето тяло и реагира спрямо неговата температура. Дишащата структура осигурява свободно циркулиране на въздуха и гарантира проветривост на матрака през цялото време! Дамаската на модела е из..
269 лв
двулицев Матрак РосМари СИМПЪЛ мемори двулицев Матрак РосМари СИМПЪЛ мемори
Безплатна доставка
Комфортният матрак, имащ съществено значение за по-здравословния ни сън, трябва изцяло да отговаря на личните ви нужди. Знаейки това, българския бранд матраци Росмари непрекъснато обновяват своето портфолио, създавайки все по-разнообразни модели, за да ви осигурят точно това, от което се н..
325 лв
двулицев Матрак РосМари ФЕЛИЯ мемори двулицев Матрак РосМари ФЕЛИЯ мемори
Безплатна доставка
За спокоен сън се нуждаете от матрак, които да ви осигурява добра поддръжка на тялото. Фирма за матраци РосМари са създали двулицев матрак, който е едно уникално съчетание от Бонел система и пласт мемори пяна и още един пласт от специалната sky cell пяна. Комбинацията между тези материали ..
348 лв
двулицев Матрак РосМари СИВИЛИЯ покет двулицев Матрак РосМари СИВИЛИЯ покет
-20 % Безплатна доставка
Матрак Sivilia pocket двулицевЯдро: Трислойно от 7 зонен пружинен pocket spring пакет, полиуретанова и мемори пяна.Дамаска: Текстил, осигуряващ добра антибактериална и антиакарна защита.Височина на матрака: 23 +/- 1 cm.Гаранция на матрака: 5 годиниГаранцията е валидна само при употреба с п..
380 лв 475 лв
двулицев Матрак РосМари НЕОЛАТЕКС silver двулицев Матрак РосМари НЕОЛАТЕКС silver
Безплатна доставка
Изключително удобен двулицев матрак с ядро от 100% латекс, гарантирано от Latexco Белгия. Латексът е най-еластичният материал в природата, който мигновено се адптира към Вашето тяло. Матракът е с височина 18 см. и се изработва от цяло ядро без слепване.Матрак neoLatex silver двулецевЯдро: ..
669 лв
двулицев Матрак РосМари НЕОЛАТЕКС мемори двулицев Матрак РосМари НЕОЛАТЕКС мемори
Безплатна доставка
Изключително удобен двулицев матрак с ядро от 100% латекс, гарантирано от Latexco Белгия. Латексът е най-еластичният материал в природата, който мигновено се адптира към Вашето тяло. Матракът е с височина 21 см.Матрак neoLatex memo двулецевЯдро: Двуслойно зонирано ядро от 100% латекс-Latexco (Б..
815 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)