Меню
Количка

Еднолицеви

Филтри цена

лв лв
Еднолицев матрак ТЕД КОЛОРИ Еднолицев матрак ТЕД КОЛОРИ
-15 %
Сред многообразието от висококачествени продукти за сън на лидерите в производството на матраци ТЕД можете да откриете класическия еднолицев матрак Колори. Неговото ядро представлява пружинен пакет бонел, който се отличава с висока издръжливост и здравина при натоварване. Той предоставя на тялото ст..
114 лв 134 лв
до 15 дни
Еднолицев пружинен матрак, състоящ се от рамка от иглолистна дървесина, анатомичен пружинен пакет Бонел, слой обезшумяващ филц, слой от термослепени памучни влакна, тапицерска обемна вата и дамаска с вата и прошивка Spunbond. Здравата му дървена конструкция позволява монтирането на повдигащ механизъ..
135 лв
до 20 дни
С ядрото си от пружинен пакет „Бонел” съставен от 120 бр./кв.м спираловидни чашки, матрака осигурява ергономична позиция на гръбначният стълб независимо от позата на сън. Конструкцията му е изключително здрава с детайл под всеки ред пружини, слой обезшумяващ филц, слой от термослепени памучни влакна..
179 лв
до 20 дни
Модел Класик е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е направена по доказала се с времето технология и гарантира добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпростр..
194 лв
до 60 дни
Модел Класик пяна е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от еластична пяна. Ортопедичните му свойства спомагат за поддържане на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостното отпускане на тялото. Класик пяна е матрак с н..
198 лв
до 60 дни
Матраци РосМари се грижат за клиентите си и създават модели, които да осигуряват удобство и уют. Сред продуктите им има много модели като подматрачни рамки на добри цени, възглавници, топ матраци и матраци, с които ще имате спокоен и релаксиращ сън. Еднолицев матрак Felia Memo е напра..
205 лв
до 20 дни
При ползване на Каспия Нормал подматрачната рамка е излишна. Тежестта и функционирането на матрака се поемат от вградената в конструкцията рамка. Тя е характерна за всички модели Каспия и се състои от заварен метален профил и неподвижно захваната към него OSB плоскост. Метала придава голяма здравина..
207 лв
до 20 дни
еднолицев матрак ТЕД АВА еднолицев матрак ТЕД АВА
-10 %
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Класическо ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формата си,..
216 лв 240 лв
до 15 дни
Модел Перла Еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна и еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойств..
249 лв
до 60 дни
еднолицев матрак ПАРАДАЙС ДИПЛОМАТ еднолицев матрак ПАРАДАЙС ДИПЛОМАТ
-10 % Безплатна доставка
Дипломат Еднолицев е модел матрак от Стандартна серия на матраци Paradise. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка. Подходящ е за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Отличава се с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от в..
251 лв 279 лв
до 60 дни
еднолицев матрак ТЕД СИЛВЪР ЕКСКЛУЗИВ еднолицев матрак ТЕД СИЛВЪР ЕКСКЛУЗИВ
-15 % Безплатна доставка
Еднолицевият матрак Exclusive Silver е висококачествен матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Специално създаденото ядро на матрака от мулти покет пружини осигурява динамична поддръжка, посре..
266 лв 314 лв
до 15 дни
еднолицев матрак ПАРАДАЙС ДИОНА еднолицев матрак ПАРАДАЙС ДИОНА
-15 % Безплатна доставка
Модел Диона Еднолицев е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната Memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане като същевременно..
279 лв 329 лв
до 60 дни
Еднолицев матрак РосМари ДУО комфорт Еднолицев матрак РосМари ДУО комфорт
Безплатна доставка
Този еднолицев матрак идеално демонстрира как класическите и модерните технологии могат да създадат шедьовър. Основа от ламелна рамка подпомага перфектно работата на двуслойното високоеластично полиуретаново ядро и придава усещане при сън като на един високо качествен двулицев матрак.Матрак Дуо Комф..
283 лв
до 20 дни
Еднолицев матрак ТЕД АРМИДА Еднолицев матрак ТЕД АРМИДА
-15 % Безплатна доставка
Еднолицев модел матрак Армида с ергономичен комфорт от Flexible Technology и стабилна дървена рамка. Двуслойното профилирано ядро осигурява възможност за индивидуално определяне на предпочитания комфорт. Профилираната повърхност осигурява деликатен масаж на тялото и спомага кръвообращението. Облечен..
300 лв 353 лв
до 15 дни
Еднолицев матрак РосМари ДУО Комфорт Мемори Еднолицев матрак РосМари ДУО Комфорт Мемори
Безплатна доставка
Този матрак предоставя отличен комфорт, благодарение на еластичната основа, постигната от вграждането на подматрачна рамка, която пресъздава усещането за двулицев матрак. Слоят мемори пяна идеално се адаптира към формата и натиска на тялото и регулира температурата, а ядрото е изработено от неподатл..
325 лв
до 20 дни
еднолицев матрак ПАРАДАЙС ГАЛА МЕМОРИ еднолицев матрак ПАРАДАЙС ГАЛА МЕМОРИ
Безплатна доставка
Модел Гала Мемори Еднолицев е комфортен матрак с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност ..
354 лв
до 60 дни
Еднолицев Матрак РосМари СИВИЛИЯ покет Еднолицев Матрак РосМари СИВИЛИЯ покет
Безплатна доставка
Матрак Sivilia pocket еднолицев  Основа: Вградена дървена рамка.Ядро: Двуслойно от 7 зонен пружинен pocket spring пакет и полиуретанова пяна.Дамаска: Текстил, осигуряващ добра антибактериална и антиакарна защита.Височина на матрака: 23 +/- 1 cmГаранция на матрака: 5 години..
355 лв
до 20 дни
еднолицев матрак ТЕД ФАВОРИТ НОВА еднолицев матрак ТЕД ФАВОРИТ НОВА
Безплатна доставка
Еднолицевият модел матрак Favourite комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка. Независимите пружинки се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака. Матракът е луксозно завършен с висококачествен текстил TED Balance,..
399 лв
до 15 дни
еднолицев матрак ТЕД КУУЛ СИЛВЪР СЕНС еднолицев матрак ТЕД КУУЛ СИЛВЪР СЕНС
Безплатна доставка
Матрак Cool Silver Sense в еднолицев вариант, е нашето НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ от Сребърна колекция и уверяваме Ви- той е чудесен и осугурява отлична терморегулация през нощта във всеки един сезон.Насладете се на :Лукс на достъпна ценаНепружинен матракЕднолицевПрофилирано ядро с масажиращ ефект подобрява к..
460 лв
до 15 дни
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)