Меню
Количка

КЗ

Компактна и изискана етажерка с крачета, подходяща за Вашата всекидневна или спалня. Благодарение на нея ще може да организирате вещите и допълненията към интериора си, но същевременно ще разполагате с елегантна мебел, вписваща се отлично във всяко помещение. Етажерката Square Cube в популярния цвят..
109 лв
Компактна и изискана етажерка с крачета, подходяща за Вашата всекидневна или спалня. Благодарение на нея ще може да организирате вещите и допълненията към интериора си, но същевременно ще разполагате с елегантна мебел, вписваща се отлично във всяко помещение. Етажерката Square Cube в популярния цвят..
109 лв
Метална етажерка 3 Shelves Метална етажерка 3 Shelves
-11 %
Металната етажерка 3 Shelves е отлично и стилно решение за организиране на Вашите вещи и радвижване на пространството у дома или в офиса. Разполага със стабилна конструкция, 3 нива от ПДЧ и метална основа. Изчистен дизайн, който се вписва във всеки интериор.Материал: ПДЧ /МеталРазмери: 66/34/85 смЦв..
79 лв 89 лв
Метална етажерка 5 Shelves Метална етажерка 5 Shelves
-11 %
Металната етажерка 5 Shelves е отлично и стилно решение за организиране на Вашите вещи и радвижване на пространството у дома или в офиса. Разполага със стабилна конструкция, 5 нива от ПДЧ и метална основа. Изчистен дизайн, който се вписва във всеки интериор.Материал: ПДЧ /МеталРазмери: 66/34/16..
124 лв 139 лв
Помощна маса Metal Laptop Table Помощна маса Metal Laptop Table
-18 %
Компактна и удобна помощна маса Metal Laptop Table. Подходяща за употреба във Вашата всекидневна, офис или спалня, където да поставите лаптоп или друго устройство, кафе или необходими Ви принадлежности. Изчистен дизайн, който се вписва във всеки интериор.Материал: ПДЧ /МеталРазмери: 60/35.5/65.5 смЦ..
53 лв 65 лв
Компактна и удобна помощна маса Table With Bag с обособено място за поставяне на аксесоари или вещи в долната част. Подходяща за употреба във Вашата всекидневна, офис или спалня, където да поставите лаптоп или друго устройство, кафе или необходими Ви принадлежности. Изчистен дизайн, който се вписва ..
59 лв 65 лв
Стилна, елегантна и компактна поставка за обувки 3 Shelves Shoe Rack, подходяща за антрета във всякакъв стил. Благодарение на нея ще може да организирате обувките си, но същевременно ще разполагате с елегантна мебел, изработена от висококачествени материали. Поставката разполага с 3 реда и може да п..
79 лв
Секция ARCTIC
-11 %
Модерна и практична холна секция за дневна в бял гланц. Холна секция Alaska предлага много място за съхранение и много място за декориране, както и пространство за голям телевизор. В секцията има вградено LED осветление зад стъклените рафтове, което създава много ефектна визия.Материал: Ламинирано М..
799 лв 899 лв
Секция Yuka
-10 %
Модерна и раздвижена секция за всекидневна "Юка". Съвременен модел с впечатляващ дизайн, високо качество на изработка и отлична функционалност, която би се вписала отлично в интериора на всеки изискан дом. Секцията разполага с долна част, която може да се използва както за TV шкаф, така и за шк..
439 лв 487 лв
Секция АЛПИН
-10 %
Модерна и практична холна секция за дневна в комбинация от бетон и антрацит. Холна секция ALPIN предлага много място за съхранение и много място за декориране, както и пространство от 120 см подходящо за голям телевизор. В секцията има вградено LED осветление зад всички стъклени рафтове, което създа..
808 лв 894 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)