Меню
Количка

ЮБ

Бюро Фантазия Модул 10 е удобно и практично, то ще стане незаменим помощник на Вашето дете. Бюрото е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработено от висококачествено ПДЧ 18 мм. в комбинация от свежи цветове.Размери: 60/60/42 смЦвят: Бор..
102 лв
Бюро Фантазия Модул 6 удобно и практично, то ще стане незаменим помощник на Вашето дете. Подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Бюрото е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработено от висококачествено ПДЧ 18 мм. в..
139 лв
витирна модул МОДЕНА 1 витирна модул МОДЕНА 1
-17 %
Модул Модена 1 представлява висок шкаф с два рафта и витрина от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 56/30/191 смЦвят: Античен дъб и Сан ремо 18 мм.ПДЧ..
227 лв 274 лв
витирна модул МОДЕНА 4 витирна модул МОДЕНА 4
-22 %
Модул Модена 4 представлява нисък шкаф с две врати един рафт и витрина от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 92/40/113 смЦвят: Античен дъб и Сан ремо 18 мм.ПДЧ..
244 лв 311 лв
гардероб АДЕЛ с плъзгащи врати гардероб АДЕЛ с плъзгащи врати
-16 %
Гардероб Адел влечатлява с атрактивен и модерен дизайн със стилната и свежа цветова комбинация от дъб крафт бял и светъл виолет. Двукрилен, с разпределение - едно крило с  два лоста и едно с три рафта. Двете плъзгащи врати са с огледала и декоративни лайстни. Може да го оборудвате и с механизъм..
821 лв 972 лв
гардероб АРАМО с плъзгащи врати гардероб АРАМО с плъзгащи врати
-15 %
Гардероб Арамо - на пръв поглед семпъл, но изящен. Монтираното на едната от двете му плъзгащи врати огледало внася допълнително удобство и функционалност. Вътрешното му пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки, а при желание можете да го оборудвате и с механизъм за плавно за..
867 лв 1025 лв
Гардероб АРЕС е с лице оформено от две плъзгащи врати, едната от които е с огледала а другата е декорирана със стилни изчистени елементи. Гардеробът има много функционално разпределение и LED осветление за допълнително удобство. Ако жеаете може да го обобрудвате и с механизми за плавно затваряне на ..
907 лв
гардероб АРТЕ с плъзгащи врати гардероб АРТЕ с плъзгащи врати
-19 %
Гардероб Арте е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати - с огледала, а вътрешното му пространство е разпределено от три големи рафта и два лоста за закачалки. Ако желаете може да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Принт върх..
872 лв 1082 лв
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  БялоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦв..
987 лв
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  ЗлатоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦ..
987 лв
гардероб ЕГО с плъзгащи врати гардероб ЕГО с плъзгащи врати
-19 %
Гардероб Его е с две плъзгащи врати и огледала, с LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Допълнително се предлага и механизъм за плавно затваряне за вратите.LED осветлениеРелефни ПВЦ орнаментиГардероб с две плъзгащи врати, пет рафта и три лост..
912 лв 1131 лв
гардероб ИМПЕРИАЛ с плъзгащи врати гардероб ИМПЕРИАЛ с плъзгащи врати
-18 %
Гардероб Империал е съвършена комбинация от практичност, красота и изисканост. Двете плъзгащи врати са стилно декорирани с орнаменти и огледала изрязани по форма, което придава изящен и луксозен вид. Вътрешното му пространство е рапзпределено оттри рафта и два лоста за закчалки. Допълнително можете ..
995 лв 1220 лв
гардероб КАРМЕН с плъзгащи врати гардероб КАРМЕН с плъзгащи врати
-20 %
Гардероб Кармен е за хора, които обичат обстановката около тях да говори за изисканост и лукс. Не само цветовете допринасят за това. Красивият мотив носи една аристократична и нежна нотка. Просто няма как да сбъркате с Кармен. Въпреки ниската си цена, този гардероб разполага с екстри като LED луничк..
950 лв 1181 лв
Лицето на гардероб КАФЕ е оформно от две плъзгащи врати, едната от които е с огледало а другата е стилно декорирана с ПВЦ орнамент Черен сатен. Гардеробът е много функционално разпределен от три рафта и два лоста за закачалки. По желание може да добавите и механизъм за плавно затваряне на вратите.Пл..
964 лв
гардероб КЛАСИКО с плъзгащи врати гардероб КЛАСИКО с плъзгащи врати
-13 %
Нежна, светла и романтична - така накратко може да се опише новата концепция Класико, проектирана в стил прованс. Материалът е 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация. Изработена в актуалното бял античен дъб (имитация на антично бяло дърво) с детайли в цвят пясъчен дъб. Ак..
950 лв 1093 лв
гардероб КОМО с плъзгащи врати гардероб КОМО с плъзгащи врати
-17 %
Гардероб Комо е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати с огледала и с акцент от цвят 3D черно, а вътрешното му пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзг..
886 лв 1070 лв
гардероб модул МОДЕНА 5 гардероб модул МОДЕНА 5
-20 %
Модул Модена 5 представлява двукрилен гардероб с три рафта от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 80/40/191 смЦвят: Античен дъб и Сан ремо 18 мм.ПДЧ..
327 лв 411 лв
гардероб ОРИЕНТ с плъзгащи врати гардероб ОРИЕНТ с плъзгащи врати
-14 %
Внесете лукса и съвършенството във Вашия дом с новия модел гардероб ОРИЕНТ. Изработена от 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация, в нежен дъб крафт бял и дръзко тъмно лилаво супер гланц. Акцент са фините декорации по вратите заедно с монтираните на тях огледала с вълнообразен ряз и..
1094 лв 1279 лв
гардероб ПАЛЕРМО с плъзгащи врати гардероб ПАЛЕРМО с плъзгащи врати
-20 %
Гардероб Палермо е с впечатляваща и луксозна визия. Красота и удобство, събрани в едно! Разполага с две плъзгащи врати, а вътрешното пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с пл..
771 лв 966 лв
гардероб РЕГАЛ с плъзгащи врати гардероб РЕГАЛ с плъзгащи врати
-12 %
Много красота, много стил и безупречен вкус - това е гардероб Регал. Няма как да останете безразлични към това бижу и да не го пожелаете на момента. Освен красив, този гардероб е и много удобен. Той Ви предоставя необходимото за обзавеждането на една съвременна, комфортна спалня. Гардероба е с плъзг..
882 лв 999 лв
гардероб РИМИНИ с плъзгащи врати гардероб РИМИНИ с плъзгащи врати
-17 %
Гардероб Римини - съчетание на модерно и луксозно излъчване. Тюркоазеният цвят придава екзотичен вид, а блестящата апликация  подсилват луксозната визия. Гардероба съдържа четири рафта и лост, а вратите са плъзгащи, като към тях може да добавите и механизъм за плавно затваряне.Апликация блестящ..
953 лв 1152 лв
гардероб РОЯЛ с плъзгащи врати гардероб РОЯЛ с плъзгащи врати
-12 %
Гардероб Роял е съчетание от класически стил и модерна визия. Той е с разпределение на пространството от четири рафта и два лоста, а вратите са плъзгащи с композиция от огледала, затворени в рамка от декоративен профил. За по-добра функционалност може да оборудвате гардероба с механизъм за плавно за..
1115 лв 1262 лв
Гардероб с плъзгащи врати ФЮЖЪН и огледало е с удобно разпределение - от едната страна два лоста за закачалки един върху друг и три рафта от другата страна. Размери: 180/60/210 смЦветове: Тъмен бетон и Златен дъб 16мм.ПДЧМоже да добавите също:1.Механизъм за плавно затваряне на вратите на гардероба2...
775 лв
Гардероб Сонома 2 - приятно съчетани цветове, изисканост и функционалност. Разполага с две стилно декорирани плъзгащи врати, три рафта и два лоста за закачалки. Може да му добавите и механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и два лоста: 160/60/200 смЦвят: ..
629 лв
гардероб ТОРИНО с плъзгащи врати гардероб ТОРИНО с плъзгащи врати
-14 %
Гардероб Торино е със семпъл и същевременно модерен дизайн. Той е с две плъзгащи врати, а вътрешното му пространство еразпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и дв..
750 лв 868 лв
Гардероб Фантазия Модул 1 е двукрилен с интересен дизайн. Удобен и практичен, той ще съхрани всичко необходимо, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработен от висококаче..
364 лв
гардероб ФОРЕСТ с плъзгащи врати гардероб ФОРЕСТ с плъзгащи врати
-19 %
Гардероб Форест разполага с плъзгащи врати с огледала и релефен сатен ПВЦ орнамент - Сив сатен. Вътрешното му пространство е разпределено между три големи рафта и два лоста за закачалки. Имате възможност да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Релефен ПВЦ орнамент - Сив ..
836 лв 1037 лв
Гардероб Фантазия Модул 2 е ъглов с интересен дизайн и огледало на вратата. Удобен и практичен, той ще съхрани всичко необходимо, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Израб..
456 лв
Гардероби с плъзгащи врати ВАРИО е с огледала и удобно разпределение - от едната страна два лоста за закачалки един върху друг и три рафта от другата страна.Материал: 16мм.ПДЧ, ОгледалоРазмери: 180/60/200 смЦветове: Черно шагре с Дъб канзасМоже да добавите също:1.Механизъм за плавно затваряне н..
807 лв
двуетажно легло с гардероб двуетажно легло с гардероб
-11 %
Двуетажните легла са много актуален и търсен продукт, изключително подходящ за маломерни детски стаи, в които мястото е ограничено. Те са практичното и разумно решение за съня на Вашите деца. Леглата на два етажа пестят място, без това да е за сметка на удобството и красотата на детската стая. Този ..
995 лв 1112 лв
двуетажно легло ФРЕШ двуетажно легло ФРЕШ
-13 %
Двуетажните легла са много актуален и търсен продукт, изключително подходящ за маломерни детски стаи, в които мястото е ограничено. Те са практичното и разумно решение за съня на Вашите деца. Леглата на два етажа пестят място, без това да е за сметка на удобството и красотата на детската стая. Този ..
1182 лв 1353 лв
детско обзавеждане АЛЕКС детско обзавеждане АЛЕКС
-15 %
Обзавеждане за детска стая Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Със своята класическа визия, моделът разполага с всички необходими мебели - легло с табла за еднолицев матрак 82/190 см, голям гардероб с две крила, ракла, бюро, шкаф и етажерка. Леглото е с повдигащ механизъм, което..
779 лв 920 лв
детско обзавеждане АЛИСА детско обзавеждане АЛИСА
-26 %
Детска стая Алиса е комбинация от свеж и модерен дизайн с компактни размери. Този модел детска стая съчетава изчистени линии с модерни дизайнерски тенденции и функционално разпределение. Състои се от легло с размер за матрак 82/190 см. и гардероб с две крила и огледало. Допълнително има бюро и шкаф ..
544 лв 735 лв
детско обзавеждане БАРБИ детско обзавеждане БАРБИ
-21 %
Детско обзавеждане Барби е мечтата на всяко момиче - нежна, кокетна, изработена в любимото лилаво, съчетано с бял дъб. Тя включва легло за матрак 90/200 см. (което я прави подходяща и за пораснали момичета), гардероб с огледала, шкаф тип висока тоалетка и бюро. Акцент в детска стая Барби са извитите..
771 лв 976 лв
детско обзавеждане ДЖОЙ детско обзавеждане ДЖОЙ
-15 %
Детско обзавеждане Джой притежава всичко необходимо за обзавеждането на една прекрасна детска стая. Красивият комплект предлага детско легло с табла, двукрилен гардероб с рафт и лост за закачалки, шкаф с етажерки и вградено бюро. Леглото се предлага за матрак с размери 120/190 см. Опционално може да..
666 лв 785 лв
детско обзавеждане ИВЕТ за матрак 120/190 детско обзавеждане ИВЕТ за матрак 120/190
-15 %
Детско обзавеждане Ивет е любов от пръв поглед за всяко момиче - очарователна, кукленско-кокетна, изработена в любимото момичешко розово, съчетано с бяло. Тя включва легло за матрак персон и половина 120/190 см. (което я прави подходяща и за пораснали момичета), гардероб с чекмеджета, шкаф тип висок..
899 лв 1057 лв
детско обзавеждане КЕН детско обзавеждане КЕН
-18 %
Обзавеждане за детска стая Кен е практично и весело решение за стаята на Вашето дете. Тя съчетава модерния дизайн с отлична функционалност, а изработката от 18мм ЛПДЧ е гаранция за високо качество, здравина и дълготрайност. Детска стая КЕН е с легло за матрак 90/200 см, което я прави подходяща и за ..
836 лв 1021 лв
детско обзавеждане КУИН детско обзавеждане КУИН
-23 %
Детска стая Куин, със своя свеж и атрактивен дизайн, е практичен и стилен избор за детско обзавеждане. Този модел детска стая е съчетание от изчистени линии с модерни дизайнерски тенденции и функционално разпределение. Състои се от легло с една табла, нощно шкафче и гардероб с две крила и огледало. ..
694 лв 897 лв
Модерно детско обзавеждане Марио ще Ви предостави всички мебели необходими за обзавеждането на една детска- юношеска стая. Разполага с: легло  за матрак с размери 120/190 см., двукрилен гардероб с чекмедже и бюро. Ако предпочитате да използвате двулицев матрак е необходимо да закупите подматрач..
552 лв
детско обзавеждане НЕКСТ детско обзавеждане НЕКСТ
-22 %
Некст представлява комплект, който притежава всичко необходимо за обзавеждането на Вашата детска стая. Комплектът включва: легло с тапицирана табла с плат и контрастни шевове. Бюро, гардероб оборудван с лост за дрехи, две ниши, ракла, етажерка, шкаф и нощно шкафче. За допълнително удобство вратичкит..
835 лв 1065 лв
Показва 1 до 40 от 210 (6 страници)