Меню
Количка

ЮБ

витирна модул МОДЕНА 1 витирна модул МОДЕНА 1
-18 %
Модул Модена 1 представлява висок шкаф с два рафта и витрина от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 56/30/191 смЦвят: Антик и Дъб гран сасо 18мм.ПДЧ..
206 лв 250 лв
витирна модул МОДЕНА 4 витирна модул МОДЕНА 4
-22 %
Модул Модена 4 представлява нисък шкаф с две врати един рафт и витрина от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 92/40/113 смЦвят: Антик и Дъб гран сасо 18мм.ПДЧ..
219 лв 282 лв
Гардероб Адел влечатлява с атрактивен и модерен дизайн със стилната и свежа цветова комбинация от дъб крафт бял и светъл виолет. Двукрилен, с разпределение - едно крило с  два лоста и едно с три рафта. Двете плъзгащи врати са с огледала и декоративни лайстни. Може да го оборудвате и с механизъм..
750 лв
Амор е четирикрилен гардероб с плавно затваряне на вратите, LED осветление и огледала. За изработката му е използвано висококачествено ЛПДЧ 16 мм.Механизми за плавно затварянеГардероб четирикрилен с огледало, три рафта и два лоста: 180/62/200 смЦвят: Черно, Червено и Бяло 16 мм.ПДЧ..
667 лв
Гардероб Арамо - на пръв поглед семпъл, но изящен. Монтираното на едната от двете му плъзгащи врати огледало внася допълнително удобство и функционалност. Вътрешното му пространство еразпределено от три рафта и два лоста за закачалки, а при желание можете да го оборудвате и с механизъм за плавно зат..
817 лв
Гардероб АРЕС е с лице оформено от две плъзгащи врати, едната от които е с огледала а другата е декорирана със стилни изчистени елементи. Гардеробът има много функционално разпределение и LED осветление за допълнително удобство. Ако жеаете може да го обобрудвате и с механизми за плавно затваряне на ..
788 лв
Гардероб Арте е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати - с огледала, а вътрешното му пространство е разпределено от три големи рафта и два лоста за закачалки. Ако желаете може да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с..
846 лв
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  БялоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦв..
894 лв
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  ЗлатоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦ..
894 лв
Гардероб Его е с две плъзгащи врати и огледала, с LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Допълнително се предлага и механизъм за плавно затваряне за вратите.LED осветлениеРелефни ПВЦ орнаментиГардероб с две плъзгащи врати, пет рафта и три лост..
899 лв
Гардероб Империал е съвършена комбинация от практичност, красота и изисканост. Двете плъзгащи врати са стилно декорирани с орнаменти и огледала изрязани по форма, което придава изящен и луксозен вид. Вътрешното му пространство е рапзпределено оттри рафта и два лоста за закчалки. Допълнително можете ..
995 лв
Гардероб Кармен е за хора, които обичат обстановката около тях да говори за изисканост и лукс. Не само цветовете допринасят за това. Красивият мотив носи една аристократична и нежна нотка. Просто няма как да сбъркате с Кармен. Въпреки ниската си цена, този гардероб разполага с екстри като LED луничк..
928 лв
Лицето на гардероб КАФЕ е оформно от две плъзгащи врати, едната от които е с огледало а другата е стилно декорирана с ПВЦ орнамент Черен сатен. Гардеробът е много функционално разпределен от три рафта и два лоста за закачалки. По желание може да добавите и механизъм за плавно затваряне на вратите.Пл..
814 лв
Нежна, светла и романтична - така накратко може да се опише новата концепция Класико, проектирана в стил прованс. Материалът е 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация. Изработена в актуалното бяло антик (имитация на антично бяло дърво) с детайли в цвят аляска. Акцент са декоративнит..
879 лв
Гардероб Комо е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати с огледала, а вътрешното му пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащ..
828 лв
Представяме Ви комплект спални мебели с изключително стилна визия и висококачествена изработка, които ще внесат във Вашия дом усещане за лукс и красота, истинско бижу на съвремието. Гардероб Маджестик е изработен в цветове бяло гланц и дъб крафт бял с акценти декоративни елементи. Трикрилен с врати ..
559 лв
Гардероб Макс е изработен от висококачествени материали с внимание към всеки детайл. Основен акцент в него е декоративния ефект 3D черно. Гардеробът е висок с плъзгащи врати, едната с вертикално огледало. Опционално може да добавите и механизъм за плавно затваряне на вратите.Нов ефектен цвят 3D черн..
665 лв
гардероб модул МОДЕНА 5 гардероб модул МОДЕНА 5
-21 %
Модул Модена 5 представлява двукрилен гардероб с три рафта от модулна секция Модена, която Ви дава възможност да комбинирате отделни модули според предпочитанията.Размери: 80/40/191 смЦвят: Антик и Дъб гран сасо 18мм.ПДЧ..
299 лв 378 лв
Внесете лукса и съвършенството във Вашия дом с новия модел гардероб ОРИЕНТ. Изработена от 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация, в нежен дъб крафт бял и дръзко тъмно лилаво супер гланц. Акцент са фините декорации по вратите заедно с монтираните на тях огледала с вълнообразен ряз и..
1,098 лв
Гардероб Оскар е изискана мебел за обзавеждане на спалня. Той е с две плъзгащи врати, огледала, LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение.Механизми за плавно затварянеЗлатисти релефни ПВЦ орнаментиLED осветлениеГардероб с огледала, LED осветление, 3 рафта и 2 лоста за закачалки: 170/6..
698 лв
Гардероб Палермо е с впечатляваща и луксозна визия. Красота и удобство, събрани в едно! Разполага с две плъзгащи врати, а вътрешното пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с пл..
781 лв
Много красота, много стил и безупречен вкус - това е гардероб Регал. Няма как да останете безразлични към това бижу и да не го пожелаете на момента. Освен красив, този гардероб е и много удобен. Той Ви предоставя необходимото за обзавеждането на една съвременна, комфортна спалня. Гардероба е с плъзг..
809 лв
Гардероб Римини - съчетание на модерно и луксозно излъчване. Тюркоазеният цвят придава екзотичен вид, а блестящата апликация  подсилват луксозната визия. Гардероба съдържа четири рафта и лост, а вратите са плъзгащи, като към тях може да добавите и механизъм за плавно затваряне.Апликация блестящ..
930 лв
Рока е трикрилен гардероб с две чекмеджета и огледало. Изработен е от висококачествено ЛПДЧ 16 мм и се предлага в елегантна цветова комбинация между черно, червено, както и бял профил  тип "Версаче".Бял профил ВерсачеОгледало: Без фасетГардероб трикрилен, три рафта и два лоста: 150/52/186 смЦвя..
428 лв
Гардерб Роял е съчетание от класически стил и модерна визия. Той е с разпределение на пространството от четири рафта и два лоста, а вратите са плъзгащи с композиция от огледала, затворени в рамка от декоративен профил. За по-добра функционалност може да оборудвате гардероба с механизъм за плавно зат..
1,020 лв
Гардероб Сонома - приятно съчетани цветове, изисканост и функционалност. Разполага с две стилно декорирани плъзгащи врати, три рафта и два лоста за закачалки. Може да му добавите и механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и два лоста: 160/60/200 смЦвят: Бо..
651 лв
Гардероб Стило ще предостави необходимата за обзавеждането на една спалня фунционалност по особенно стилен начин. Разполага с огледало и четири крила, които затварят вътрешното пространство, разпределено от два рафта и два лоста за дрехи.МДФ профил: Бял ГЛАНЦОгледало: Без фасетРазмери: 169 / 52 / 20..
494 лв
Гардероб Торино е със семпъл и същевременно модерен дизайн. Той е с две плъзгащи врати, а вътрешното му пространство еразпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и дв..
709 лв
Гардероб Форест разполага с плъзгащи врати с огледала и релефен сатен ПВЦ орнамент - Сив сатен. Вътрешното му пространство е разпределено между три големи рафта и два лоста за закачалки. Имате възможност да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Релефен ПВЦ орнамент - Сив ..
800 лв
двуетажно легло двуетажно легло
-11 %
Двуетажните легла са много актуален и търсен продукт, излючително подходящ за маломерни детски стаи, в които мястото е органичено. Те са праткичното и разунмо решение за съня на Вашите деца. Леглата на два етажа пестят място, без това да е за сметка на удобството и красотата на детската стая. Този м..
659 лв 742 лв
двуетажно легло с гардероб двуетажно легло с гардероб
-11 %
Двуетажните легла са много актуален и търсен продукт, излючително подходящ за маломерни детски стаи, в които мястото е органичено. Те са праткичното и разумно решение за съня на Вашите деца. Леглата на два етажа пестят място, без това да е за сметка на удобството и красотата на детската стая. Този м..
871 лв 976 лв
двуетажно легло ФРЕШ двуетажно легло ФРЕШ
-12 %
Двуетажните легла са много актуален и търсен продукт, излючително подходящ за маломерни детски стаи, в които мястото е ограничено. Те са практичното и разумно решение за съня на Вашите деца. Леглата на два етажа пестят място, без това да е за сметка на удобството и красотата на детската стая. Този м..
1,051 лв 1,201 лв
детско обзавеждане АЛЕКС детско обзавеждане АЛЕКС
-15 %
Обзавеждане за детска стая Алекс е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Със своята класическа визия, моделът разполага с всички необходими мебели - легло с табла за еднолицев матрак 82/190 см, голям гардероб с две крила, ракла, бюро, шкаф и етажерка. Леглото е с повдигащ механизъм, което..
703 лв 828 лв
детско обзавеждане АЛИСА детско обзавеждане АЛИСА
-19 %
Детска стая Алиса е комбинация от свеж и модерен дизайн с компактни размери. Този модел детска стая съчетава изчистени линии с модерни дизайнерски тенденции и функционално разпределение. Състои се от легло с размер за матрак 82/190 см. и гардероб с две крила и огледало. Допълнително има бюро и шкаф ..
518 лв 638 лв
детско обзавеждане БАРБИ детско обзавеждане БАРБИ
-15 %
Детско обзавеждане Барби е мечтата на всяко момиче - нежна, кокента, изработена в любимото лилаво, съченато с бял дъб. Тя вкючва легло за матрак 90/200 см. (което я прави подходяща и за пораснали момичета), гадрероб с огледала, шкаф тип висока тоалетка и бюро. Акцент в детска стая Барби са извитите ..
743 лв 873 лв
детско обзавеждане ДЖОЙ детско обзавеждане ДЖОЙ
-15 %
Детско обзавеждане Джой притежава всичко необходимо за обзавеждането на една прекрасна детска стая. Красивият комплект предлага детско легло с табла, двукрилен гардероб с рафт и лост за закачалки, шкаф с етажерки и вградено бюро. Леглото се предлага за матрак с размери 120/190 см. Опционално може да..
586 лв 689 лв
детско обзавеждане ИВЕТ детско обзавеждане ИВЕТ
-15 %
Детско обзавеждане Ивет е любов от пръв поглед за всяко момиче - очарователна, кукленско-кокетна, изработена в любимото момичешко розово, съчетано с бяло. Тя включва легло за матрак персон и половина 120/190 см. (което я прави подходяща и за пораснали момичета), гардероб с чекмеджета, шкаф тип висок..
814 лв 953 лв
детско обзавеждане КЕН детско обзавеждане КЕН
-18 %
Обзавеждане за детска стая Кен е практично и весело решение за стаята на Вашето дете. Тя съчетава модерния дизайн с отлична функционалност, а изработката от 18мм ЛПДЧ е гаранция за високо качество, здравина и дълготрайност. Детска стая КЕН е с легло за матрак 90/200 см, което я прави подходяща и за ..
761 лв 928 лв
детско обзавеждане КУИН детско обзавеждане КУИН
--11 %
Детска стая Куин, със своя свеж и атрактивен дизайн, е практичен и стилен избор за детско обзавеждане. Този модел детска стая е съчетание от изчистени линии с модерни дизайнерски тенденции и функционално разпределение. Състои се от легло с една табла, нощно шкафче и гардероб с две крила и огледало. ..
694 лв 624 лв
Модерно детско обзавеждане Марио ще Ви предостави всички мебели необходими за обзавеждането на една детска- юношеска стая. Разполага с: легло  за матрак с размери 120/190 см., двукрилен гардероб с чекмедже и бюро. Ако предпочитате да използвате двулицев матрак е необходимо да закупите подматрач..
462 лв
Показва 1 до 40 от 180 (5 страници)