Меню
Количка

Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10

Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
-14 % Безплатна доставка
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
Триместен диван ДЖОРДЖИЯ №10
429 лв
499 лв
ДОСТАВКА:до 15 дни
Произведено в:България
Гаранцията на този продукт е:2 г.
Продуктов код : МС 1130

Опции

Цената не включва услугите : Разтоварване и Монтаж

Седалката е изработена с пружинен пакет Бонел, което допълнително осигурява неповторим комфорт и усещане за разкош. Модела лесно се трансформира в легло, чрез падащ гръб. При издърпване на седалната част се разкрива практична ракла, гърба пада и заедно със седалката образуват достатъчно голяма и комфортна спалня.

Комфорт: Пружинен пакет /бонел/

Ракла: ДА

Лицев гръб

Височина сядане: 40 см.

Дълбочина сядане: 72 см.

Размер: 194/93/72 см.

Площ за сън: 194/144 см. С падащ гръб

Цвят възглавници облегална 2бр. и тапи в един плат: Полиестер /FLOR-NEGRO/

Цвят останалото във втори плат: Полиестер /SOHO-10/

Варианти за цветови комбинации:

1. Възглавница облегална и тапи в един плат/кожа, останалото във втори плат/кожа.

2. Всичко в един плат/кожа.

Ако желаете промяна на дамаска/кожа, изберете от полето "ИЗБЕРИ СВОЯ ЦВЕТОВА КОМБИНАЦИЯ"без оскъпяване!

При избора на цвят срока за доставка се променя !

Уважаеми клиенти, в резултат на пандемията от COVID-19 и ограничителните мерки произлизащи от това, Ви информираме предварително, че са възможни забавяния при производството и доставката на този продукт!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКО КЪТЧЕ НА БЪЛГАРИЯ

За да можете да ползвате нашата услуга безплатна доставка е необходимо да се спазват някои основни правила: 

1. Направената от Вас поръчка да е на стойност над 250 лв без значение от броя продукти в нея.

2. Доставката се извършва в определен от нас ден, като най-малко 24 часа преди това ние ще ви се обадим за уточнение.

3. Доставката се извършва в предварително съгласуван с вас промеждутък от 2часа.

4. Доставката е до входа на вашата жилищна сграда без качване по етажи.

5. Служителят ни изчаква най-много 15 мин. ако няма кой да приеме поръчаните от вас мебели в уговорения ден и час.

6. В случай, че не сте на адреса след предварително уговорен ден и час, при повторна доставка се заплаща 25 лв за корпусна мебел и 35 лв. за мека мебел!


-Извършваме БЕЗПЛАТНА доставка на закупените от нас продукти до всяка достъпна за нашия транспорт точка в границите на република България над 250 лв. 

-Наш сътрудник от отдел ДОСТАВКИ ще се свърже с Вас поне ден-два предварително, за да уточните деня и часовия диапазон, в които е удобно да доставим Вашата покупка. Това е момента, в който може да направим допълнителни уточнения, за да улесним процеса максимално.

-Автомобилите на нашата компания доставят по график, съобразен с предпочитанията и на другите предвидени за доставка клиенти, затова поставяме условен интервал от 2 часа за да компенсираме забавяне заради разтоварване, трафик, атмосферни условия или други обстоятелства, които могат да възникнат по време на този процес.

-Шофьора ще Ви се обади при завършване на предишната доставка, за да прогнозирате по-точно кога ще е при Вас.

-Обичайното време за получаване и приемане на доставяните продукти е около 15 минути – точно толкова и ще Ви изчака и той на адреса в случай, че няма никой в договореното време. Другите ни клиенти също са нетърпеливи да получат новата си придобивка.

-Ако никой не посрещне договорената доставка ще трябва да изчакате организирането на нова доставка, като целия процес описан по-горе се повтаря – цената на доставката също.

-Когато всичко мине гладко и се срещнем в уреченото време на уреченото място ще можете да приемете Вашата поръчка, като нашия шофьор с удоволствие ще Ви помогне да я свалите от автомобила, но внасянето и/или качването ? споделете с приятели.

-След като се уверите, че стоката е доставена така, както е произведена, т.е. без забележки по цялостта ? ще удостоверим това с приемно-предавателен протокол и ще можете да я доплатите както в брой, така и с карта чрез мобилните ПОС терминали, с които са оборудвани нашите автомобили.


ВАЖНО !

-При приемане на поръчката си задължително отворете и поверете стоката пред нашия представител, извършващ доставката за установяването на евентуални проблеми.

-Рекламация на стъкла и огледала става САМО при получаване.

-При установяване на проблем го опишете в приемно-предавателния протокол, в раздел ЗАБЕЛЕЖКИ. Така заявявате съгласие да получите стоката в този вид и стартирате процедура по отстраняване на конкретната рекламация.

-Без този документ, удостоверяващ наличието на проблем губите правото си на безплатна рекламация и при последвало установяване на дефект и/или липса те могат да бъдат отстранени и възстановени срещу съответното заплащане.

-ВЕК РОЛ ЕООД не носи отговорност в случай, че закупената стока не може да бъде внесена в жилището на клиента по обичаен метод (през входната врата). В такъв случай, клиентът има право да се откаже от закупената стока като разходите за доставка и транспорт остават за негова сметка.

МОНТАЖ

 Поръчаните мебели ще бъдат доставени старателно опаковани в пакети. Броя на пакетите варира от 1-2 до 18-20, дори повече, което изцяло се определя от това какво е поръчано. За да придобие обзавеждането необходимите вид и форма, следва тези пакети да бъдат внимателно разопаковани и елементите сглобени доста често в определен ред. Монтажът на мебелите е един от основните фактори определящ дългото им и безпроблемно използване.

 Монтажът на твоите мебели ще извършим в ден, различен от деня на доставка по предварително съгласуван с теб график, който ще уточним след като твоите мебели са вече в твоя дом. Горещо препоръчваме помещението, в което ще се извършва монтажът, да бъде предварително почистено и освободено от други вещи.

 Цените ни за монтаж са изключително конкурентни. Предлагаме монтажи в градовете София, Пловдив, Пловдив област без транспортна такса, заплаща се само цената на монтажа. За всички останали населени места се заплаща транспортна такса в размер 0,5 лв./км в едната посока от табела до табела, като отправна точка е табелата Пловдив област, гр. София.


МОНТАЖ/СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ


ЦЕНА МОНТАЖ

Спален комплект/гардероб, легло, нощи шкафчета, скрин130лв
Спален комплект/гардероб, легло, нощи шкафчета110лв
Секция80лв
Детска стая80лв
Модулни композиции за 1бр. Модул18лв
Ъглови легла40лв
Приста40лв
Гардероб до 80 смот 30 до 40лв
Гардероб от 80 см до 120 смот 40 до 60лв
Гардероб от над 120 смот 80 до 100лв
Надстройка за гардероб20лв
Портмантоот 30 до 60лв
К-т трапезна маса и столове40лв
Монтаж/Сглобяване на кухня на линеен метър с вкл. Монтаж на термо гръб, термо плот, изрязване отвори за вграждане на уреди,мивки, аспиратор, контактиот 80 до 100лв
Минимална цена за монтаж и/или взимане на размери (посещение)30лв

 

КАЧВАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

 


КАЧВАНЕ НА:


ДО ПАРТЕР, 1-ВИ ЕТАЖ ИЛИ С АСАНСЬОР


БЕЗ АСАНСЬОР ЗА ВСЕКИ ЕТАЖ СЛЕД 1-ВИ

Диван, канапе35лв10лв
Ъглов диван40лв15лв
Фотьойл15лв5лв
Табуретка5лв2лв
Холна маса5лв3лв
Секция20лв10лв
Спален комплект40лв10лв
Легло15лв5лв
Тапицирано легло35лв10лв
Матрак до 120см ширина10лв5лв
Матрак над 120см ширина20лв10лв
Гардероб до 120см ширина15лв5лв
Гардероб над 120см ширина20лв10лв
Надстройка за гардероб10лв5лв
Скрин10лв5лв
Нощно шкафче5лв2лв
Кухня до 160м30лв10лв
Кухня над 160м40лв10лв
Портманто15лв5лв
Шкаф за обувки5лв2лв
Бюро10лв5лв
Стол5лв2лв
Маса10лв5лв
Други дребни артикули10лв3лв

 

ВАЖНО !

- Минимална цена за монтаж, качване и/или взимане на размери (посещение) е 30 лв
- Услугата КАЧВАНЕ се предлага само за град Пловдив и се заплаща допълнително, на адрес в брой.
- Услугата монтаж не включва Ел. и ВиК инсталации!
- Посочената цена за услугите са без ДДС
Плащане на вноски

Мебели VEKO предлага гъвкави лизингови схеми за всички продукти от електронния каталог на стойност над 150 лв. Разнообразните условия, които ни предоставят нашите партньори, позволяват да бъде намерено подходящо и гъвкаво решение за всеки клиент. Кандидатстването за одобрение на стоков кредит може да се осъществи във всеки от магазините на Мебели VEKO, както и онлайн чрез уебсайта veko.bg. Единственото условие е клиентът да притежава валидна лична карта. Плащането на вноските може да бъде направено във всеки банков клон, което е допълнително улеснение за лизингополучателя. Поръчката на продукт от сайта става валидна след като наш представител се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

Стоков кредит чрез БНП Париба
БНП Париба Лични Финанси е банкова кредитна институция, специализирана в потребителско кредитиране в страната - клон на банката BNP Paribas Personal Finance S.A.
  • Финансиранe от 150 до 10 000 лв.;
  • Период на изплащане от 3 до 48 месеца;
  • Бързо одобрение, опростена документация;
  • За всички лица навършили 18 години;
  • Без скрити такси и комисиони;
  • Гратисен период от 15 до 45 дни;
Връщане на стока до 14 дни
Ако закупен от Вас продукт не отговаря на очакванията Ви, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Авансово или цялостно плащане се връща до 14 дни.

Отказ от закупена стока

Потребителят има право да откаже и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него стоки в срок от 14 календарни дни от получаване на стоките на адреса за доставка, в случай, че същите са пълна окомплектовка с придружаващата ги документация за покупка и при условията по чл.55, ал.1 ЗЗП (здрава стока) от Закона за защита на потребителите.

Наранени изделия не подлежат на връщане.

Заплатени суми за допълнителни услуги (разнос и монтаж) не се възстановяват.

При отказ от договора потребителят е длъжен да поеме преките разходи по връщането на стоката (основание чл.55 ал.2 ЗЗП). Потребителят има възможност сам да достави стоката на адрес гр. Кричим, Централна Складова База 42.060409N,24.470354E на продавача или това да бъде извършено от изрично нотариално упълномощено от него лице. В този случай рискът от случайно погиване на стоката е изцяло за потребителя до предаването и в съответния склад на компанията. Няма възможност за връщане на изделията в магазините на Мебели ВЕКО.

Търговецът при наличието на хипотезата на т.5 от чл.57 ЗЗП, а именно „за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето“ си запазва правото да не удовлетворява искането на потребителя за отказ по чл.50-56 ЗЗП.

Напишете отзив

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър