Меню
Количка

ТОП Матрак СИМО

ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
ТОП Матрак СИМО
79 лв
ДОСТАВКА:от 10 до 20 дни
Произведено в:България
Гаранцията на този продукт е:2 г.
Продуктов код : РОС 2133
image loader

Матраци РосМари са марка, добре известна на потребителите със своите подматрачни рамки РосМари. Освен подматрачните рамки, марката залага и на производството и на други продукти, свързани с качествения и здравословен сън - матраци, топ матраци и възглавници. Конструкцията на топ матрак Симо е от полиуретанова пяна и притежава ортопедични свойства, които спомагат за подобряване на усещането и за правилното разположение на тялото. Топ матракът успешно неутрализира дискомфорта, причинен от изскачане на пружини, неудобен диван или неравности по стария ви матрак. Може да се ползва както от възрастни, така и от деца или гости във вашия дом или хотел. Топ матрак Симо е лек, лесно преносим и удобен за транспортиране навсякъде, където пожелаете. Практичният модел има капитониран калъф, който е деликатен, фин и придава мекота. Ако търсите евтин топ матрак, този вариант е удачен за вас.

Основни характеристики:

    • Топ матрак Симо 
    • Топ матрак с ядро от пяна  с дишаща структура.
    • Сваляем калъф с цип.
    • Височина на топ матрака:   5 +/- 1 cm.
    • Гаранция на топ матрака: 2 години
    Обърнете внимание!

    Всички размери са в сантиметри и следват реда: Ширина/ Дълбочина/ Височина

    Предлаганите мебели от Мебели VEKO се доставят в несглобен вид и цената не включва услугите доставка, разтоварване и монтаж, освен ако не е изрично упоменато!

    Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/ декори, с тези на екрана на Вашето устройство!

    ПРИ РАЗОПАКОВАНЕ на тапицирана или корпусна мебел не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от срязване на дамаската или нараняване на съдържанието вътре!

    Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на дамаската!

    Поставяйте мебелите на НЕ ПО- МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина!

    Не почиствайте повърхностите с препарати и почистващи средства съдържащи абразиви!

    Този вид нарушения в целостта на изделията НЕ СЕ покриват от гаранцията.

    ДОСТАВКА ДО ВСЯКО КЪТЧЕ НА БЪЛГАРИЯ САМО за 10 лв.

    За да можете да ползвате нашата услуга доставка е необходимо да се спазват някои основни правила: 

    1. Доставката се извършва в определен от нас ден, като най-малко 24 часа преди това ние ще ви се обадим за уточнение.

    2. Доставката се извършва в предварително съгласуван с вас промеждутък от 2 часа.

    3. Доставката е до входа на вашата жилищна сграда без качване по етажи.

    4. Служителят ни изчаква най-много 15 мин. ако няма кой да приеме поръчаните от вас мебели в уговорения ден и час.

    5. В случай, че не сте на адреса след предварително уговорен ден и час, при повторна доставка се начисляват отново 10 лв!


    -Извършваме доставка на закупените от нас продукти до всяка достъпна за нашия транспорт точка в границите на република България за 10 лв. 

    -Наш сътрудник от отдел ДОСТАВКИ ще се свърже с Вас поне ден-два предварително, за да уточните деня и часовия диапазон, в които е удобно да доставим Вашата покупка. Това е момента, в който може да направим допълнителни уточнения, за да улесним процеса максимално.

    -Автомобилите на нашата компания доставят по график, съобразен с предпочитанията и на другите предвидени за доставка клиенти, затова поставяме условен интервал от 2 часа за да компенсираме забавяне заради разтоварване, трафик, атмосферни условия или други обстоятелства, които могат да възникнат по време на този процес.

    -Шофьора ще Ви се обади при завършване на предишната доставка, за да прогнозирате по-точно кога ще е при Вас.

    -Обичайното време за получаване и приемане на доставяните продукти е около 15 минути – точно толкова и ще Ви изчака и той на адреса в случай, че няма никой в договореното време. Другите ни клиенти също са нетърпеливи да получат новата си придобивка.

    -Ако никой не посрещне договорената доставка ще трябва да изчакате организирането на нова доставка, като целия процес описан по-горе се повтаря – цената на доставката също.

    -Когато всичко мине гладко и се срещнем в уреченото време на уреченото място ще можете да приемете Вашата поръчка, като нашия шофьор с удоволствие ще Ви помогне да я свалите от автомобила, но внасянето и/или качването, споделете с приятели.

    -След като се уверите, че стоката е доставена така, както е произведена, т.е. без забележки по цялостта, ще удостоверим това с приемно-предавателен протокол и ще можете да я доплатите както в брой, така и с карта чрез мобилните ПОС терминали, с които са оборудвани нашите автомобили.


    ВАЖНО !

    -При приемане на поръчката си задължително отворете и проверете стоката пред нашия представител извършващ доставката, за установяването на евентуални проблеми.

    -Гаранциите не важат за счупени стъкла/огледала, скъсано, протрито, надраскано, наранени детайли, след подписване на приемо-предавателен протокол.

    -При установяване на проблем го опишете в приемно-предавателния протокол, в раздел ЗАБЕЛЕЖКИ. Така заявявате съгласие да получите стоката в този вид и стартирате процедура по отстраняване на конкретната рекламация.

    -Без този документ, удостоверяващ наличието на проблем губите правото си на безплатна рекламация и при последвало установяване на дефект и/или липса те могат да бъдат отстранени и възстановени срещу съответното заплащане.

    -Мебели ВЕКО ЕООД не носи отговорност в случай, че закупената стока не може да бъде внесена в жилището на клиента по обичаен метод (през входната врата). В такъв случай, клиентът има право да се откаже от закупената стока като разходите за доставка и транспорт остават за негова сметка.

    МОНТАЖ

     Поръчаните мебели ще бъдат доставени старателно опаковани в пакети. Броя на пакетите варира от 1-2 до 18-20, дори повече, което изцяло се определя от това какво е поръчано. За да придобие обзавеждането необходимите вид и форма, следва тези пакети да бъдат внимателно разопаковани и елементите сглобени доста често в определен ред. Монтажът на мебелите е един от основните фактори определящ дългото им и безпроблемно използване.

     Монтажът на твоите мебели ще извършим в ден, различен от деня на доставка по предварително съгласуван с теб график, който ще уточним след като твоите мебели са вече в твоя дом. Горещо препоръчваме помещението, в което ще се извършва монтажът, да бъде предварително почистено и освободено от други вещи.

     Цените ни за монтаж са изключително конкурентни. Предлагаме монтажи в град Пловдив и Пловдив област без транспортна такса, заплаща се само цената на монтажа. За всички останали населени места се заплаща транспортна такса в размер 0,5 лв./км в едната посока от табела до табела, като отправна точка е табелата Пловдив област.


    МОНТАЖ/СГЛОБЯВАНЕ НА МЕБЕЛИ


    ЦЕНА МОНТАЖ

    Спален комплект/гардероб, легло, нощи шкафчета, скрин140 - 200лв
    Спален комплект/гардероб, легло, нощи шкафчета120 - 160лв
    Секция80 - 150лв
    Детска стая100 - 150лв
    Модулни композиции за 1бр. Модул20 - 35лв
    Ъглови легла60 - 80лв
    Приста40 - 50лв
    Гардероб до 80 см 40 - 50лв
    Гардероб от 80 см до 120 см50 - 60лв
    Гардероб от над 120 см80 - 110лв
    Надстройка за гардероб10 - 20лв
    Портманто60 - 80лв
    К-т трапезна маса и столове60 - 100лв
    Монтаж/Сглобяване на кухня на линеен метър с вкл. Монтаж на термо гръб, термо плот, изрязване отвори за вграждане на уреди,мивки, аспиратор, контакти100 - 140лв
    Минимална цена за монтаж и/или взимане на размери (посещение)40лв

     

    КАЧВАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

     


    КАЧВАНЕ НА:


    ДО ПАРТЕР, 1-ВИ ЕТАЖ ИЛИ С АСАНСЬОР


    БЕЗ АСАНСЬОР ЗА ВСЕКИ ЕТАЖ СЛЕД 1-ВИ

    Диван, канапе35 - 55лв10 - 15лв
    Ъглов диван40 - 60лв15 - 20лв
    Фотьойл15 - 20лв5 - 10лв
    Табуретка5 - 10лв2 - 5лв
    Холна маса5 - 15лв3 - 5лв
    Секция20 - 30лв10 - 15лв
    Спален комплект40 - 60лв10 - 20лв
    Легло15 - 20лв5 - 10лв
    Тапицирано легло35 - 45лв10 - 15лв
    Матрак до 120см ширина10 - 20лв5 - 10лв
    Матрак над 120см ширина20 - 30лв10 - 20лв
    Гардероб до 120см ширина15 - 25лв5 - 10лв
    Гардероб над 120см ширина20 - 30лв10 - 15лв
    Надстройка за гардероб10 - 15лв5 - 10лв
    Скрин10 - 20лв5 - 10лв
    Нощно шкафче5лв2лв
    Кухня до 160см30 - 40лв10 - 15лв
    Кухня над 160см40 - 80лв10 - 20лв
    Портманто15 - 25лв5 - 10лв
    Шкаф за обувки5 - 10лв2 - 5лв
    Бюро10 - 15лв5 - 10лв
    Стол5лв2лв
    Маса10 - 20лв5 - 10лв
    Други дребни артикули10лв3лв

     

    ВАЖНО !

    - Минимална цена за монтаж, качване и/или взимане на размери (посещение) е 30 лв
    - Услугата КАЧВАНЕ се предлага само за град Пловдив и се заплаща допълнително, на адрес в брой.
    - Услугата монтаж не включва Ел. и ВиК инсталации!
    - Посочената цена за услугите са без ДДС
    Плащане на вноски

    Мебели VEKO предлага гъвкави лизингови схеми за всички продукти от електронния каталог на стойност над 150 лв. Разнообразните условия, които ни предоставят нашите партньори, позволяват да бъде намерено подходящо и гъвкаво решение за всеки клиент. Кандидатстването за одобрение на стоков кредит може да се осъществи във всеки от магазините на Мебели VEKO, както и онлайн чрез уебсайта veko.bg. Единственото условие е клиентът да притежава валидна лична карта. Плащането на вноските може да бъде направено във всеки банков клон, което е допълнително улеснение за лизингополучателя. Поръчката на продукт от сайта става валидна след като наш представител се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

    Стоков кредит чрез ПБ Лични Финанси
    ПБ Лични Финанси е банкова кредитна институция, специализирана в потребителско кредитиране в страната

    • Финансиранe от 150 до 12 000 лв.;
    • Период на изплащане от 3 до 48 месеца;
    • Бързо одобрение, опростена документация;
    • За всички лица навършили 18 години;
    • Без скрити такси и комисиони;
    • Гратисен период от 15 до 45 дни;
    Връщане на стока до 14 дни
    Ако закупен от Вас продукт не отговаря на очакванията Ви, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Авансово или цялостно плащане се връща до 14 дни.

    Отказ от закупена стока

    Потребителят има право да откаже и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него стоки в срок от 14 календарни дни от получаване на стоките на адреса за доставка, в случай, че същите са пълна окомплектовка с придружаващата ги документация за покупка и при условията по чл.55, ал.1 ЗЗП (здрава стока) от Закона за защита на потребителите.

    Наранени изделия не подлежат на връщане.

    Заплатени суми за допълнителни услуги (разнос и монтаж) не се възстановяват.

    При отказ от договора потребителят е длъжен да поеме преките разходи по връщането на стоката (основание чл.55 ал.2 ЗЗП). Потребителят има възможност сам да достави стоката на адрес гр. Кричим, Централна Складова База 42.060409N,24.470354E на продавача или това да бъде извършено от изрично нотариално упълномощено от него лице. В този случай рискът от случайно погиване на стоката е изцяло за потребителя до предаването и в съответния склад на компанията. Няма възможност за връщане на изделията в магазините на Мебели ВЕКО.

    Търговецът при наличието на хипотезата на т.5 от чл.57 ЗЗП, а именно „за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето“ си запазва правото да не удовлетворява искането на потребителя за отказ по чл.50-56 ЗЗП.

    Напишете отзив

    Моля въведете поне 25 символа
    Лош Добър