Меню
Количка

Колекция Салда

Филтри цена

лв лв
Огледало САЛДА Ф-75 Огледало САЛДА Ф-75
-13 %
Огледало "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня или антре. Красивите детайли и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Система SALDAОгледа..
99 лв 114 лв
Огледало САЛДА Ф-92 Огледало САЛДА Ф-92
-15 %
Огледало "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня или антре. Красивите детайли и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Система SALDAОгледа..
135 лв 159 лв
Нощно шкафче САЛДА Нощно шкафче САЛДА
-10 %
Нощно шкафче "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня. Красивите детайли, съчетанието на цветове и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Систем..
230 лв 256 лв
Трапезна маса САЛДА разтегателна Трапезна маса САЛДА разтегателна
-11 % Безплатна доставка
Трапезна маса "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на трапезария. Висококачественото изпълнение. Трапезна маса с разтегателен механизъм (автоматичен) Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Система SALDAМатериал: Основа и к..
519 лв 584 лв
Скрин САЛДА Скрин САЛДА
-10 % Безплатна доставка
Скрин "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня. Красивите детайли, съчетанието на цветове и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Система ..
558 лв 620 лв
ТВ шкаф САЛДА ТВ шкаф САЛДА
-10 % Безплатна доставка
ТВ шкаф "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на хол или дневна. Разполага с място за ТВ и три чекмеджета с плавно затваряне. Изработва се с лице от МДФ и корпус от ПДЧ с дебелина 18 мм. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda. Разгледай ТУК Модулна Система SALDAМ..
599 лв 665 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА САЛДА за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА САЛДА за матрак 160/200
-10 % Безплатна доставка
Спалня "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали.Обзавеждането представлява: Спално легло, две нощни шкафчета с едно чекмедже, скрин с три чекмеджета, огледало. Леглото е с висока табла, тапицирана с текстилна дамаска и има рамка подходяща за поставяне ..
616 лв 685 лв
Скрин САЛДА за дневна Скрин САЛДА за дневна
-11 % Безплатна доставка
ТВ шкаф "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на хол или дневна. Разполага с място за ТВ и четири врати с плавно затваряне. Изработва се с лице от МДФ и корпус от ПДЧ с дебелина 18 мм. Може да се съчетае с мебели от серия САЛДА. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Salda...
818 лв 919 лв
Секция САЛДА Секция САЛДА
-10 % Безплатна доставка
Секция "САЛДА" е стилна и красива, подходяща за обзавеждане на хол или дневна. Изработена с корпус от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм. и лице от МДФ в капучино, метални дръжки в черно. В долната си част съдържа ТВ шкаф с три чекмеджета, в горната - шкаф с рафт, етажерка с четири ниши и два зат..
898 лв 998 лв
Гардероб САЛДА с плъзгащи врати Гардероб САЛДА с плъзгащи врати
-10 % Безплатна доставка
Гардероб "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня. Красивите детайли, съчетанието на цветове и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Голям гардероб с две плъзгащи се врати (с огледала) и практично вътрешно разпределение. Част ..
1960 лв 2178 лв
Гардероб САЛДА шест крилен Гардероб САЛДА шест крилен
-10 % Безплатна доставка
Гардероб "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Шесткрилен гардероб - четири огледални врати, две без огледала. С вътрешно разпределение: рафтове, три лоста за закачалки и две вътрешни чекмеджета. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалн..
2640 лв 2935 лв
спален комплект САЛДА Гардероб с плъзгащи врати спален комплект САЛДА Гардероб с плъзгащи врати
-10 % Безплатна доставка
Комплект "САЛДА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня. Красивите детайли, съчетанието на цветове и форми, както и висококачественото изпълнение на мебелите допринасят за луксозната му визия. Обзавеждането включва голям гардероб с две плъзгащи се врати (с огледала) и практично вътрешн..
3036 лв 3375 лв
спален комплект САЛДА Гардероб шесткрилен спален комплект САЛДА Гардероб шесткрилен
-10 % Безплатна доставка
Комплект "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Обзавеждането включва: спално легло, две нощни шкафчета с едно чекмедже и шесткриленен гардероб - четири огледални врати, две без огледала. С вътрешно разпределение: рафтове, три лоста за закачалки и д..
3716 лв 4132 лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)