Меню
Количка

Колекция Rovika

Филтри цена

лв лв
Полица Rovika POL/150 Полица Rovika POL/150
-22 %
Полица за стенен монтаж. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще изведе на пок..
128 лв 165 лв
ТВ шкаф Rovika RTV1D2S ТВ шкаф Rovika RTV1D2S
-23 % Безплатна доставка
Телевизионен шкаф с две врати и две чекмеджета. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във вит..
505 лв 655 лв
Скрин Rovika KOM2D3S Скрин Rovika KOM2D3S
-23 % Безплатна доставка
Скрин с две врати и три чекмеджета. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще из..
737 лв 952 лв
Висок Шкаф Rovika REG1D2S Висок Шкаф Rovika REG1D2S
-23 % Безплатна доставка
Шкаф с една врата, две чекмеджета и рафтове. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрин..
811 лв 1047 лв
Витрина ниска Rovika REG2D1W1S Витрина ниска Rovika REG2D1W1S
-23 % Безплатна доставка
Витрина с три врати, едно чекмедже, рафтове и LED осветление. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осве..
918 лв 1185 лв
Витрина висока Rovika REG1D1W2S Витрина висока Rovika REG1D1W2S
-23 % Безплатна доставка
Витрина с две врати, две чекмеджета, рафтове и LED осветление. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осв..
989 лв 1280 лв
Гардероб Rovika SZF2D2S Гардероб Rovika SZF2D2S
-23 % Безплатна доставка
Гардероб с две врати, две чекмеджета два лоста за закачалки и три рафта. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вградено..
999 лв 1297 лв
Модулна секция Rovika Модулна секция Rovika
-23 % Безплатна доставка
Модулна секция Rovica. Артикулите са част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще изведе на пок..
2412 лв 3120 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)