Меню
Количка

Колекция Reno

Филтри цена

лв лв
Полица Reno POL Полица Reno POL
-18 %
Полица Reno. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна атмосфера във вашата вс..
75 лв 91 лв
Холна маса Reno LAW Холна маса Reno LAW
-18 % Безплатна доставка
Холна маса Reno. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна атмосфера във вашат..
289 лв 353 лв
ТВ шкаф Reno RTV2S ТВ шкаф Reno RTV2S
-18 % Безплатна доставка
Телевизионен шкаф с две чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна ..
528 лв 644 лв
Скрин Reno KOM1D3S Скрин Reno KOM1D3S
-18 % Безплатна доставка
Скрин с една врата и три чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна..
565 лв 689 лв
Витрина ниска Reno REG1D1W2S Витрина ниска Reno REG1D1W2S
-18 % Безплатна доставка
Витрина с две врати, две чекмеджета и четири рафта от който един е стъклен. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на ап..
647 лв 790 лв
Скрин Reno KOM2D3S Скрин Reno KOM2D3S
-18 % Безплатна доставка
Скрин с две врати и три чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна ..
689 лв 842 лв
Витрина висока Reno REG1W2S Витрина висока Reno REG1W2S
-18 % Безплатна доставка
Витрина с една врата, две чекмеджета и два стъклени рафта. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще съз..
699 лв 853 лв
Двукрилен Гардероб Reno SZF2D2S Двукрилен Гардероб Reno SZF2D2S
-18 % Безплатна доставка
Гардероб с две врати, две чекмеджета, два рафта и два лоста за закачалки. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на апри..
766 лв 935 лв
Модулна секция Reno Модулна секция Reno
-18 % Безплатна доставка
Модулна секция Reno включва: Витрина висока с една врата, две чекмеджета и два стъклени рафта, телевизионен шкаф с две чекмеджета и полица. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други дета..
1302 лв 1588 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)