Меню
Количка

Колекция Natural

Филтри цена

лв лв
Полица Natural N-11 ще допълни перфектно обзавеждането на всяка една стая във Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Полицата разполага с един рафт. Изработена е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант в цвят дъб рибек. Разгледа..
106 лв
Нощно шкафче Natural N-16 ще допълни перфектно обзавеждането на Вашата спалня. Шкафчето е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с вратичка и рафт, който разделя пространството наполовина. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS ..
190 лв
Холна маса Natural N-19 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
244 лв
Огледало Natural N-10 ще завърши перфектно обзавеждането на Вашият дом. Огледалото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Огледалото е с монтаж към стената. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант. Разгледай ТУК Модулна Си..
258 лв
Холна маса Natural N-20 Холна маса Natural N-20
Безплатна доставка
Холна маса Natural N-20 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
312 лв
ТВ шкаф Natural N-12 ТВ шкаф Natural N-12
Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-12 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
412 лв
Бюро Natural N-16 Бюро Natural N-16
Безплатна доставка
Бюро Natural N-16 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Бюрото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с четири функционални чекмеджета и изтеглящ се плот за клавиатура. Чекмеджетата са с механизъм за плавно затваряне ..
419 лв
Еднокрилен гардероб Natural N-2 Еднокрилен гардероб Natural N-2
Безплатна доставка
Гардероб Natural N-2 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е еднокрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добавят допълнителни рафтове..
450 лв
Скрин Natural N-7 Скрин Natural N-7
Безплатна доставка
Скрин Natural N-7 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с дълбоко функционално чекмедже и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина.  ..
494 лв
Двукрилен гардероб Natural N-1 Двукрилен гардероб Natural N-1
Безплатна доставка
Гардероб Natural N-1 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е двукрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добави преграда в средата на ..
543 лв
ТВ шкаф Natural N-13 ТВ шкаф Natural N-13
Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-13 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
534 лв
Шкаф с витрина Natural N-4 Шкаф с витрина Natural N-4
Безплатна доставка
Витрина Natural N-4 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и два стъклени рафта зад него, а долният с плътна в..
564 лв
Скрин Natural N-6 Скрин Natural N-6
Безплатна доставка
Скрин Natural N-6 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина. Горното чекмедже е с ..
571 лв
Шкаф с витрина Natural N-5 Шкаф с витрина Natural N-5
Безплатна доставка
Витрина Natural N-5 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с едно дълбоко функционално чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и стъклен рафт зад н..
716 лв
Скрин Natural N-8 Скрин Natural N-8
Безплатна доставка
Скрин Natural N-8 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
777 лв
Ъглов скрин Natural N-15 Ъглов скрин Natural N-15
Безплатна доставка
Ъглов скрин Natural N-15 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекме..
793 лв
Ъглов гардероб Natural N-14 Ъглов гардероб Natural N-14
Безплатна доставка
Гардероб Natural N-14 с две врати, лост за закачалки от страната с по-голяма дълбочина (57.5 см.) и рафтове от другата страна (с дълбочина 40,5 см.). Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е ъглов, разполага с рафтове..
824 лв
Скрин Natural N-9 Скрин Natural N-9
Безплатна доставка
Скрин Natural N-9 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
869 лв
Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
Легло Natural N-17 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Част е от модулна система Natural. Подходящо е за комбинация с другите мебели от модулната система. Леглото е със стабилна конструкция, метална подматрачна рамка и газови амортисьори за по..
1105 лв
Четирикрилен гардероб Natural N-3 Четирикрилен гардероб Natural N-3
Безплатна доставка
Гардероб Natural N-3 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е четирикрилен, разполага с рафтове, три лоста за закачалки и две чекмеджета. Опционално може да добав..
1189 лв
Модулна секция Natural Модулна секция Natural
Безплатна доставка
Модулна секция Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, витрина, ъглов скрин и полица. Секцията е изработена от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант, а гърбът на витрината, ТВ шкафа и ъгловият скрин от HDF плоскост. Чекмедж..
2027 лв
Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
Спален комплект Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Комплектът включва легло за матрак 160/200 см, два броя нощно шкафче и четирикрилен гардероб. Гардеробът разполага с две чекмеджета, рафтове и три лоста за закачалки, като има опция добавяне на допълнителни р..
2674 лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)