Меню
Количка

Колекция Милано

Филтри цена

лв лв
Огледало МИЛАНО 55/85 Огледало МИЛАНО 55/85
-12 %
Поно с огледало "MILANO"  Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Milano. Разгледай ТУК Модулна Система MilanoМатериал: 18мм.ПДЧОгледало: 55/85 смЦвят: Орех..
87 лв 99 лв
Нощно шкафче МИЛАНО Нощно шкафче МИЛАНО
-10 %
Нощно шкафче с чекмедже "MILANO" е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Част от модулна система за дневна, трапез..
135 лв 150 лв
Скрин МИЛАНО Скрин МИЛАНО
-10 % Безплатна доставка
Скрин "MILANO" с три чекмеджета и пано с огледало е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Част от модулн..
434 лв 482 лв
Трапезна маса МИЛАНО разтегателна Трапезна маса МИЛАНО разтегателна
-11 % Безплатна доставка
Трапезна маса "Milano" е изискано предложение за обзавеждане на трапезария. Висококачественото изпълнение. Трапезна маса с разтегателен с механизъм. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Milano. Разгледай ТУК Модулна Система MilanoМатериал: Основа и крака-100..
488 лв 549 лв
ТВ шкаф МИЛАНО ТВ шкаф МИЛАНО
-10 % Безплатна доставка
ТВ шкаф "Milano" е стилна и красива, подходяща за обзавеждане на хол или дневна. Изработена с корпус от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм., врати от МДФ, метални дръжки в златисто. ТВ шкафа е с четири обема за съхранение и две ниши, горна част - хоризонтален шкаф с четири ниши и едно чекмедже. Ч..
499 лв 556 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА МИЛАНО за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА МИЛАНО за матрак 160/200
-10 % Безплатна доставка
Легло "MILANO" е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Леглото е с висока табла тапицирана с дамаска с декоративни шево..
511 лв 568 лв
Скрин МИЛАНО за дневна Скрин МИЛАНО за дневна
-11 % Безплатна доставка
Скрин "Milano" е изискано предложение, подходящо допълнение към обзавеждане на трапезария или дневна. Красивите детайли, съчетанието на цветове и форми, както и  висококачественото изпълнение на шкафа допринасят за луксозната му визия. Има три чекмеджета и три вратички. Част от модулна сис..
629 лв 707 лв
Секция МИЛАНО Секция МИЛАНО
-10 % Безплатна доставка
Секция "Milano" е стилна и красива, подходяща за обзавеждане на хол или дневна. Изработена с корпус от висококачествено ПДЧ с дебелина 18 мм., врати от МДФ, метални дръжки в златисто. В долната си част съдържа ТВ шкаф с четири обема за съхранение и две ниши, горна част - хоризонтален шкаф с четири н..
669 лв 744 лв
Гардероб МИЛАНО с плъзгащи врати Гардероб МИЛАНО с плъзгащи врати
-10 % Безплатна доставка
Гардероб "MILANO" е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Mi..
1906 лв 2119 лв
Спален комплект МИЛАНО Спален комплект МИЛАНО
-10 % Безплатна доставка
Комплект "MILANO" е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Спалният комплект включва голям гардероб с две плъзгащи се врати и..
2687 лв 2987 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)