Меню
Количка

Колекция Heda

Филтри цена

лв лв
Полица HEDA POL/135 Полица HEDA POL/135
-15 %
Рафтът е чудесна мебел за излагане на семейни снимки, декоративна ваза или колекция от модели. Минималистичните дръжки под формата на дървени копчета подчертават модулите. Това, което хваща окото, е солидна борова рамка и високи крака, поставени под ъгъл. Моду..
44 лв 52 лв
Етажерка/библиотека с чекмедже HEDA REG1S Етажерка/библиотека с чекмедже HEDA REG1S
-15 % Безплатна доставка
Високата библиотека на Heda е мебел, която ще бъде перфектна за вашият модерен интериор. Отворените рафтове ще улеснят организацията, а компактното чекмедже е място, посветено на удобни дрънкулки. Минималистичните дръжки под формата на дървени копчета подчертават модулите. Това, което хващ..
255 лв 299 лв
Скрин HEDA KOM3S Скрин HEDA KOM3S
-15 % Безплатна доставка
Компактният скрин Heda е елегантна мебел, която ще спести място в малки стаи. 3 удобни чекмеджета ще бъдат идеални за съхранение на асортимента.  Контрастната комбинация от бели гланцови фронтове и златиста лиственица от сибиу, в топъл цвят, ще работи като основа за уникални декорации. Минимали..
267 лв 314 лв
ТВ шкаф HEDA RTV1D1S ТВ шкаф HEDA RTV1D1S
-15 % Безплатна доставка
ТВ шкаф HEDA е елегантна мебел с място за вашият телевизор, което също ще улесни съхранението и събирането на записи. За целта използвайте просторен шкаф и чекмедже. Отворът на задния панел ще позволи на въздуха да циркулира около електрониката, а също така ще помогне за скриване на кабелите. Минима..
269 лв 317 лв
Холна маса HEDA LAW1S Холна маса HEDA LAW1S
-15 % Безплатна доставка
Холната масичка Heda е идеално решение за вашата всекидневна. Отворената вдлъбнатина добавя място, а практичното чекмедже е място за бързо скриване на ненужните дреболии. Минималистичните дръжки под формата на дървени копчета подчертават модулите. Това, което хваща окото, е солидна бо..
272 лв 319 лв
Витринен шкаф HEDA REG1W2S Витринен шкаф HEDA REG1W2S
-15 % Безплатна доставка
Витрина Heda REG1W2S е мебел, изработена от закалено стъкло, което повишава сигурността и предпазва съдържанието от прах. Поставете декоративни предмети зад стъклената предна част, а 2 компактни чекмеджета осигуряват място за малки ежедневни предмети. За по-голям ефект добавете LED осветление. Миним..
337 лв 397 лв
Витрина HEDA REG1D1W Витрина HEDA REG1D1W
-15 % Безплатна доставка
Heda ниският витринен шкаф създава допълнително място за съхранение и показване. Съхранявайте документи в удобен шкаф и поставяйте декоративни предмети зад стъклената предна страна. За по-голям ефект добавете LED осветление. Витрината е изработена от закалено стъкло, което повишава сигурността и пре..
339 лв 399 лв
Бюро/тоалетка HEDA BIU2S Бюро/тоалетка HEDA BIU2S
-15 % Безплатна доставка
Бюрото на Heda ще бъде силен и стилен акцент във вашия офис. Широкият връх е удобно място за работа, учене и забавление. Използвайте 2 капациални чекмеджета под него, за да съхранявате документи и офис консумативи. Минималистичните дръжки под формата на дървен..
358 лв 422 лв
Двукрилен гардероб HEDA SZF2D Двукрилен гардероб HEDA SZF2D
-15 % Безплатна доставка
Гардероб HEDA SZF2D е оборудван с горен рафт и прът за закачалки, благодарение на който можете бързо да организирате гардероба си.  Минималистичните дръжки под формата на дървени копчета подчертават модулите. Това, което хваща окото, е солидна борова рамка&nbs..
366 лв 430 лв
Скрин HEDA KOM2D3S Скрин HEDA KOM2D3S
-15 % Безплатна доставка
Тази мебел е идеалното място за съхранение на вашите неща от първа необходимост. За целта използвайте 2 просторни шкафа и 3 чекмеджета, разположени в централната част. Широкият плот на модерна мебел - комод Heda е чудесно място за показване на цветя, семейни снимки и декоративни предмети. Минималист..
477 лв 562 лв
Модулна секция Heda Модулна секция Heda
-15 % Безплатна доставка
Модулна секция Heda представлява секция, съставена от различни модули от серията за обзавеждане на дневни Heda. Модулите не са прикрепени един към друг, което позволява подреждането им по Ваш вкус. За изработката на модулите са използвани висококачествени МДФ и ПДЧ, гарантиращи здравина и стабилност..
650 лв 766 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)