Меню
Количка

Колекция Фиеста

Филтри цена

лв лв
Огледало ФИЕСТА кръгло. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Система FIESTAМатериал: 18мм.ПДЧОгледало: Ф-75 см.Цвят: Млечно бял..
88 лв 93 лв
Огледало "FIESTA" правоъгълно. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Система FIESTAМатериал: 18мм.ПДЧОгледало: 55/85 см Цвят: Млечно бял..
147 лв 155 лв
Нощно шкафче "ФИЕСТА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Система FIESTAМатериал: 18мм.ПДЧ, МДФ, SOFT CLOSEПлавно затваряне на врати и чекмеджетаДръжки: PVCКр..
180 лв 190 лв
Тоалетка ФИЕСТА Тоалетка ФИЕСТА
-5 % Безплатна доставка
Тоалетка "ФИЕСТА" с три чекмеджета и огледало е изискано предложение за обзавеждане на спалня, изработена от качествени материали. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Система FIESTAМатериал: 18мм.ПДЧ,МДФ, SOFT CLOSEПлавно затваряне на вр..
416 лв 438 лв
ТВ шкаф ФИЕСТА ТВ шкаф ФИЕСТА
-5 % Безплатна доставка
ТВ шкаф "ФИЕСТА" е стилно предложение за обзавеждане на хол или дневна. Разполага с пет чекмеджета с плавно затваряне и ниша в средата, подходяща за пастявяне на DVD или декодер. Изработва се от 18 мм. ПДЧ материал. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУ..
449 лв 473 лв
Легло ФИЕСТА за матрак 160/200 Легло ФИЕСТА за матрак 160/200
-5 % Безплатна доставка
Легло "ФИЕСТА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Леглото е с висока, тапицирана табла с текстилна дамаска и има рамка подходяща за поставяне на двулицев матрак с размери 160/200 см. Двете нощни шкафчета, тоалетка с три чекмеджета и огледало допъ..
515 лв 542 лв
Трапезна маса ФИЕСТА резтегателна Трапезна маса ФИЕСТА резтегателна
-5 % Безплатна доставка
 "ФИЕСТА" е изискано предложение за обзавеждане на трапезария. Висококачественото изпълнение. Трапезна маса с разтегателен с механизъм (автоматичен) Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Система FIESTAМатериали: Плот ПДЧ, Крака масив,..
519 лв 547 лв
Скрин ФИЕСТА Скрин ФИЕСТА
-5 % Безплатна доставка
Скрин"ФИЕСТА"е изискано предложение за обзавеждане на трапезария или дневна. Висококачественото изпълнение. Шкафа е с четири вратички и две чекмеджета. За изработката на скрина е използвано качествено ПДЧ 18 мм с елементи МДФ. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Р..
662 лв 697 лв
Секция ФИЕСТА Секция ФИЕСТА
-5 % Безплатна доставка
Секция"ФИЕСТА" представлява модулна секция, подходяща за обзавеждане на хол или дневна. Комплектът включва: ТВ шкаф с 5 бр. чекмеджета и една ниша в средата, подходяща за поставяне на DVD или декодер. В горната част разполага с етажерка с четири ниши и стенен шкаф с вратичка. За изработката на ..
669 лв 705 лв
Гардероб ФИЕСТА с плъзгащи врати Гардероб ФИЕСТА с плъзгащи врати
-5 % Безплатна доставка
Гардероб "ФИЕСТА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Голям гардероб с вътрешно разпределение: четири лоста за закачалки, рафтове и две вътрешни чекмеджета. Част от модулна система за дневна, трапезаря и спалня Fiesta. Разгледай ТУК Модулна Систем..
1963 лв 2067 лв
Спален комплект ФИЕСТА Спален комплект ФИЕСТА
-5 % Безплатна доставка
Комплект "ФИЕСТА" е изискано предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали. Обзавеждането включва: спално легло, две нощни шкафчета с едно чекмедже и двукрилен гардероб с плъзгащи врати и огледала и декоративни елементи. Гардероб с вътрешно разпределение: четири лоста за за..
2838 лв 2989 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)