Меню
Количка

Колекция Balin

Филтри цена

лв лв
Полица БАЛИН POL/140 Полица БАЛИН POL/140
-13 %
Практична и функционална полица. Полица BALIN POL/140 е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървесни декора - дъб монастри/дъб черен. Ви..
53 лв 61 лв
Нощно шкафче БАЛИН KOM1S Нощно шкафче БАЛИН KOM1S
-13 %
Практично и функционално нощно шкафче с едно чекмеджета. Нощно шкафче BALIN KOM1S е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървесни декора ..
126 лв 145 лв
Холна маса БАЛИН LAW2S/110 Холна маса БАЛИН LAW2S/110
-13 %
Практична и функционална холна маса с две чекмеджета. Холна маса BALIN LAW2S/110 е част от модулна Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървесни декора - дъб мон..
218 лв 250 лв
Скрин БАЛИН КОМ1D3S Скрин БАЛИН КОМ1D3S
-13 %
Практичен и функционален скрин с една врати, три чекмеджета и рафта. Скрин BALIN KOM1D3S е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървесни ..
240 лв 276 лв
ТВ шкаф БАЛИН RTV2S ТВ шкаф БАЛИН RTV2S
-13 % Безплатна доставка
Практичен и функционален ТВ шкаф с две чекмеджета и две ниши. ТВ шкаф BALIN RTV2S е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървесни де..
265 лв 305 лв
Двукрилен гардероб БАЛИН SZF2D Двукрилен гардероб БАЛИН SZF2D
-13 % Безплатна доставка
Практичен и функционален гардероб с две врати, лост и рафта. Двукрилен гардероб BALIN SZF2DS е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дърве..
355 лв 408 лв
Витрина БАЛИН REG1W Витрина БАЛИН REG1W
-13 % Безплатна доставка
Практична и функционална витрина с една врата, три рафта от ПДЧ, два от стъкло и LED осветление. Витрина BALIN REG1W е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени..
365 лв 419 лв
Витрина БАЛИН REG1D1W Витрина БАЛИН REG1D1W
-13 % Безплатна доставка
Практична и функционална витрина с две врати, пет рафта от ПДЧ, идин от стъкло и LED осветление. Витрина BALIN REG1D1W е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработе..
383 лв 439 лв
Скрин БАЛИН КОМ2D3S Скрин БАЛИН КОМ2D3S
-13 % Безплатна доставка
Практичен и функционален скрин с две врати, три чекмеджета и два рафта. Скрин BALIN KOM2D3S е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървес..
397 лв 456 лв
Витрина БАЛИН КОМ1D2W2S Витрина БАЛИН КОМ1D2W2S
-13 % Безплатна доставка
Практичен и функционален шкаф с три врати, две чекмеджета, три рафта от ПДЧ, два от стъкло и LED осветление. Витрина BALIN КОМ1D2W2S е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модули..
555 лв 639 лв
Легло БАЛИН LOZ/160B за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло БАЛИН LOZ/160B за матрак 160/200 с ламелна рамка
-13 % Безплатна доставка
Практично и функционално легло с подматрачна рамка и повдигащ механизъм. Легло BALIN LOZ/160B е част от модулна система Balin. Предлага се  за матрак с размери 160/200 см и е с включена подматрачна рамка.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят п..
877 лв 1009 лв
Модулна Секция БАЛИН Модулна Секция БАЛИН
-13 % Безплатна доставка
Практична и функционална модулна секция за дневна, която се състои от четири модула. Секцията е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два..
1066 лв 1224 лв
Модулна система за дневна БАЛИН Модулна система за дневна БАЛИН
-13 % Безплатна доставка
Практична и функционална модулна система за дневна, която се състои от пет модула. Секцията е част от модулна система Balin.Модулна система Balin е за тези хора, които обичат организацията в дома и ценят практичността и функционалността. Модулите са изработени в красива комбинация от два дървес..
1463 лв 1680 лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)