Меню
Количка

Модули за спалня Solo

Филтри цена

лв лв
Полица Solo 96 представлява раздвижена етажерка с два рафта за стена, подходяща за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOL..
38 лв
Полица Solo 180 представлява етажерка с рафт за стена, подходяща за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбин..
48 лв
Огледало Solo 80 е изработено с рамка от ПДЧ, подходящо за антре, коридор и спалня. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, ка..
94 лв
Закачалка Solo представлява пано и рафт със закачалка отдолу и две допълнителни закачалки, подходящо за обзавеждане на антре. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. ..
115 лв
Нощно шкафче Solo 2S има две чекмеджета и се изработва от висококачествени материали. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, ..
115 лв
ТВ шкаф Solo 1D има една вратичка и ниша с рафт, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от..
142 лв
Холна маса SOLO притежава изчистен дизайн, подходящо допълнение за хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и..
162 лв
Скрин за антре Solo 2D1S разполага с две вратички и едно чекмедже, изработен от висококачествено ПДЧ с MDF профил. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна си..
169 лв
Скрин Solo KOM 2D1S h82 разполага с две вратички и едно чекмедже, изработен от висококачествени материали. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е ..
182 лв
Бюро SOLO 1D1S разполага с врата и чекмедже. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, к..
209 лв
Витрина Solo 1W има витрина с два стъклени рафта, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация о..
214 лв
Гардероб за антре Solo е еднокрилен с лост за закачалки и рафт в горната част. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качест..
216 лв
Витрина Solo - 2 1W има витрина с един стъклен рафт, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинаци..
230 лв
Висока витрина Solo 2S Висока витрина Solo 2S
Безплатна доставка
Висока витрина Solo 2S има четири  рафта и две чекмеджета, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спа..
262 лв
ТВ шкаф Solo 1D2S L/P ТВ шкаф Solo 1D2S L/P
Безплатна доставка
ТВ шкаф Solo 1D2S L/P има една вратичка, две чекмеджета и две ниши, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е..
265 лв
Легло Solo за матрак 90/200 с рамка Легло Solo за матрак 90/200 с рамка
Безплатна доставка
Легло Solo разполага с подматрачна рамка за двулицев матрак с размери: 90/200 см, изработено от ПДЧ с МДФ профил. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна сист..
279 лв
Еднокрилен гардероб Solo 1D Еднокрилен гардероб Solo 1D
Безплатна доставка
Еднокрилен гардероб Solo 1D разполага с четири рафта. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изгр..
291 лв
Витринна надстройка ТВ Solo 2W дясна Витринна надстройка ТВ Solo 2W дясна
Безплатна доставка
Надстройка ТВ Solo 2W - надставка над/до ТВ шкаф в хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функц..
305 лв
Витринна надстройка ТВ Solo 2W лява Витринна надстройка ТВ Solo 2W лява
Безплатна доставка
Надстройка ТВ Solo 2W - надставка над/до ТВ шкаф в хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функц..
305 лв
Висока витрина Solo 1W Висока витрина Solo 1W
Безплатна доставка
Висока витрина Solo 1W има витрина с два стъклени рафта, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комби..
312 лв
Бюро SOLO 2D2S Бюро SOLO 2D2S
Безплатна доставка
Бюро SOLO 2D2S разполага с две врати и две чекмеджета. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изгр..
335 лв
Скрин Solo 3D3S Скрин Solo 3D3S
Безплатна доставка
Скрин Solo 3D3S е функционален скрин с три врати и три чекмеджета, изработен от висококачествени материали е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комб..
343 лв
Скрин Solo KOM 2D4S Скрин Solo KOM 2D4S
Безплатна доставка
Solo KOM 2D4S - функционален скрин с две врати и четири чекмеджета е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функци..
358 лв
Двукрилен гардероб Solo 2D Двукрилен гардероб Solo 2D
Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Solo 2D - с лост за закачалки и рафт е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изград..
386 лв
Скрин Solo 2W4S Скрин Solo 2W4S
Безплатна доставка
Скрин Solo 2W4S разполага с две витринни врати и четири чекмеджета, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO ..
403 лв
Легло Solo за матрак 160/200 с рамка Легло Solo за матрак 160/200 с рамка
Безплатна доставка
Легло Solo разполага с подматрачна рамка за двулицев матрак с размери: 160/200 см, изработено от ПДЧ с МДФ профил. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система ..
406 лв
Висока витрина Solo 1W1D Висока витрина Solo 1W1D
Безплатна доставка
Висока витрина Solo 1W1D има две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска..
413 лв
Висока витрина Solo 2W Висока витрина Solo 2W
Безплатна доставка
Висока витрина Solo 2W има две витринни врати с по два стъклени рафта, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре ..
444 лв
Модулна секция SOLO Модулна секция SOLO
-10 % Безплатна доставка
Комплект за хол и дневна SOLO - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: два витринни шкафа, единият е за окачване на стена, ТВ шкаф с две чекмедже и две ниши и полица с два рафта. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е ..
545 лв 608 лв
Модулно портманто SOLO Модулно портманто SOLO
Безплатна доставка
Модулно портманто за коридор "SOLO", изработено от висококачествено ПДЧ с MDF профил. Конфигурация от: гардероб с една врата, скрин за антре, пано със закачалки и рафт за шапки. Добавено е огледало. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. М..
594 лв
Трикрилен гардероб Solo 3D2S с огледало Трикрилен гардероб Solo 3D2S с огледало
Безплатна доставка
Трикрилен гардероб Solo 3D2S  е с вътрешно разпределение: лост за закачалки, пет рафта и две чекмеджета. Разполага с две чекмеджета в средата на основата и огледална врата. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подх..
689 лв
Модулна секция SOLO 2 Модулна секция SOLO 2
Безплатна доставка
Комплект за хол и дневна SOLO 2 - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: два витринни шкафа за окачване на стена, два ТВ шкафа с по една вратичка и ниша с рафт. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от диза..
746 лв
Модулна секция SOLO 1 дясна ВИТРИННА НАДСТРОЙКА Модулна секция SOLO 1 дясна ВИТРИННА НАДСТРОЙКА
Безплатна доставка
SOLO 1 ще Ви предостави набор от мебели за Вашия хол и дневна в един стил и цвят. Комплектът включва: шкаф с две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, ТВ шкаф с две чекмеджета, вратичка и ниши с витринна надстройка отгоре, както и полица за стена. Модулите са подходя..
1031 лв
Модулна секция SOLO 1 лява ВИТРИННА НАДСТРОЙКА Модулна секция SOLO 1 лява ВИТРИННА НАДСТРОЙКА
Безплатна доставка
SOLO 1 ще Ви предостави набор от мебели за Вашия хол и дневна в един стил и цвят. Комплектът включва: шкаф с две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, ТВ шкаф с две чекмеджета, вратичка и ниши с витринна надстройка отгоре, както и полица за стена. Модулите са подходя..
1031 лв
Модулно обзавеждане за детско/юношеска стая SOLO Модулно обзавеждане за детско/юношеска стая SOLO
Безплатна доставка
SOLO ще Ви предостави набор от мебели, подходящи за обзавеждане на детско/юношеска стая в един стил и цвят. Предоставя двукрилен гардероб, бюро с две врати и две чекмеджета, както и скрин с три врати и три чекмеджета, както и две полици за стена. Модулите са п..
1059 лв
Модулен спален комплект SOLO за матрак 160/200 Модулен спален комплект SOLO за матрак 160/200
-9 % Безплатна доставка
Комплект за спалня SOLO - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: легло с рамка за матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., Две нощни шкафчета с по две чекмеджета и ниша, и трикрилен гардероб с огледало и чекмеджета. Модулите са подходящи за дневна,..
1292 лв 1419 лв
Показва 1 до 36 от 36 (1 страници)