Меню
Количка

Модули за спалня Cali

Филтри цена

лв лв
Полица Cali C-9 Полица Cali C-9
-10 %
Етажерка за стена CALI C-9 - с един хоризонтален рафт. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента к..
95 лв 106 лв
Нощно шкафче Cali C-17 Нощно шкафче Cali C-17
-10 %
Нощно шкафче CALI C-17 е с две чекмеджета и ниша над тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента кат..
165 лв 183 лв
Стенен панел Cali C-10 Стенен панел Cali C-10
-10 %
Правоъгълно пано за стена CALI C-10 е предложение с декоративна цел. Част е от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня CALI. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и..
212 лв 235 лв
Стенен панел Cali C-11 Стенен панел Cali C-11
-10 %
Правоъгълно пано за стена CALI C-11 е предложение с декоративна цел. Част е от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня CALI. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и..
212 лв 235 лв
ТВ шкаф Cali C-7 ТВ шкаф Cali C-7
-10 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Cali C-6 - с едно чекмедже, една врата с ламели и ниша. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща едн..
290 лв 322 лв
Холна маса CALI C-8 Холна маса CALI C-8
-10 % Безплатна доставка
Холна маса CALI C-8 е предложение с една вратичка, една голяма и две малки ниши. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, из..
290 лв 322 лв
ТВ шкаф Cali C-6 ТВ шкаф Cali C-6
-10 % Безплатна доставка
ТВ шкаф CALI C-6 е с една вратичка, две чекмеджета и ниши над тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една ..
363 лв 403 лв
Ъглов скрин Cali C-12 Ъглов скрин Cali C-12
-10 % Безплатна доставка
Ъглов скрин Cali C-12 е ъглов, с три врати и рафтове зад тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една ..
459 лв 510 лв
Скрин Cali C-5 Скрин Cali C-5
-10 % Безплатна доставка
Скрин Cali C-5 е с една вратичка и четири чекмеджета. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента ка..
483 лв 537 лв
Шкаф с витрина Cali C-3 Шкаф с витрина Cali C-3
-10 % Безплатна доставка
Шкаф с витрина Cali C-3 - с две врати, едната врата е с витрина и рафтове, а другата е с ламели и с рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен диза..
483 лв 537 лв
Скрин Cali C-4 Скрин Cali C-4
-10 % Безплатна доставка
Скрин Cali C-4 е с четири функционални чекмеджета, две врати и рафт зад тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, и..
545 лв 605 лв
Двукрилен гардероб Cali C-1 Двукрилен гардероб Cali C-1
-10 % Безплатна доставка
Гардероб Cali C-1 - с две врати, лост за закачалки и рафт над него, a от другата страна рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална..
575 лв 639 лв
Портманто Cali Портманто Cali
-10 % Безплатна доставка
Портманто Cali ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашето антре или коридор. Комплектът включва гардероб с огледало, рафт и изтеглящ се лост за закачалки, ниши за поставяне на обувки, две чекмеджета, отделен сектор със закачалки за дрехи и тапицирана седалка. Изработено е от ви..
575 лв 639 лв
Шкаф с витрина Cali C-2 Шкаф с витрина Cali C-2
-10 % Безплатна доставка
Шкаф с витрина Cali C-2 - с две врати и две чекмеджета, едната врата е с витрина и рафтове, а другата е с ламели и с рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат.&nb..
606 лв 673 лв
Трапезна маса CALI Разтегателна Трапезна маса CALI Разтегателна
-10 % Безплатна доставка
Разтегателна трапезна маса CALI е предложени за обзавеждане на дневна и трапезария. Разполага с правоъгълен плот и основа от метална конструкция. Част е от модулна система за обзавеждане CALI в цветове Артисан/Черен мат. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризир..
757 лв 841 лв
Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 140/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 140/200 с ламелна рамка
-10 % Безплатна доставка
Легло Cali C-16 e с подматрачна рамка и механизъм за повдигане на матрак, което позволява използването на подматрачното пространство. Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 140/200 см. Таблата е тапицирана с дамаска Royal Velvet - черен цвят. Модулна система CALI е модерен компле..
936 лв 1040 лв
Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 160/200 с ламелна рамка
-10 % Безплатна доставка
Легло Cali C-16 e с подматрачна рамка и механизъм за повдигане на матрак, което позволява използването на подматрачното пространство. Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200 см. Таблата е тапицирана с дамаска Royal Velvet - черен цвят. Модулна система CALI е модерен компле..
963 лв 1070 лв
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14 Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14
-10 % Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14 - разполага с две плъзгащи врати, от които една от тях е с огледало и ламели. Вътрешното разпределение е следното от едната страна е с рафтове, а от другата страна с лост за дрехи и рафтове под него. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се ха..
1067 лв 1186 лв
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15 Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15
-10 % Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15 - разполага с две плъзгащи врати, от които една от тях е с огледало и ламели. Вътрешното разпределение е следното от едната страна е с рафтове, а от другата страна с лост за дрех и рафтове под него. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се хар..
1100 лв 1222 лв
Модулна секция Cali Модулна секция Cali
-10 % Безплатна доставка
Модулна секция Cali ще ви предостави всички удобства за Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, витрина и декоративен панел. Витрината е с две чекмеджета и две врати, като едната е със стъклен фронт и рафтове зад нея, а другата с ламели и рафтове. ТВ шкафът разполага с две функционални чекмеджета..
1180 лв 1311 лв
Спален комплект Cali в два размера легло с ламелна рамка Спален комплект Cali в два размера легло с ламелна рамка
-10 % Безплатна доставка
Спален комплект Cali ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Комплектът включва легло за матрак 140/200 см, два броя нощно шкафче и гардероб с плъзгащи врати. Гардеробът разполага с множество рафтове, лост за закачалки и огледало. Нощните шкафчета са с по две чекмедж..
2365 лв 2628 лв
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)