Меню
Количка

Модули за спалня Alameda

Филтри цена

лв лв
Стенен рафт Аламеда е изключително елегантен детайл и стилно и практично допълнение към обзавеждането на всяко помещение. Полицата е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни..
76 лв
Стенна закачалка Аламеда с рафт, лост за закачалки и пет куки за окачване на дрехи е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на антре или офис. Закачалката е част от мебелна система ALAMEDA и може да се комбинира с шкаф за обувки от същата колекция. Мебелите от тази колекция са израб..
239 лв
Тоалетка АЛАМЕДА TOL1S Тоалетка АЛАМЕДА TOL1S
Безплатна доставка
Тоалетка Аламейда с чекмедже и отворен рафт е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на спалня. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения...
294 лв
Нощно шкафче АЛАМЕДА KOM2S Нощно шкафче АЛАМЕДА KOM2S
Безплатна доставка
Нощно шкафче ALAMEDA е обзавеждане за спалня съставено от изключително елегантни мебели от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от основе..
307 лв
Шкаф за обувки АЛАМЕДА SFK1K Шкаф за обувки АЛАМЕДА SFK1K
Безплатна доставка
Шкаф за обувки Аламеда е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на антре. Вратата на шкафа се отваря плавно надолу благодарение на механизъм с газов амортисьор. Може да се комбинира със стенна закачалка от същата серия. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази коле..
319 лв
Трапезен стол АЛАМЕДА Трапезен стол АЛАМЕДА
Безплатна доставка
Трапезен стол Аламеда е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на трапезария. Столът е с тапицирани в зелено седалка и облегалка и стабилна рамка от масивно дърво в бяло. Столът е част от мебелна система ALAMEDA и може да се комбинира с разтегателна маса от същата колекция, както и ..
340 лв
 ТВ Шкаф АЛАМЕДА RTV1S  ТВ Шкаф АЛАМЕДА RTV1S
Безплатна доставка
ТВ шкаф Аламеда с вратичка и отворено пространство със стъклен рафт е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на дневна. Задната плоча на ТВ шкафа е изместена напред, благодарение на което щепселите на мултимедийното устройство няма да докосват стената и да се огъват под негово влиян..
437 лв
Скрин АЛАМЕДА KOM3S Скрин АЛАМЕДА KOM3S
Безплатна доставка
Скрин Аламеда с три чекмеджета е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на спалня. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е..
557 лв
Легло АЛАМЕДА LOZ/160/A за матрак 160/200 Легло АЛАМЕДА LOZ/160/A за матрак 160/200
Безплатна доставка
Двойно легло Аламеда е изключително елегантна мебел за обзавеждане на спалня. Спалнята е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от основ..
609 лв
Скрин АЛАМЕДА KOM2D1S Скрин АЛАМЕДА KOM2D1S
Безплатна доставка
Скрин Аламеда с две врати и чекмедже е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на дневна, антре или спалня. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни..
654 лв
Скрин АЛАМЕДА KOM4S Скрин АЛАМЕДА KOM4S
Безплатна доставка
Скрин Аламеда с четири чекмеджета е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на спалня. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцият..
668 лв
Шкаф с витрина АЛАМЕДА REG3S Шкаф с витрина АЛАМЕДА REG3S
Безплатна доставка
Висока витрина Аламеда е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на дневна. Разполага с три отворени пространства и три чекмеджета. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки..
673 лв
Скрин АЛАМЕДА KOM1D3S Скрин АЛАМЕДА KOM1D3S
Безплатна доставка
Скрин ALAMEDA е обзавеждане за спалня съставено от изключително елегантни мебели от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от основен цвят ..
694 лв
Шкаф с витрина АЛАМЕДА REG1W2S Шкаф с витрина АЛАМЕДА REG1W2S
Безплатна доставка
Висока витрина Аламеда съчетава функциите на съхранение и дисплей и е елегантно допълнение за дневна или трапезария. Множество рафтове зад вратичка от закалено стъкло и 2 практични чекмеджета ще ви помогнат да организирате дребни предмети за всекидневната. ЛЕД осветлението ще създаде уютна атмосфера..
735 лв
Скрин АЛАМЕДА KOM2D3S Скрин АЛАМЕДА KOM2D3S
Безплатна доставка
Скрин Аламеда с две врати и три чекмеджета е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на дневна, трапезария или спалня. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на п..
784 лв
Скрин с витрина АЛАМЕДА REG1W1D2S Скрин с витрина АЛАМЕДА REG1W1D2S
Безплатна доставка
Витрината АЛАМЕДА съчетава функциите на съхранение и дисплей и е елегантно допълнение за дневна или трапезария. Множество рафтове и 2 практични чекмеджета ще ви помогнат да организирате дребни предмети за всекидневната. Витрината от закалено стъкло и ЛЕД осветлението ще създадат уютна атмосфера в ин..
798 лв
Гардероб АЛАМЕДА REG1D1M2S с огледало Гардероб АЛАМЕДА REG1D1M2S с огледало
Безплатна доставка
Гардероб Аламеда е с модерен и ефектен дизайн, разполага с рафтове, лост за закачалки и две практични чекмеджета. Подходящ е за обзавеждане на спалня или антре. Огледалото и ЛЕД осветлението ще създадат уютна атмосфера в интериора. Шкафът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция ..
844 лв
Гардероб АЛАМЕДА REG2D2S Гардероб АЛАМЕДА REG2D2S
Безплатна доставка
Гардероб Аламейда е с модерен и ефектен дизайн, разполага с рафтове, лост за закачалки и две практични чекмеджета. Подходящ е за обзавеждане на спалня или антре. ЛЕД осветлението ще създаде уютна атмосфера в интериора. Гардеробът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са израбо..
844 лв
Двукрилен Гардероб АЛАМЕДА SZF2D2S Двукрилен Гардероб АЛАМЕДА SZF2D2S
Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Аламейда е с модерен и ефектен дизайн, разполага с рафтове, лост за закачалки, отворено пространство и две практични чекмеджета. Подходящ е за обзавеждане на спалня или антре. ЛЕД осветлението ще създаде уютна атмосфера в интериора. Гардеробът е част от мебелна система ALAMEDA. Ме..
995 лв
Трапезна маса АЛАМЕДА D09052-TXS разтегателна Трапезна маса АЛАМЕДА D09052-TXS разтегателна
Безплатна доставка
Разтегателна трапезна маса Аламеда е изключително елегантна и практична мебел за обзавеждане на трапезария. Около нея могат да се настанят до осем гости. Масата е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на..
1074 лв
Легло АЛАМЕДА LOZ/160/B с рамка за матрак 160/200 Легло АЛАМЕДА LOZ/160/B с рамка за матрак 160/200
Безплатна доставка
Легло АЛАМЕДА е готово обзавеждане за спалня съставено от изключително елегантни мебели от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от основе..
1264 лв
Трикрилен Гардероб АЛАМЕДА SZF3D2S Трикрилен Гардероб АЛАМЕДА SZF3D2S
Безплатна доставка
Трикрилен гардероб Аламеда е изключително елегантна мебел за обзавеждане на спалня. Гардеробът е част от мебелна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена ..
1497 лв
Секция АЛАМЕДА Секция АЛАМЕДА
Безплатна доставка
Секцията е част от модулна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от основен цвят бял гланц с деликатно допълнение на елементи в цвят дъб уестминстър. З..
2382 лв
спален комплект АЛАМЕДА спален комплект АЛАМЕДА
Безплатна доставка
Спален комплект ALAMEDA е готово обзавеждане за спалня съставено от изключително елегантни мебели от модулна система ALAMEDA. Мебелите от тази колекция са изработени с голямо внимание към детайла и придават изящност и уют както на малки, така и на по-просторни помещения. Колекцията е изработена от о..
2720 лв
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)