Меню
Количка

Тапицирани легла

Филтри цена

лв лв
Легло с тапицирана табла Аляска Модул 7 за матрак 160/200
Безплатна доставка
Модул 7 е легло с тапицирана табла за матрак 160/200см от модулна система за спалня Аляска. Леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и предоставя допълнително пространство за съхранение. Подходящо е за еднолицев или двулицев матрак. При варианта за двулицев матрак е необходимо да се закупи п..
575 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА МИЛАНО за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА МИЛАНО за матрак 160/200
-10 % Безплатна доставка
Легло "MILANO" е обзавеждане за спалня със съвременен дизайн и множество хармонични декоративни елементи. Моделът е изработен като комбинация на светло дърво и бяло с правоъгълни орнаменти, чийто акцент са златисти метални дръжки. Леглото е с висока табла тапицирана с дамаска с декоративни шево..
511 лв 568 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА КЛАСИКО за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА КЛАСИКО за матрак 160/200
-13 % Безплатна доставка
Нежна, светла и романтична - така накратко може да се опише новата спалня Класико, проектирана в стил прованс. Материалът е 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация. Изработена в актуалното бяло антик (имитация на антично бяло дърво) с детайли в цвят аляска. Акцент са декоративните п..
527 лв 606 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА ИМПЕРИАЛ за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА ИМПЕРИАЛ за матрак 160/200
-19 % Безплатна доставка
Легло Империал е съвършена комбинация от практичност, красота и изисканост. Комплектът включва спалня с две нощни шкафчета. Допълнително можете да закупите и скрин-тоалетка ИМПЕРИАЛ с огледало, или да сглобите пълен спален комплект ИМПЕРИАЛ. Леглото е подходящо за матрак с размери 160/200 см. Тапици..
537 лв 659 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА КАРМЕН за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА КАРМЕН за матрак 160/200
-13 % Безплатна доставка
Спалня Кармен е за хора, които обичат обстановката около тях да говори за изисканост и лукс. Не само цветовете допринасят за това.  Красивият мотив, който се повтаря във всяка мебел, носи една аристократична и нежна нотка. Просто няма как да сбъркате с Кармен. Леглото е с тапицирана табла, с ек..
548 лв 630 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА ХАВАНА за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА ХАВАНА за матрак 160/200
Безплатна доставка
Легло Хавана е комбинация от декор табако крафт с дървесен фладер, прекрасно подчертан от перлените отблясъци на сиво-черния графит. Тапицираните огънати елементи по двете табли създават усещане за аристократична тежест. Оборудвано е с практичен, повдигащ, амортисьорен механизъм за допълнителен..
551 лв
Тапицирано легло ВЕДА №39 в три размера Тапицирано легло ВЕДА №39 в три размера
-5 % Безплатна доставка
Тапицирано легло ВЕДА се отличава с модерен дизайн, тапицирана табла и дървени крака, в така актуалният натурален цвят, които я правят здрава и устойчива. Освен модерната визия, високите крака позволяват циркулация на въздуха под матрака и го оставят  да „диша”. По този начин намаляват въз..
553 лв 582 лв
Тапицирано легло ВЕДА №86 в три размера Тапицирано легло ВЕДА №86 в три размера
-5 % Безплатна доставка
Тапицирано легло ВЕДА се отличава с модерен дизайн, тапицирана табла и дървени крака, в така актуалният натурален цвят, които я правят здрава и устойчива. Освен модерната визия, високите крака позволяват циркулация на въздуха под матрака и го оставят  да „диша”. По този начин намаляват въз..
553 лв 582 лв
Тапицирано легло SAFIR в седем размера Тапицирано легло SAFIR в седем размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло SAFIR ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
554 лв 615 лв
Тапицирано легло ROYAL в девет размера Тапицирано легло ROYAL в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло ROYAL ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
571 лв 634 лв
Тапицирана основа с табла ТЕРА
Безплатна доставка
Легло Тера - модел от серия Тапицирани легла на матраци Paradise, се състои от основа и табла, свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали. Тапицирани са с висококачествен текстил в мека землиста тоналност. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с кла..
574 лв
Тапицирано легло HIPNOZ в девет размера Тапицирано легло HIPNOZ в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло HIPNOZ ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легло..
594 лв 660 лв
Тапицирано легло DAMLA в седем размера Тапицирано легло DAMLA в седем размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло DAMLA ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
598 лв 664 лв
Тапицирано легло IBIZA в девет размера Тапицирано легло IBIZA в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло IBIZA ще предаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
609 лв 677 лв
Тапицирано легло TREND в девет размера Тапицирано легло TREND в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло TREND ще предаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
609 лв 677 лв
Тапицирано легло CAPRICE в седем размера Тапицирано легло CAPRICE в седем размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло CAPRICE ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легл..
613 лв 681 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА САЛДА за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА САЛДА за матрак 160/200
-10 % Безплатна доставка
Спалня "САЛДА" е стилно предложение за обзавеждане на спалня, изработен от качествени материали.Обзавеждането представлява: Спално легло, две нощни шкафчета с едно чекмедже, скрин с три чекмеджета, огледало. Леглото е с висока табла, тапицирана с текстилна дамаска и има рамка подходяща за поставяне ..
616 лв 685 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА ОРИЕНТ за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА ОРИЕНТ за матрак 160/200
-14 % Безплатна доставка
Внесете лукса и съвършенството във Вашия дом с новия модел обзавеждане за спалня ОРИЕНТ. Изработена от 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация, в нежен дъб крафт бял и дръзко тъмно лилаво супер гланц. Акцент са извитите крака на леглото и нощните шкафчета. Допълнителен разкош придав..
627 лв 733 лв
Тапицирано легло LATEX в девет размера Тапицирано легло LATEX в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло LATEX ще предаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
639 лв 710 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РОЯЛ за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РОЯЛ за матрак 160/200
-12 % Безплатна доставка
Легло Роял е съчетание от класически стил и модерна визия. Комплектът включва спалня с две нощни шкафчета. Тапицираната табла е с релефна еко кожа и декоративен профил, които придават луксозно излъчване. За повече шик към нощните шкафчета има вградено RGB LED осветление. Леглото е с амортисьорен мех..
641 лв 729 лв
Тапицирано легло TACH в девет размера Тапицирано легло TACH в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло TACH ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглото..
642 лв 713 лв
Тапицирано легло COMFORT в девет размера Тапицирано легло COMFORT в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло COMFORT ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легл..
678 лв 753 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РЕГАЛ за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РЕГАЛ за матрак 160/200
-12 % Безплатна доставка
Много красота, много стил и безупречен вкус - това е легло Регал. Няма как да останете безразлични към това бижу и да не го пожелаете на момента. Освен красиво е и много удобено. То Ви предоставя необходимото за обзавеждането на една съвременна, комфортна спалня. Комплектът включва спалня с вградени..
684 лв 777 лв
Тапицирано легло BAHAR в девет размера Тапицирано легло BAHAR в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло BAHAR ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглот..
686 лв 762 лв
Тапицирано легло DURU в девет размера Тапицирано легло DURU в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло DURU ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглото..
688 лв 764 лв
Тапицирано легло КАРОЛИНА-Промо за матрак 160/200 Тапицирано легло КАРОЛИНА-Промо за матрак 160/200
-24 % Безплатна доставка
Тапицирано легло КАРОЛИНА е с висока табла, изцяло тапицирано с кафява еко кожа и е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка. Опционално може да поръчате повдигащ амортисьорен механизъм за лесен достъп до подматрачно пространство.Кожа..
699 лв 922 лв
Тапицирано легло MILANO в девет размера Тапицирано легло MILANO в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло MILANO ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легло..
713 лв 792 лв
Тапицирано Легло ELANDA-СВ.СИВО за матрак 140 и 160/200 с ламелна рамка Тапицирано Легло ELANDA-СВ.СИВО за матрак 140 и 160/200 с ламелна рамка
-21 % Безплатна доставка
С оригинален и изчистен дизайн, невероятна комбинация между дърво и тапицерия в свеж цвят, легло Elanda ще вдъхне нов живот на вашата спалня. Леглото се предлага в два размера: за матрак 160/200 см., за матрак 140/200 см., както и в три цветови варианта на плата на тапицерията - светло сив, тъмно си..
722 лв 913 лв
Тапицирано легло BERLIN в девет размера Тапицирано легло BERLIN в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло BERLIN ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легло..
730 лв 811 лв
ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РИМИНИ за матрак 160/200 ЛЕГЛО С ТАПИЦИРАНА ТАБЛА+НОЩНИ ШКАФЧЕТА РИМИНИ за матрак 160/200
-17 % Безплатна доставка
Легло Римини - съчетание на модерно и луксозно излъчване. Тюркоазеният цвят придава екзотичен вид, а вграденият блясък на LED осветлението и камъните, както и тапицираната с висококачествена еко кожа табла, подсилват луксозната визия. Комплектът включва легло с механизми за повдигане с амортисьори и..
732 лв 881 лв
Легло ЕЛИСЕА за матрак 160/200 Легло ЕЛИСЕА за матрак 160/200
-17 % Безплатна доставка
Италианска спалня Elisea е стилно и елегантно предложение за обзавеждане на Вашето спално помещение. Задната табла е с уникални симетрични овални форми, а най-отгоре е разположена сребриста корона, за да изглежда Вашата спалня още по-величествено. Леглото е изцяло тапицирано с  висококачествена..
759 лв 915 лв
Тапицирано легло Белла в четири размера Тапицирано легло Белла в четири размера
-20 % Безплатна доставка
Компактните размери на леглото го правят подходящо дори за най-малките жилищни помещения. Таблата е снабдена със специален механизъм, който ви позволява да я прегънете и да получите удобна, мека облегалка с ергономичен наклон, идеална за четене на книга или гледане на телевизия. Ортопедичн..
630 лв 788 лв
Тапицирано легло КАРОЛИНА за матрак 160/200 Тапицирано легло КАРОЛИНА за матрак 160/200
-14 % Безплатна доставка
Тапицирано легло КАРОЛИНА е с висока табла, изцяло тапицирано с кафява еко кожа и е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка. Опционално може да поръчате повдигащ амортисьорен механизъм за лесен достъп до подматрачно пространство.Кожа..
794 лв 922 лв
Тапицирано легло PICASSO в девет размера Тапицирано легло PICASSO в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло PICASSO ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легл..
795 лв 883 лв
Тапицирано легло LONDON в девет размера Тапицирано легло LONDON в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло LONDON ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Легло..
820 лв 911 лв
Тапицирана Легло Скандинавия с матрак и топ матрак Тапицирана Легло Скандинавия с матрак и топ матрак
-5 % Безплатна доставка
Тапицирана спалня Скандинавия е изработена от здрава и стабилна конструкция, устойчива при големи натоварвания. Спалня Скандинавия се състои от дървена основа тип френско легло, която осигурява опора, подходяща за всеки двулицев матрак. Сърцевината на матрака е от пружини по системата Бонел. За по-г..
835 лв 879 лв
Тапицирано Легло МЕРИДА за матрак 160/200 с ламелна рамка Тапицирано Легло МЕРИДА за матрак 160/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
С оригинален и изчистен дизайн, невероятна комбинация между дърво и тапицерия в изтънчен цвят, легло Merida 160 ще вдъхне нов живот на вашата спалня. Леглото се предлага в размер за матрак 160/200 см. и има вградени чекмеджета, също облечени в плат. Ламелната рамка е в комплект с леглото.Подарък:&nb..
843 лв
Легло ЕЛИСЕА за матрак 180/200 Легло ЕЛИСЕА за матрак 180/200
-17 % Безплатна доставка
Италианска спалня Elisea е стилно и елегантно предложение за обзавеждане на Вашето спално помещение. Задната табла е с уникални симетрични овални форми, а най-отгоре е разположена сребриста корона, за да изглежда Вашата спалня още по-величествено. Леглото е изцяло тапицирано с  висококачествена..
866 лв 1049 лв
Легло с тапицирана табла Бианка-Бяло за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Бианка-Бяло за матрак 160/200 с ламелна рамка
-24 % Безплатна доставка
Бианка е изпълнено условие за една истински пълноценна почивка. Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството с което те обгръща мекотата на тапицираната табла – те просто те приканват да се настаниш… и да се наспиш! Смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома..
888 лв 1174 лв
Тапицирано легло VIP в девет размера Тапицирано легло VIP в девет размера
-10 % Безплатна доставка
Тапицирано легло VIP ще придаде особен стил и усещане за уют на Вашата спалня. Предлага се в различни размери, за да заеме перфектното си място в дома. Комбинацията от качествени материали, от които е изработено гарантира голяма здравина и стабилност, а от там и дълговременното му ползване. Леглото ..
896 лв 995 лв
Показва 1 до 40 от 70 (2 страници)