Меню
Количка

Модулна система DRESS

Филтри цена

лв лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява 1 бр. вратичка в седем варианта с огледало или без.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, МДФ 18мм/кант 1ммРазмери: 39.7/1...
11 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява краен панел за надстройка в четири цвята.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, МДФ 18мм/кант 1ммРазмери: 1.6/52.5/40 смЦветове: Соно..
11 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Комплектът се състои от 3 рафта за гардероб Dress 40.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45 мм кантРазмери: 36.8/42/1.6смЦвят: Бяло фладерТегло: 5кгБрой пакети: 1..
24 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява 1 бр. вратичка в седем варианта с огледало или без.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, МДФ 18мм/кант 1мм, ОгледалоРазмер..
32 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Комплектът се състои от 3 рафта за гардероб Dress 80.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45 мм кантРазмери: 76.8/42/1.6смЦвят: Бяло фладерТегло: 5кгБрой пакети: 1..
36 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на единична надстройка за гардероб Dress 40. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПД..
38 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Комплектът се състои от 3 рафта за гардероб ъглов Dress.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/0.45 мм кантРазмери: 89.8/42/1.6смЦвят: Бяло фладерТегло: 5кгБрой пакети..
41 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява краен панел за гардероб в четири цвята.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, МДФ 18мм/кант 1ммРазмери: 1.6/52.5/200 смЦветове: ..
42 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на единична надстройка за гардероб Dress 80. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПД..
60 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на единична надстройка за ъглов гардероб Dress. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано..
73 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява чекмеджета, подходящи за гардероб Dress 80.Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм/кант 0.45 ммРазмери: 76.8/42/36смЦвят: бяло фладерТегло: 5кгБрой..
74 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на еднокрилен гардероб с рафт и лост за закачалки. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано П..
109 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на двукрилен гардероб с лост и рафт за закачалки. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПД..
149 лв
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулът представлява отворен корпус на гардероб с лост и рафт за закачалки. В комплекта са включени панти с плавно затваряне.Материал: Ламинирано ПД..
199 лв
Модулна система Dress 20 Модулна система Dress 20
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 20 включва двукрилен и еднокрилен гардероб. Вратите са с огледала и плавно затваряне, а дръжките са № 108 - 96мм.Модулният гардероб..
480 лв
Модулна система Dress 16 Модулна система Dress 16
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 16 включва два броя двукрилни гардероба, всеки от които има по един рафт и лост за закачалки. Вратите им са с огледала и с механизъм за ..
594 лв
Модулна система Dress 11 Модулна система Dress 11
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 11 включва два броя двукрилни гардероба с надстройки, оборудвани са с чекмеджета, лостове за закачалки, рафтове и врати с механизъм за п..
753 лв
Модулна система Dress 21 Модулна система Dress 21
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 21 включва два броя двукрилни гардероба и един еднокрилен  с надстройки, оборудвани са с лостове за закачалки, рафтове и с механизъ..
886 лв
Модулна система Dress 17 Модулна система Dress 17
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 17 включва два броя двукрилни гардероба и един еднокрилен, всеки от които има по един рафт и лост за закачалки. Вратите им са с огледала..
949 лв
Модулна система Dress 22 Модулна система Dress 22
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 22 включва два броя двукрилни гардероба и един еднокрилен  с надстройки, оборудвани са с лостове за закачалки, рафтове и с механизъ..
970 лв
Модулна система Dress 9 Модулна система Dress 9
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 9 включва два броя двукрилни гардероба и два еднокрилни, оборудвани са с лостове за закачалки, рафтове и чекмеджета с механизъм за плавн..
1016 лв
Модулна система Dress 23 Модулна система Dress 23
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 23 включва два броя двукрилни гардероба и един еднокрилен с надстройки, оборудвани са с лостове за закачалки, рафтове и врати с механизъ..
1280 лв
Модулна система Dress 24
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 24 е ъглов гардероб и включва пет гардероба с надстройки, чекмеджета и рафтове, които Ви предоставят достатъчно място за съхранение..
1369 лв
Модулна система Dress 19
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 19 включва четири броя двукрилни гардероба, един еднокрилен и  два ъглови с надстройки, оборудвани с лостове за закачалки, рафтове ..
2125 лв
Модулна система Dress 14 Модулна система Dress 14
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 14 включва четири броя двукрилни гардероба, два еднокрилни и два ъглови с надстройки, оборудвани с лостове за закачалки, рафтове и чекме..
2444 лв
Модулна система Dress 15 Модулна система Dress 15
Безплатна доставка
Dress е модулна система за гардероби и гардеробни. Благодарение на многобройните модули можете сами да проектирате своя гардероб или дрешник. Модулна система Dress 15 включва шест броя двукрилни гардероба и  два ъглови с надстройки, оборудвани с лостове за закачалки, рафтове и чекмеджета с меха..
2542 лв
Показва 1 до 26 от 26 (1 страници)