Меню
Количка

Гардероби с плъзгащи врати

Филтри цена

лв лв
двукрилен гардероб СИТИ 1009 с плъзгащи врати двукрилен гардероб СИТИ 1009 с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Сити 1009 представлява двукрилен гардероб с плъзгащи врати, лост и рафт в едното и 3 рафта в другото крило. Сити 1009 е едно идеално допълнение за Вашата спалня. Гардероба е част от модулна система за обзавеждане на спалня СИТИ. Разгледай ТУК Модулна Система СИТИМатериал: Ламинирано П..
460 лв
Гардероб СИТИ 1027 с плъзгащи врати Гардероб СИТИ 1027 с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Гардероб СИТИ 1027 с плъзгащи врати. Гардероба е с интересно и много практично разпределение. Плъзгащите врати не са по цялата височина, а в горната част и отдолу има общо четири външни чекмеджета, които напълно заместват допълнителния скрин в стаята, който заема допълнително пространство.Матер..
484 лв
трикрилен гардероб СИТИ 1006 с плъзгащи врати трикрилен гардероб СИТИ 1006 с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Сити 1006 представлява трикрилен гардероб с лост, рафт и 2 вътрешни чекмеджета зад двете врати и 3 рафта в другото крило. Този гардероб разполага и с централно огледало и плъзгащи врати. Сити 1006 е едно идеално допълнение за Вашата спалня. Гардероба е част от модулна система за обзавеждан..
485 лв
Гардероб СОНОМА 2 с плъзгащи врати Гардероб СОНОМА 2 с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Гардероб Сонома 2 - приятно съчетани цветове, изисканост и функционалност. Разполага с две стилно декорирани плъзгащи врати, три рафта и два лоста за закачалки. Може да му добавите и механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и два лоста: 160/60/200 смЦвят: ..
629 лв
Четирикрилен Гардероб ОСКАР Четирикрилен Гардероб ОСКАР
Безплатна доставка
Гардероб Оскар е изискана мебел за обзавеждане на спалня. Той е с две плъзгащи врати, огледала, LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение.Механизми за плавно затварянеЗлатисти релефни ПВЦ орнаментиLED осветлениеГардероб с огледала, LED осветление, 3 рафта и 2 лоста за закачалки: 170/6..
735 лв
гардероб ТОРИНО с плъзгащи врати гардероб ТОРИНО с плъзгащи врати
-14 % Безплатна доставка
Гардероб Торино е със семпъл и същевременно модерен дизайн. Той е с две плъзгащи врати, а вътрешното му пространство еразпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и дв..
750 лв 868 лв
гардероб КЛАСИК модул 931 с плъзгащи врати гардероб КЛАСИК модул 931 с плъзгащи врати
Безплатна доставка
"Класик 931" представлява гардероб с две плъзгащи врати, лост и рафтове. Моделът е част от серия за обзавеждане на спалня, хол или дневна "Класик". Гардеробът се изработва от ПДЧ в цветовете: дъб суров/бяло гладко. Разгледай ТУК Модулна Система КЛАСИКМатериал: ПДЧ 16мм/кант 0.45ммМеханизъм за п..
777 лв
гардероб ПАЛЕРМО с плъзгащи врати гардероб ПАЛЕРМО с плъзгащи врати
-20 % Безплатна доставка
Гардероб Палермо е с впечатляваща и луксозна визия. Красота и удобство, събрани в едно! Разполага с две плъзгащи врати, а вътрешното пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Гардероб с пл..
771 лв 966 лв
Гардероб с плъзгащи врати ФЮЖЪН Гардероб с плъзгащи врати ФЮЖЪН
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати ФЮЖЪН и огледало е с удобно разпределение - от едната страна два лоста за закачалки един върху друг и три рафта от другата страна. Размери: 180/60/210 смЦветове: Тъмен бетон и Златен дъб 16мм.ПДЧМоже да добавите също:1.Механизъм за плавно затваряне на вратите на гардероба2...
775 лв
Гардероби с плъзгащи врати ВАРИО Гардероби с плъзгащи врати ВАРИО
Безплатна доставка
Гардероби с плъзгащи врати ВАРИО е с огледала и удобно разпределение - от едната страна два лоста за закачалки един върху друг и три рафта от другата страна.Материал: 16мм.ПДЧ, ОгледалоРазмери: 180/60/200 смЦветове: Черно шагре с Дъб канзасМоже да добавите също:1.Механизъм за плавно затваряне н..
807 лв
гардероб АДЕЛ с плъзгащи врати гардероб АДЕЛ с плъзгащи врати
-16 % Безплатна доставка
Гардероб Адел влечатлява с атрактивен и модерен дизайн със стилната и свежа цветова комбинация от дъб крафт бял и светъл виолет. Двукрилен, с разпределение - едно крило с  два лоста и едно с три рафта. Двете плъзгащи врати са с огледала и декоративни лайстни. Може да го оборудвате и с механизъм..
821 лв 972 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 4/корпус бял Гардероб с плъзгащи врати АВА 4/корпус бял
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 4" е обемист гардероб с плъзгащи врати, с вътрешно разпределение - лост за дрехи и рафт в едното крило и рафтове в другото. Изработен от качествено ПДЧ 16 и 18 мм. Предлага се в пет цвята за лице. Разгледай ТУК Модулна Система АВАМатериал: ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, ПДЧ 18ммМеталн..
833 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 4/корпус сонома Гардероб с плъзгащи врати АВА 4/корпус сонома
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 4" е обемист гардероб с плъзгащи врати, с вътрешно разпределение - лост за дрехи и рафт в едното крило и рафтове в другото. Изработен от качествено ПДЧ 16 и 18 мм. Предлага се в пет цвята за лице. Разгледай ТУК Модулна Система АВАМатериал: ПДЧ 16мм/кант 0.45мм, ПДЧ 18ммМеталн..
833 лв
гардероб ФОРЕСТ с плъзгащи врати гардероб ФОРЕСТ с плъзгащи врати
-19 % Безплатна доставка
Гардероб Форест разполага с плъзгащи врати с огледала и релефен сатен ПВЦ орнамент - Сив сатен. Вътрешното му пространство е разпределено между три големи рафта и два лоста за закачалки. Имате възможност да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Релефен ПВЦ орнамент - Сив ..
836 лв 1037 лв
гардероб АРАМО с плъзгащи врати гардероб АРАМО с плъзгащи врати
-15 % Безплатна доставка
Гардероб Арамо - на пръв поглед семпъл, но изящен. Монтираното на едната от двете му плъзгащи врати огледало внася допълнително удобство и функционалност. Вътрешното му пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки, а при желание можете да го оборудвате и с механизъм за плавно за..
867 лв 1025 лв
гардероб АРТЕ с плъзгащи врати гардероб АРТЕ с плъзгащи врати
-19 % Безплатна доставка
Гардероб Арте е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати - с огледала, а вътрешното му пространство е разпределено от три големи рафта и два лоста за закачалки. Ако желаете може да го оборудвате и с механизъм за плавно затваряне на плъзгащи врати.Принт върх..
872 лв 1082 лв
гардероб РЕГАЛ с плъзгащи врати гардероб РЕГАЛ с плъзгащи врати
-12 % Безплатна доставка
Много красота, много стил и безупречен вкус - това е гардероб Регал. Няма как да останете безразлични към това бижу и да не го пожелаете на момента. Освен красив, този гардероб е и много удобен. Той Ви предоставя необходимото за обзавеждането на една съвременна, комфортна спалня. Гардероба е с плъзг..
882 лв 999 лв
гардероб КОМО с плъзгащи врати гардероб КОМО с плъзгащи врати
-17 % Безплатна доставка
Гардероб Комо е прекрасно съчетание на модерна визия с качествена изработка. Той е с плъзгащи врати с огледала и с акцент от цвят 3D черно, а вътрешното му пространство е разпределено от три рафта и два лоста за закачалки. Допълнително можете да го оборудвате с механизъм за плавно затваряне на плъзг..
886 лв 1070 лв
гардероб АРЕС с плъзгащи врати гардероб АРЕС с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Гардероб АРЕС е с лице оформено от две плъзгащи врати, едната от които е с огледала а другата е декорирана със стилни изчистени елементи. Гардеробът има много функционално разпределение и LED осветление за допълнително удобство. Ако жеаете може да го обобрудвате и с механизми за плавно затваряне на ..
907 лв
гардероб ЕГО с плъзгащи врати гардероб ЕГО с плъзгащи врати
-19 % Безплатна доставка
Гардероб Его е с две плъзгащи врати и огледала, с LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Допълнително се предлага и механизъм за плавно затваряне за вратите.LED осветлениеРелефни ПВЦ орнаментиГардероб с две плъзгащи врати, пет рафта и три лост..
912 лв 1131 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 41/корпус бял Гардероб с плъзгащи врати АВА 41/корпус бял
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 41" е обемист гардероб с плъзгащи врати едната от които е изцяло огледална, с вътрешно разпределение - лост за дрехи и рафт в едното крило и рафтове в другото. Изработен от качествено ПДЧ 16 и 18 мм. Предлага се в пет цвята за лице. Разгледай ТУК Модулна Система АВАМатериал: ..
929 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 41/корпус сонома Гардероб с плъзгащи врати АВА 41/корпус сонома
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 41" е обемист гардероб с плъзгащи врати едната от които е изцяло огледална, с вътрешно разпределение - лост за дрехи и рафт в едното крило и рафтове в другото. Изработен от качествено ПДЧ 16 и 18 мм. Предлага се в пет цвята за лице. Разгледай ТУК Модулна Система АВАМатер..
929 лв
гардероб КАРМЕН с плъзгащи врати гардероб КАРМЕН с плъзгащи врати
-20 % Безплатна доставка
Гардероб Кармен е за хора, които обичат обстановката около тях да говори за изисканост и лукс. Не само цветовете допринасят за това. Красивият мотив носи една аристократична и нежна нотка. Просто няма как да сбъркате с Кармен. Въпреки ниската си цена, този гардероб разполага с екстри като LED луничк..
950 лв 1181 лв
гардероб КЛАСИКО с плъзгащи врати гардероб КЛАСИКО с плъзгащи врати
-13 % Безплатна доставка
Нежна, светла и романтична - така накратко може да се опише новата концепция Класико, проектирана в стил прованс. Материалът е 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация. Изработена в актуалното бял античен дъб (имитация на антично бяло дърво) с детайли в цвят пясъчен дъб. Ак..
950 лв 1093 лв
гардероб РИМИНИ с плъзгащи врати гардероб РИМИНИ с плъзгащи врати
-17 % Безплатна доставка
Гардероб Римини - съчетание на модерно и луксозно излъчване. Тюркоазеният цвят придава екзотичен вид, а блестящата апликация  подсилват луксозната визия. Гардероба съдържа четири рафта и лост, а вратите са плъзгащи, като към тях може да добавите и механизъм за плавно затваряне.Апликация блестящ..
953 лв 1152 лв
гардероб КАФЕ с плъзгащи врати гардероб КАФЕ с плъзгащи врати
Безплатна доставка
Лицето на гардероб КАФЕ е оформно от две плъзгащи врати, едната от които е с огледало а другата е стилно декорирана с ПВЦ орнамент Черен сатен. Гардеробът е много функционално разпределен от три рафта и два лоста за закачалки. По желание може да добавите и механизъм за плавно затваряне на вратите.Пл..
964 лв
гардероб БЕЛИСИМА с плъзгащи врати и бяла декорация гардероб БЕЛИСИМА с плъзгащи врати и бяла декорация
Безплатна доставка
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  БялоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦв..
987 лв
гардероб БЕЛИСИМА сплъзгащи врати и златна декорация гардероб БЕЛИСИМА сплъзгащи врати и златна декорация
Безплатна доставка
Гардероб Белисима е с две плъзгащи врати, огледала и практично вътрешно разпределение от пет рафта и три лоста за закачалки. Към него може да допълните и плавно затваряне за вратите.Релефни ПВЦ орнаменти:  ЗлатоГардероб с плъзгащи врати с огледала, 5 рафта и 3 лоста за закачалки: 200/62/215 смЦ..
987 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 5/корпус бял Гардероб с плъзгащи врати АВА 5/корпус бял
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 5" разполага с две плъзгащи врати и вътрешно разпределение - два лоста за дрехи и множество рафтове. Изработва се с цвят за корпус бяло и варианти лице: бяло гланц, бяло гланц/сиво гланц, кристал/бяло гланц, крем гланц/бяло гланц или орех/бяло гланц. Разгледай ТУК Модулна Сис..
991 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 5/корпус сонома Гардероб с плъзгащи врати АВА 5/корпус сонома
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 5" разполага с две плъзгащи врати и вътрешно разпределение - два лоста за дрехи и множество рафтове. Изработва се с цвят за корпус бяло и варианти лице: бяло гланц, бяло гланц/сиво гланц, кристал/бяло гланц, крем гланц/бяло гланц или орех/бяло гланц. Разгледай ТУК Модулна Сис..
991 лв
Гардероб ВИГО с плъзгаща врата Гардероб ВИГО с плъзгаща врата
Безплатна доставка
Гардероб Виго, като част от спален комплект Виго е симбиозно съчетание на естетика и функционалност. Размера му осигурява пространство за съхранение на голямо количество вещи. Той разполага с една огледална, плъзгаща врата, две отваряеми врати и две удобни чекмеджета. Дискретното му LED осветле..
993 лв
гардероб ИМПЕРИАЛ с плъзгащи врати гардероб ИМПЕРИАЛ с плъзгащи врати
-18 % Безплатна доставка
Гардероб Империал е съвършена комбинация от практичност, красота и изисканост. Двете плъзгащи врати са стилно декорирани с орнаменти и огледала изрязани по форма, което придава изящен и луксозен вид. Вътрешното му пространство е рапзпределено оттри рафта и два лоста за закчалки. Допълнително можете ..
995 лв 1220 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 51/корпус бял Гардероб с плъзгащи врати АВА 51/корпус бял
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 51" разполага с две плъзгащи врати и огледало, с вътрешно разпределение - два лоста за дрехи и множество рафтове. Изработва се с цвят за корпус бяло и варианти лице: бяло гланц, бяло гланц/сиво гланц, кристал/бяло гланц, крем гланц/бяло гланц или орех/бяло гланц. Разгледай ТУ..
1049 лв
Гардероб с плъзгащи врати АВА 51/корпус сонома Гардероб с плъзгащи врати АВА 51/корпус сонома
Безплатна доставка
Гардероб "Ава 51" разполага с две плъзгащи врати и огледало, с вътрешно разпределение - два лоста за дрехи и множество рафтове. Изработва се с цвят за корпус бяло и варианти лице: бяло гланц, бяло гланц/сиво гланц, кристал/бяло гланц, крем гланц/бяло гланц или орех/бяло гланц. Разгледай ТУ..
1049 лв
гардероб ОРИЕНТ с плъзгащи врати гардероб ОРИЕНТ с плъзгащи врати
-14 % Безплатна доставка
Внесете лукса и съвършенството във Вашия дом с новия модел гардероб ОРИЕНТ. Изработена от 18 мм ПДЧ като гаранция за здравина и дълга експлоатация, в нежен дъб крафт бял и дръзко тъмно лилаво супер гланц. Акцент са фините декорации по вратите заедно с монтираните на тях огледала с вълнообразен ряз и..
1094 лв 1279 лв
гардероб РОЯЛ с плъзгащи врати гардероб РОЯЛ с плъзгащи врати
-12 % Безплатна доставка
Гардероб Роял е съчетание от класически стил и модерна визия. Той е с разпределение на пространството от четири рафта и два лоста, а вратите са плъзгащи с композиция от огледала, затворени в рамка от декоративен профил. За по-добра функционалност може да оборудвате гардероба с механизъм за плавно за..
1115 лв 1262 лв
Гардероб с плъзгащи врати S02-N в различни размера Гардероб с плъзгащи врати S02-N в различни размера
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати S02 с високо качество на изработка предлага:- Гардероб с плъзгащи врати, които не изискват допълнително пространство за отварянето им.- Алуминиев кант дръжки по цялата височина на гардероба, предотвратяващи огъване на вратата.- Цветът на дръжките може да бъде бял,..
1151 лв
Гардероб с плъзгащи врати Белла в различни размера Гардероб с плъзгащи врати Белла в различни размера
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Bella с високо качество на изработка предлага:- Гардероб с плъзгащи врати, които не изискват допълнително пространство за отварянето им.- Алуминиев кант дръжки по цялата височина на гардероба, предотвратяващи огъване на вратата.- Цветът на дръжките може да бъде бя..
1151 лв
Гардероб с плъзгащи врати Гинес-N в различни размера Гардероб с плъзгащи врати Гинес-N в различни размера
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Guinness с високо качество на изработка предлага:- Гардероб с плъзгащи врати, които не изискват допълнително пространство за отварянето им.- Алуминиев кант дръжки по цялата височина на гардероба, предотвратяващи огъване на вратата.- Цветът на дръжките може да бъде..
1151 лв
Гардероб с плъзгащи врати Сенс-N в различни размера Гардероб с плъзгащи врати Сенс-N в различни размера
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Sense с високо качество на изработка предлага:- Гардероб с плъзгащи врати, които не изискват допълнително пространство за отварянето им.- Алуминиев кант дръжки по цялата височина на гардероба, предотвратяващи огъване на вратата.- Цветът на дръжките може да бъде бял, че..
1151 лв
Показва 1 до 40 от 55 (2 страници)