Меню
Количка

Офис модули Natural

Филтри цена

лв лв
Полица Natural N-11 ще допълни перфектно обзавеждането на всяка една стая във Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Полицата разполага с един рафт. Изработена е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант в цвят дъб рибек. Разгледа..
95 лв 99 лв
Нощно шкафче Natural N-16 ще допълни перфектно обзавеждането на Вашата спалня. Шкафчето е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с вратичка и рафт, който разделя пространството наполовина. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS ..
171 лв 178 лв
Холна маса Natural N-19 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
219 лв 228 лв
Огледало Natural N-10 ще завърши перфектно обзавеждането на Вашият дом. Огледалото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Огледалото е с монтаж към стената. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант. Разгледай ТУК Модулна Си..
232 лв 242 лв
Холна маса Natural N-20 Холна маса Natural N-20
-4 % Безплатна доставка
Холна маса Natural N-20 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
279 лв 291 лв
ТВ шкаф Natural N-12 ТВ шкаф Natural N-12
-4 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-12 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
369 лв 384 лв
Бюро Natural N-16 Бюро Natural N-16
-4 % Безплатна доставка
Бюро Natural N-16 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Бюрото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с четири функционални чекмеджета и изтеглящ се плот за клавиатура. Чекмеджетата са с механизъм за плавно затваряне ..
376 лв 392 лв
Еднокрилен гардероб Natural N-2 Еднокрилен гардероб Natural N-2
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-2 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е еднокрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добавят допълнителни рафтове..
404 лв 421 лв
Скрин Natural N-7 Скрин Natural N-7
-4 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-7 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с дълбоко функционално чекмедже и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина.  ..
445 лв 464 лв
Двукрилен гардероб Natural N-1 Двукрилен гардероб Natural N-1
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-1 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е двукрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добави преграда в средата на ..
479 лв 499 лв
ТВ шкаф Natural N-13 ТВ шкаф Natural N-13
-4 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-13 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
479 лв 499 лв
Шкаф с витрина Natural N-4 Шкаф с витрина Natural N-4
-4 % Безплатна доставка
Витрина Natural N-4 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и два стъклени рафта зад него, а долният с плътна в..
507 лв 528 лв
Скрин Natural N-6 Скрин Natural N-6
-4 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-6 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина. Горното чекмедже е с ..
514 лв 535 лв
Шкаф с витрина Natural N-5 Шкаф с витрина Natural N-5
-4 % Безплатна доставка
Витрина Natural N-5 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с едно дълбоко функционално чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и стъклен рафт зад н..
644 лв 671 лв
Скрин Natural N-8 Скрин Natural N-8
-4 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-8 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
699 лв 728 лв
Ъглов скрин Natural N-15 Ъглов скрин Natural N-15
-4 % Безплатна доставка
Ъглов скрин Natural N-15 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекме..
712 лв 742 лв
Ъглов гардероб Natural N-14 Ъглов гардероб Natural N-14
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-14 с две врати, лост за закачалки от страната с по-голяма дълбочина (57.5 см.) и рафтове от другата страна (с дълбочина 40,5 см.). Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е ъглов, разполага с рафтове..
739 лв 770 лв
Скрин Natural N-9 Скрин Natural N-9
-4 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-9 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
780 лв 813 лв
Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка
-4 % Безплатна доставка
Легло Natural N-17 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Част е от модулна система Natural. Подходящо е за комбинация с другите мебели от модулната система. Леглото е със стабилна конструкция, метална подматрачна рамка и газови амортисьори за по..
994 лв 1035 лв
Четирикрилен гардероб Natural N-3 Четирикрилен гардероб Natural N-3
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-3 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е четирикрилен, разполага с рафтове, три лоста за закачалки и две чекмеджета. Опционално може да добав..
1069 лв 1114 лв
Модулна секция Natural Модулна секция Natural
-4 % Безплатна доставка
Модулна секция Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, витрина, ъглов скрин и полица. Секцията е изработена от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант, а гърбът на витрината, ТВ шкафа и ъгловият скрин от HDF плоскост. Чекмедж..
1820 лв 1896 лв
Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка
-4 % Безплатна доставка
Спален комплект Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Комплектът включва легло за матрак 160/200 см, два броя нощно шкафче и четирикрилен гардероб. Гардеробът разполага с две чекмеджета, рафтове и три лоста за закачалки, като има опция добавяне на допълнителни р..
2405 лв 2505 лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)