Меню
Количка

МД

Модул 9 е бюро, част е от модулна система за детска стая Марти. Разполага с голям и удобен плот, чекмедже и вратичка, които са снабдени с плавно затваряне. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери: 120/55/75 смЦвят:..
200 лв
Модул 1 е етажерка, част е от модулна система за детска стая Марти. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери: 50/38/205смЦвят: Бяло гланц/Кармен + Графит, Оранжи, Океан или ПинкБрой пакети: 3бр...
155 лв
Модулът е вратичка, която Ви дава възможност за монтиране на съдомиялна за вграждане във Вашата модулна кухня. Можете да го поръчате без оскъпяване в цвета на лицето, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:45/1,6/87 см60/1,6/87 смМатериал: 16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.кантЦветове -..
20 лв
Гардероб Виго, като част от спален комплект Виго е симбиозно съчетание на естетика и функционалност. Размера му осигурява пространство за съхранение на голямо количество вещи. Той разполага с една огледална, плъзгаща врата, две отваряеми врати и две удобни чекмеджета. Дискретното му LED осветле..
993 лв
Гардероб Манхатън е олицетворение на модерния стил. Огледалната повърхност на Антрацит гланц МДФ е умело съчетана с топлотата на Пино Пасадена. Дългите метални дръжки допълнени с огледалната врата на гардероба затвърждават модерното му звучене. Тапицираните, с еко имитация на щраусова кожа, еле..
1571 лв
Гардероб с плъзгащи врати НЕО 17 Гардероб с плъзгащи врати НЕО 17
-14 %
Гардероб с плъзгащи врати, три рафта и лост. Част от модулна система Нео  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 150/55/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3бр..
435 лв 506 лв
Гардероб Тоскана е еклектично съчетание на модерния стил с акценти от имитация на италианска майолика. Асиметричните разрези на повърхнините и правите линии характерни за модерния стил са умело съчетани с мотиви от керамиката. Функционалността също не е пренебрегната. Гардеробът е с внушителни ..
1333 лв
Гардероб Филаделфия е симфония от усещания за елегантност, стил и уникалност. Жълто-кафявият радиален декор на американския дъб в комбинация с авангардния вид на медния мрамор се вплитат в еклектично съвършенство. С огромен обем, с плъзгащи врати с плавно затваряне и огледало, предлага функцион..
1335 лв
Гардероб Хавана е четирикрилна комбинация от декор табако крафт с дървесен фладер, прекрасно подчертан от перлените отблясъци на сиво-черния графит. Тапицираните огънати елементи по двете врати създават усещане за аристократична тежест, а двете огледални, плъзгащи врати в комбинация с две отвар..
1243 лв
Модул PG 1 представлява горен кухненски шкаф с една врата, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е..
42 лв
Модул PG 10 представлява горен кухненски шкаф за ъгъл с врата. Той се монтира като свързващ елемент за ъглови кухни и позволява удобна експлоатация без да се губи пространство. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продук..
94 лв
Модул PG 11 представлява горен ъглов кухненски шкаф с витрина. Той се монтира като свързващ елемент за ъглови кухни и позволява удобна експлоатация без да се губи пространство. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орнаментно стъкло. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разг..
108 лв
Модул PG 12 e горен кухненски шкаф с две хоризонтални врати, който се монтира на стена. За улеснение при използването му, вратата е с амортисьорен механизъм. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност д..
106 лв
Модул PG 13 e горен кухненски шкаф с хоризонтална врата и хоризонтална витрина, който се монтира на стена. Клапващата врата е с амортисьорен механизъм за лесно и удобно използване. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина разм..
116 лв
Модул PG 14 e горен кухненски шкаф с две хоризонтални витрини, които са с амортисьорни механизми. Монтира се на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орнаментно стъкло. К..
132 лв
Модул PG 2 представлява горен кухненски шкаф с една витрина, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орна..
60 лв
Модул PG 3 представлява горен кухненски шкаф с две врати, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е ..
62 лв
Модул PG 4 представлява горен кухненски шкаф с две витринни врати, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан ..
96 лв
Модул PG 5 представлява горен кухненски шкаф с две врати и ниша, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в два фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа..
80 лв
Модул PG 6 представлява горен кухненски шкаф с две витринни врати и ниша, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят..
109 лв
Модул PG 7 представлява горен кухненски шкаф за ъгъл с една врата и мъртво чело, който се монтира на стена. Използва се като свързващ елемент за ъглови кухни и дава възможност да се използва цялото пространство на ъгъла. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корп..
72 лв
Модул PG 8 представлява горен кухненски шкаф с една врата, предназначен за аспиратор. Монтира се на стената над печка или котлони заедно със стандартен аспиратор за вграждане. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът с..
55 лв
Модул PG 9 представлява горен кухненски шкаф с една врата. Шкафът се монтира на стената, обикновено над хладилник, ако височината му позволява. Клапващата вратичка е с амортисьорен механизъм за лесно и удобно използване. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване...
48 лв
Модул PG 15 представлява горен открит шкаф, в който може да разположите различни декорации, книги или други предмети. Разделен е с три рафта, поради което може да съхранява вещи, не по-високи от 20 см. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обк..
21 лв
Модул PG 16 представлява горен открит ъглов шкаф, в който може да съхранявате различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован ..
28 лв
Модул PG 17 представлява краен панел, с който може да се завършат кухненските конфигурации, съставени от модули за кухня ПРИМО. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:1,6/30/72 смМатер..
14 лв
модул 6 е горен свързващ модул от модулна система за спалня Аляска. Вратите са с плавно затваряне. Разгледай ТУК Модулна Система АЛЯСКАРазмери: 90 / 50 / 60 смЦвят: Бяло гланц 18мм.ПДЧБрой пакети: 2 бр...
160 лв
Горен шкаф с две врати Калифорния МК13 е част от модулно обзавеждане на спалня Калифорния. Предназначен е за монтиране на стена. Има един рафт вътре. Вратите са с плавно затваряне. Разгледай ТУК Модулна Система КАЛИФОРНИЯРазмери: 90/55/61 смЦвят: Бяло и Бяло гланц 18мм.ПДЧ..
155 лв
Горен шкаф с една врата Калифорния МК12 е част от модулно обзавеждане на спалня Калифорния. Предназначен е за монтиране на стена. Има един рафт вътре. Вратата е с плавно затваряне. Разгледай ТУК Модулна Система КАЛИФОРНИЯРазмери: 45/55/61 смЦвят: Бяло и Бяло гланц 18мм.ПДЧ..
110 лв
Двукрелен Гардероб НЕО 39 Двукрелен Гардероб НЕО 39
-29 %
Двукрилен гардероб с три рафта, лост и огледало. Част от модулна система Нео  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3брВарианти цвят: Не..
185 лв 259 лв
Модул 3 е двукрилен гардероб, част е от модулна система за детска стая Марти. Разполага с 3 рафта, лост за закачалки и 2 чекмеджета, вратите са с плавно затваряне. Предлага се в комбинация от цветове бяло гланц, кармен с графит, оранджи, океан или пинк.Материал: Ламинирано ПДЧ 18ммРазмери: 90/5..
410 лв
Двукрилен Гардероб НЕО 10 Двукрилен Гардероб НЕО 10
-20 %
Двукрилен гардероб с три рафта и огледало. Част от модулна система Нео.  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧ..
199 лв 250 лв
Двукрилен Гардероб НЕО 38 Двукрилен Гардероб НЕО 38
-14 %
Двукрилен гардероб с три рафта и лост. Част от модулна система Нео  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3бр..
185 лв 215 лв
Двукрилен Гардероб НЕО 5 Двукрилен Гардероб НЕО 5
-14 %
Двукрилен гардероб с огледало, три рафта и лост + две чекмеджета. Част от модулна система Нео.  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3бр..
265 лв 308 лв
Двукрилен Гардероб НЕО 7 Двукрилен Гардероб НЕО 7
-14 %
Двукрилен гардероб с рафт и лост. Част от модулна система Нео.  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3бр..
155 лв 180 лв
Двукрилен Гардероб НЕО 8 Двукрилен Гардероб НЕО 8
-14 %
Двукрилен гардероб с три рафта. Част от модулна система Нео.  Разгледай ТУК Модулна Система НЕОРазмери: 80/53/190 см.Цвят: Венге с Дъб ферара 16мм.ПДЧБрой пакети: 3бр..
175 лв 204 лв
Модул PD 1 представлява долен кухненски шкаф с една врата. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктъ..
57 лв
Модул PD 10 представлява долен открит ъглов шкаф, който може да съхранява различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Може да се изработи с или без термоплот. Про..
43 лв
Модул PD 11 представлява долен открит шкаф, който може да се изработи с или без термоплот. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обков и механизми, като в посочената цена не е включено неговото монтиране.- Можете да добавите термоплот и/или термогръ..
42 лв
Модул PD 12 представлява ниша за вграждане на пералня, който може да бъде изработен с или без термоплот. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обков и механизми, като в посочената цена не е включено неговото монтиране.- Можете да добавите термоплот и/или термогръб от посочените.Размери:..
34 лв
Показва 1 до 40 от 194 (5 страници)