Меню
Количка

двулицеви матраци МАГНИФЛЕКС

Филтри цена

лв лв
Ортопедичният бебешки матрак Baby by Pierre Cardin съчетава в себе си лятна и зимна страна. Текстилът от лятната страна е 100% нежен италиански памук, който не задържа влага и е естествен антиалерген, а в зимната има мек текстил с вълна, който задържа топлината в студените месеци.ВИСОЧИНА: 12 смТВЪР..
229 лв
Ортопедичният бебешки матрак Fiaba Bamboo е с нежен текстил от натурален памук и бамбук. Осигурява правилна позиция на тялото по време на интезивния растеж и гарантира постоянно суха, здравословна среда на сън.ВИСОЧИНА: 10 смТВЪРДОСТ: ТвърдГАРАНЦИЯ: 5 години..
249 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ВИВО двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ВИВО
Безплатна доставка
Vivo съчетава ядро от 17 см. високоеластична пяна и слой мемори пяна от едната страна. Предоставя здравословна, ортопедична опора, която поддържа гръбнака в правилна позиция по време на сън. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал ра..
579 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС СИЛВЪРКЕЪР двулицев матрак МАГНИФЛЕКС СИЛВЪРКЕЪР
Безплатна доставка
Среднотвърдият матрак Silvercare предлага балансирана твърдост и допълнителен комфорт с мемори пяната Memory Foam HD от едната страна на матрака. Тя реагира първо на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex..
729 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИПРОТЕКТ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИПРОТЕКТ
Безплатна доставка
MagniProtect обединява два антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите - микромехурчета, широко използвани в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат. Сребърните йони привлич..
859 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ПАРАДИСО БАЙ ПИЕР КАРДЕН двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ПАРАДИСО БАЙ ПИЕР КАРДЕН
Безплатна доставка
Paradiso by Pierre Cardin е твърд матрак, който съчетава ядро от високоеластична пяна Elioform и допълнителен слой мемори пяна, заедно със слоеве меки влакна. Пяната Elioform предоставя правилна ортопедична опора за тялото по време на сън, като предотвратява изкривяването и намалява риска от болка и..
879 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАСАДЖИО ДЕЛУКС двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАСАДЖИО ДЕЛУКС
Безплатна доставка
Massaggio е матрак със средна твърдост и нежен масажиращ ефект, благодарение на специфичната форма на капитонажа. В моментите на обръщане по време на сън, различни части от тялото се докосват до капитонажа и са деликатно масажирани. Тялото се отпуска нежно през цялата и спокойният сън е гарантиран. ..
969 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС РИВИЕРА от Пиер Карден двулицев матрак МАГНИФЛЕКС РИВИЕРА от Пиер Карден
Безплатна доставка
Среднотвърд от едната страна и по-мек от другата матрак с височина 26 см и впечатляващ дизайн на Pierre Cardin.Дизайнерският текстил е допълнен от 2 см мемори пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При ..
1049 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС АБРАЦИО двулицев матрак МАГНИФЛЕКС АБРАЦИО
Безплатна доставка
Abbraccio е мек матрак с ядро от два вида пяна - Elioform, която придава стабилност и Aquabreeze. Пяната Aquabreeze е създадена по иновативна водна технология и притежава дълготрайна еластичност. Отворената й клетъчна структура позволява постоянен приток на въздух.Вложените в матрака меки влакна Mem..
1169 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИСТРЕЧ СПОРТ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИСТРЕЧ СПОРТ
Безплатна доставка
Матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ. Матракът е идеален за все..
1295 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС НАТУРКОМФОРТ ДЕЛУКС двулицев матрак МАГНИФЛЕКС НАТУРКОМФОРТ ДЕЛУКС
Безплатна доставка
Ортопедичен матрак с внушителна височина от 30 см. и екологичен текстил, гарантиращ естествена среда на сън. Ядрото от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция, а двата слоя по 2 см. Memory пяна, от всяка страна, отпускат напрежението и подпомагат релаксацията. Текстилът на калъфа..
1379 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС КОМФОРТ ДУАЛ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС КОМФОРТ ДУАЛ
Безплатна доставка
Dual Core® технологията в матрак Comfort Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - средна и среднотвърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден..
1489 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИГЕЛ ДУАЛ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИГЕЛ ДУАЛ
Безплатна доставка
Magnigel Dual e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна. Dual Core® технологията в матрак Magnigel Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - мека и средна. Завъртайки ядрата ще получите три..
1799 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИСТРЕЧ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАГНИСТРЕЧ
Безплатна доставка
Magnistretch е матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в  Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ.Magni..
1949 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС АРМОНИЯ ДУАЛ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС АРМОНИЯ ДУАЛ
Безплатна доставка
Dual Core® технологията в матрак Armonia Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости- средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден..
2439 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАЕСТРО ДУАЛ двулицев матрак МАГНИФЛЕКС МАЕСТРО ДУАЛ
Безплатна доставка
Модерен, средномекматрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещанията. Dual Core® технологията в матрак Maestro Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един об..
2835 лв
двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ВИРТУОЗО двулицев матрак МАГНИФЛЕКС ВИРТУОЗО
Безплатна доставка
Virtuoso e най-високият клас матрак в гамата на Magniflex. Средномек модел, съчетаващ естествени материали, майсторска изработка и безкрайна гаранция.Сърцевината му от 18см. Elioform пяна е обгърната от двете страни с по 4см. мемори пяна Memory Foam HD, която първо реагира на натиск, а после на топл..
5800 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)