Меню
Количка

Двулецуви матраци БЛЯН

Филтри цена

лв лв
ПредимстваОртопедични свойства на матракаАнатомична опора на гръбначния стълбПружиниращ ефект, засилващ свойства и вентилация.Отсъствие на среда за развитие на микроорганизми.СтруктураКонструкция, състояща се от два полиуретанови слоя, съединени един към друг. Единият от тях е със специфична профили..
91 лв
ПредимстваДетски матрак БЛЯНБОЛИНО е изработен от нов вид BodyCare® пяна с висока еластичност и плътност.Техническите параметри на пяната гарантират допълнителни устойчивост и комфортпри използването на матрака.Съвети за употребаПрепоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка, която позволява..
156 лв
двулицев матрак БЛЯН Силвър 7 зони двулицев матрак БЛЯН Силвър 7 зони
-70 %
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост. Модел Силвър 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна матракът се отличава с по-висока твърдост, кое..
194 лв 646 лв
двулицев матрак БЛЯН Зеро New двулицев матрак БЛЯН Зеро New
-10 %
Опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно, като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак за за лесна поддръжка и по-д..
204 лв 227 лв
двулицев матрак БЛЯН Силвър Мемори 7 зони двулицев матрак БЛЯН Силвър Мемори 7 зони
-70 %
Ядрото на матрака е изработено от профилирана, дишаща BodyCare® пяна с отворена клетъчна структура, осигуряваща му отлична проветривост. Модел Силвър Мемори 7 Зони е ортопедичен матрак, съставен от две страни с различен комфорт. От едната страна моделът изработен с допълнителен слой п..
230 лв 765 лв
двулицев матрак БЛЯН Зеро Мемори New двулицев матрак БЛЯН Зеро Мемори New
-10 % Безплатна доставка
Опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно, като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак за за лесна поддръжка и по-д..
264 лв 293 лв
двулицев матрак БЛЯН Медикал е медицински модел двулицев матрак БЛЯН Медикал е медицински модел
Безплатна доставка
Матрак Медикал е специален медицински модел предназначен за болници, санаториуми, хосписи. Препоръчва се за трайно залежали болни хора.Насладете се на:-Облекчава и предпазва от болка в областта на гърба, бедрата и раменете-Подходящ е за всички пози на сън-Свобода на движението - изолира и ..
299 лв
двулицев матрак БЛЯН Захир NEW двулицев матрак БЛЯН Захир NEW
-30 % Безплатна доставка
Двулицевият матрак Захир NEW е нов модел в елегантната гама от безпружинни матраци на Блян. Със специално профилирано ядро от BodyCare пяна, този матрак предоставя леко масажиращо усещане, което стимулира кръвообращението и осигурява спокоен и здравословен сън. Неговата изключително проветрива пяна ..
330 лв 471 лв
двулицев матрак БЛЯН Перфект Баланс двулицев матрак БЛЯН Перфект Баланс
-30 % Безплатна доставка
Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото. В сърцевината на матрака сме използвали  BodyCare® пяна с ..
391 лв 559 лв
двулицев матрак БЛЯН Дуо Покет двулицев матрак БЛЯН Дуо Покет
-40 % Безплатна доставка
Хибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни. Покет системата, изградена от два свързани микро покет пакета със седем зони на комфорт, разположена в сърцевината на матрака, осигурява равномерна и деликатна поддръжка ..
482 лв 804 лв
двулицев матрак БЛЯН Комфорт Баланс двулицев матрак БЛЯН Комфорт Баланс
Безплатна доставка
Структура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти. Матракът има симетрична трислойна конструкция: база от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свойства, издръжлива е на натиск, натоварване и деформация и се грижи за ..
561 лв
двулицев матрак БЛЯН Орто Баланс двулицев матрак БЛЯН Орто Баланс
Безплатна доставка
Хибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни. Покет системата от индивидуално пакетирани пружини със седем зони на комфорт, разположена в сърцевината на матрака, осигурява равномерна и деликатна поддръжка на тялото в осно..
569 лв
двулицев матрак БЛЯН Дрийм Комфорт двулицев матрак БЛЯН Дрийм Комфорт
Безплатна доставка
Структура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти. Матракът има асиметрична трислойна конструкция. База от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свайства, издръжлива на натиск и  натоварване, гарантираща добрата ..
589 лв
двулицев матрак БЛЯН Амар New двулицев матрак БЛЯН Амар New
Безплатна доставка
Матрак Амар NEW представлява изключително качествен двулицев модел от серията матраци на Блян, предлагайки умерена твърдост и изобилие от ползи за вашия сън. Изделието се отличава с ядро от 3D профилирана BodyCare пяна, която не само осигурява висок комфорт, но и подпомага циркулацията на въздуха, г..
632 лв
двулицев матрак БЛЯН Боди Комфорт двулицев матрак БЛЯН Боди Комфорт
Безплатна доставка
Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото. В сърцевината на матрака сме използвали BodyCare® пяна с висока плътност и пов..
743 лв
двулицев матрак БЛЯН Кул Еър двулицев матрак БЛЯН Кул Еър
Безплатна доставка
Моделът се отличава от останалите по своето ядро от специална BodyCare пяна, която е високоортопедична и устойчива на деформации. Матрак Кул Еър е снабден с въздушни канали на ядрото, които осигуряват проветривост по време на сън и гарантират липсата на влага като това благоприятства здравословния и..
1026 лв
двулицев матрак БЛЯН Хибрид Гранде двулицев матрак БЛЯН Хибрид Гранде
Безплатна доставка
Хибридна структура, която съчетава предимствата на Pocket Spring технологията и комфорта на високия клас полиуретанови пяни. Добавеният слой латекс от едната страна допринася за комфорта чрез премахване на нездравословните точки на напрежение. Латекса е антибактериален, хипоалергичен, не създав..
1037 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)