Меню
Количка

ПРОМО ПАКЕТ Мивка + Смесител

Филтри цена

лв лв
Комплект мивка и смесител "ACT X 50" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка за вграждане и стоящ смесител с една ръкохватка израб..
149 лв 154 лв
Комплект мивка и смесител "ACT X 580" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка с ляв/десен отцедник за вграждане и стоящ смеси..
149 лв 158 лв
Комплект мивка и смесител "ACT X 760" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка с ляв/десен отцедник за вграждане и стоящ смеси..
149 лв 158 лв
мивка и смесител LINO ACT X ROUND Полиран финиш мивка и смесител LINO ACT X ROUND Полиран финиш
-11 %
Комплект мивка и смесител "ACT X ROUND" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска кръгла мивка за вграждане и стоящ смесител с една ръкохв..
155 лв 174 лв
мивка и смесител LINO ACT G ROUND мивка и смесител LINO ACT G ROUND
-23 % Безплатна доставка
Комплект мивка и смесител "ACT G ROUND" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка за вграждане от Quartzgranit в различни ..
269 лв 348 лв
мивка и смесител LINO ACT G 490 мивка и смесител LINO ACT G 490
-24 % Безплатна доставка
Комплект мивка и смесител "ACT G 490" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка с ляв/десен отцедник за вграждане от Quart..
279 лв 368 лв
мивка и смесител LINO ACT G 620 мивка и смесител LINO ACT G 620
-26 % Безплатна доставка
Комплект мивка и смесител "ACT G 620" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка с ляв/десен отцедник за вграждане от Quart..
289 лв 388 лв
мивка и смесител LINO ACT G 760 мивка и смесител LINO ACT G 760
-27 % Безплатна доставка
Комплект мивка и смесител "ACT G 760" ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата кухня на достъпна цена. За изработката на комплекта са използвани висококачествени материали, устойчиви на надраскване и износване. Кухненска мивка с ляв/десен отцедник за вграждане от Quart..
299 лв 408 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)