Меню
Количка

Модули Примо

Филтри цена

лв лв
Термоустойчив гръб Мрамор 5044PРазмери:Дебелина: от 8 мм.Височина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 366 см.Изберете дължината на термогърба според Вашите нужди...
55 лв
Термоустойчив гръб Мрамор ИмпероРазмери:Дебелина: от 8 мм.Височина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 366 см.Изберете дължината на термогърба според Вашите нужди...
55 лв
Термоустойчив гръб Титан 4019PРазмери:Дебелина: от 8 мм.Височина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 366 см.Изберете дължината на термогърба според Вашите нужди...
55 лв
Термоустойчив плот Мрамор 5044PРазмери:Дебелина: от 28 мм.Дълбочина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 410 см.Изберете дължината на термоплота според Вашите нужди...
55 лв
Термоустойчив плот Мрамор ИмпероРазмери:Дебелина: от 28 мм.Дълбочина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 410 см.Изберете дължината на термоплота според Вашите нужди...
55 лв
Термоустойчив плот Титан 4019PРазмери:Дебелина: от 28 мм.Дълбочина: 60 см.Дължина: мин. 10 см. - макс. 410 см.Изберете дължината на термоплота според Вашите нужди...
55 лв
Модул PG 17 представлява краен панел, с който може да се завършат кухненските конфигурации, съставени от модули за кухня ПРИМО. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:1,6/30/72 смМатер..
14 лв
Модул PD 14 представлява подиум, върху който се поставя готварска печка. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:60/60/5 смМатериал:16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.кантЦветове - изберете при поръч..
20 лв
Модул PD 13 е краен панел за финален завършек на вашето модулно обзавеждане за кухня. По ваше желание той може да се поръча без оскъпяване в цвета на лицето или на корпуса, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:1,6/58/87 смМатериал:16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.кантЦветове - и..
25 лв
Модулът е вратичка, която Ви дава възможност за монтиране на съдомиялна за вграждане във Вашата модулна кухня. Можете да го поръчате без оскъпяване в цвета на лицето, за да постигнете хармоничен и завършен вид на кухнята.Размери:45/1,6/87 см60/1,6/87 смМатериал: 16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.кантЦветове -..
27 лв
Модул PG 15 представлява горен открит шкаф, в който може да разположите различни декорации, книги или други предмети. Разделен е с три рафта, поради което може да съхранява вещи, не по-високи от 20 см. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обк..
35 лв
Модул PG 16 представлява горен открит ъглов шкаф, в който може да съхранявате различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован ..
38 лв
Модул PG 1 представлява горен кухненски шкаф с една врата, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е..
46 лв
Модул PD 12 представлява ниша за вграждане на пералня, който може да бъде изработен с или без термоплот. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обков и механизми, като в посочената цена не е включено неговото монтиране.Размери:65/60/90 смМатериал: 16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.кантЦветове:Корпус: Пя..
46 лв
Модул PG 9 представлява горен кухненски шкаф с една врата. Шкафът се монтира на стената, обикновено над хладилник, ако височината му позволява. Клапващата вратичка е с амортисьорен механизъм за лесно и удобно използване. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване...
50 лв
Модул PD 10 представлява долен открит ъглов шкаф, който може да съхранява различни декорации, книги или други предмети. Разделен е на три части и се използва за плавен завършек на вашето кухненско обзавеждане. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Може да се изработи с или без термоплот. Про..
53 лв
Модул PG 2 представлява горен кухненски шкаф с една витрина, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орна..
64 лв
Модул PD 11 представлява долен открит шкаф, който може да се изработи с или без термоплот. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обков и механизми, като в посочената цена не е включено неговото монтиране.Размери:15/48/87 смМатериал: 16мм.ЛПДЧ, 0,45м..
65 лв
Модул PD 1 представлява долен кухненски шкаф с една врата. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктъ..
69 лв
Модул PG 3 представлява горен кухненски шкаф с две врати, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е ..
70 лв
Модул PG 8 представлява горен кухненски шкаф с една врата, предназначен за аспиратор. Монтира се на стената над печка или котлони заедно със стандартен аспиратор за вграждане. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът с..
70 лв
Модул PD 9 представлява долен кухненски шкаф с две врати, подходящ за печка тип Раховец. Той може да бъде изработен с или без термоплот. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужн..
70 лв
Модул PG 7 представлява горен кухненски шкаф за ъгъл с една врата и мъртво чело, който се монтира на стена. Използва се като свързващ елемент за ъглови кухни и дава възможност да се използва цялото пространство на ъгъла. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корп..
72 лв
Модул PG 5 представлява горен кухненски шкаф с две врати и ниша, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в два фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа..
82 лв
Модул PD 4 представлява долен кухненски шкаф с една врата и чекмедже, който може да е с включен термоплот или без такъв. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките ..
88 лв
Модул PD 7 представлява долен кухненски шкаф за вграждане на фурна с практично чекмедже за прибиране на съдове за готвене. Той може да бъде изработен с или без термоплот. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се..
88 лв
Модул PG 4 представлява горен кухненски шкаф с две витринни врати, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан ..
98 лв
Модул PD 2 представлява долен кухненски шкаф с две врати, който може да е с включен термоплот или без такъв. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпява..
98 лв
Модул PD 3 представлява долен кухненски шкаф с две врати за поставяне на бордова мивка. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния обков и механизми, като в посочената цена не е включено неговото монтиране.Размери:80/48/87 смМатериал: 16мм.ЛПДЧ, 0,45мм.к..
98 лв
Модул PD 5 представлява долен кухненски шкаф с една врата и две чекмеджета, който може да е с включен термоплот или без такъв. Удобните и дълбоки чекмеджета позволяват да организирате удобно приборите си. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няк..
98 лв
Модул PG 10 представлява горен кухненски шкаф за ъгъл с врата. Той се монтира като свързващ елемент за ъглови кухни и позволява удобна експлоатация без да се губи пространство. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продук..
100 лв
Модул PG 12 e горен кухненски шкаф с две хоризонтални врати, който се монтира на стена. За улеснение при използването му, вратата е с амортисьорен механизъм. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Имате възможност д..
106 лв
Модул PD 15 представлява долен кухненски шкаф Бутилиера, които дават възможност за удобно и рационално организиране на пространството. Той може да е с включен термоплот или без такъв. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово...
106 лв
Модул PG 6 представлява горен кухненски шкаф с две витринни врати и ниша, а вътрешното пространство е разделено от рафт, който се монтира на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят..
110 лв
Модул PG 13 e горен кухненски шкаф с хоризонтална врата и хоризонтална витрина, който се монтира на стена. Клапващата врата е с амортисьорен механизъм за лесно и удобно използване. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина разм..
116 лв
Модул PG 11 представлява горен ъглов кухненски шкаф с витрина. Той се монтира като свързващ елемент за ъглови кухни и позволява удобна експлоатация без да се губи пространство. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орнаментно стъкло. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разг..
120 лв
Модул PD 8 представлява долен кухненски шкаф с една врата и мъртво чело, който може да бъде изработен с или без термоплот. Шкафът се използва като свързващ елемент за ъглови кухни и дава възможност да се използва цялото пространство на ъгъла. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вра..
125 лв
Модул PG 14 e горен кухненски шкаф с две хоризонтални витрини, които са с амортисьорни механизми. Монтира се на стена. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по ширина размера. Витрината е от МДФ профил в цвят титан и орнаментно стъкло. К..
132 лв
Модул PD 6 представлява долен кухненски шкаф с четири чекмеджета, които дават възможност за удобно и рационално организиране на пространството. Той може да е с включен термоплот или без такъв. В зависимост от Вашите нужди и разположение на кухнята, шкафът може да се поръча в няколко фиксирани по..
155 лв
Долен модул Примо PD 16 Долен модул Примо PD 16
Безплатна доставка
Модул PD 16 представлява колонен шкаф с четири врати, които дават възможност за удобно и рационално организиране на пространството. Имате възможност да избирате измежду 8 цвята за вратичките без оскъпяване. Корпусът на шкафа е в пясъчно бежово. Продуктът се предава разглобен и опакован с нужния об..
265 лв
Показва 1 до 40 от 40 (1 страници)