Меню
Количка

Модули Rovika

Филтри цена

лв лв
Полица Rovica POL/150 Полица Rovica POL/150
-22 %
Полица за стенен монтаж. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще изведе на пок..
112 лв 143 лв
ТВ шкаф Rovica RTV1D2S ТВ шкаф Rovica RTV1D2S
-22 % Безплатна доставка
Телевизионен шкаф с две врати и две чекмеджета. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във вит..
446 лв 569 лв
Скрин Rovica KOM2D3S Скрин Rovica KOM2D3S
-22 % Безплатна доставка
Скрин с две врати и три чекмеджета. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще из..
648 лв 828 лв
Висок Шкаф Rovica REG1D2S Висок Шкаф Rovica REG1D2S
-22 % Безплатна доставка
Шкаф с една врата, две чекмеджета и рафтове. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрин..
714 лв 911 лв
Витрина ниска Rovica REG2D1W1S Витрина ниска Rovica REG2D1W1S
-22 % Безплатна доставка
Витрина с три врати, едно чекмедже, рафтове и LED осветление. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осве..
808 лв 1031 лв
Витрина висока Rovica REG1D1W2S Витрина висока Rovica REG1D1W2S
-22 % Безплатна доставка
Витрина с две врати, две чекмеджета, рафтове и LED осветление. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осв..
872 лв 1113 лв
Гардероб Rovica SZF2D2S Гардероб Rovica SZF2D2S
-22 % Безплатна доставка
Гардероб с две врати, две чекмеджета два лоста за закачалки и три рафта. Артикулът е част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вградено..
883 лв 1129 лв
Модулна секция Rovica Модулна секция Rovica
-22 % Безплатна доставка
Модулна секция Rovica. Артикулите са част от колекция Rovika, която впечатлява с оригиналната си комбинация от бяло гланц и дъбова текстура. Част от фронтовете на шкафовете и чекмеджетата са изработени от дъб с фурнир, подреден на рибена кост. Вграденото LED осветление във витрините ще изведе на пок..
2126 лв 2713 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)