Меню
Количка

Модули Reno

Филтри цена

лв лв
Полица Reno POL Полица Reno POL
-22 %
Полица Reno. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна атмосфера във вашата вс..
65 лв 83 лв
Холна маса Reno LAW Холна маса Reno LAW
-22 % Безплатна доставка
Холна маса Reno. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна атмосфера във вашат..
255 лв 329 лв
ТВ шкаф Reno RTV2S ТВ шкаф Reno RTV2S
-22 % Безплатна доставка
Телевизионен шкаф с две чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна ..
459 лв 586 лв
Скрин Reno KOM1D3S Скрин Reno KOM1D3S
-22 % Безплатна доставка
Скрин с една врата и три чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна..
492 лв 630 лв
Витрина ниска Reno REG1D1W2S Витрина ниска Reno REG1D1W2S
-26 % Безплатна доставка
Витрина с две врати, две чекмеджета и четири рафта от който един е стъклен. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на ап..
579 лв 782 лв
Скрин Reno KOM2D3S Скрин Reno KOM2D3S
-22 % Безплатна доставка
Скрин с две врати и три чекмеджета. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще създаде наистина спокойна ..
599 лв 768 лв
Витрина висока Reno REG1W2S Витрина висока Reno REG1W2S
-22 % Безплатна доставка
Витрина с една врата, две чекмеджета и два стъклени рафта. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на априлски дъб ще съз..
612 лв 782 лв
Двукрилен Гардероб Reno SZF2D2S Двукрилен Гардероб Reno SZF2D2S
-22 % Безплатна доставка
Гардероб с две врати, две чекмеджета, два рафта и два лоста за закачалки. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други детайли със сигурност ще се влюбите в тази система. Цветният дизайн на апри..
665 лв 851 лв
Модулна секция Reno Модулна секция Reno
-22 % Безплатна доставка
Модулна секция Reno включва: Витрина висока с една врата, две чекмеджета и два стъклени рафта, телевизионен шкаф с две чекмеджета и полица. Функционалността и елегантността са основни елементи на колекцията RENO. Дървени крака, декоративни метални дръжки в матирано черно и много други дета..
1136 лв 1451 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)