Меню
Количка

Модули Natural

Филтри цена

лв лв
Полица Natural N-11 ще допълни перфектно обзавеждането на всяка една стая във Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Полицата разполага с един рафт. Изработена е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант в цвят дъб рибек. Разгледа..
101 лв 106 лв
Нощно шкафче Natural N-16 ще допълни перфектно обзавеждането на Вашата спалня. Шкафчето е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с вратичка и рафт, който разделя пространството наполовина. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS ..
181 лв 190 лв
Холна маса Natural N-19 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
232 лв 244 лв
Огледало Natural N-10 ще завърши перфектно обзавеждането на Вашият дом. Огледалото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Огледалото е с монтаж към стената. Изработено е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант. Разгледай ТУК Модулна Си..
245 лв 258 лв
Холна маса Natural N-20 Холна маса Natural N-20
-5 % Безплатна доставка
Холна маса Natural N-20 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Natural и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ма..
296 лв 312 лв
ТВ шкаф Natural N-12 ТВ шкаф Natural N-12
-5 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-12 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
391 лв 412 лв
Бюро Natural N-16 Бюро Natural N-16
-5 % Безплатна доставка
Бюро Natural N-16 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Бюрото е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с четири функционални чекмеджета и изтеглящ се плот за клавиатура. Чекмеджетата са с механизъм за плавно затваряне ..
398 лв 419 лв
Еднокрилен гардероб Natural N-2 Еднокрилен гардероб Natural N-2
-5 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-2 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е еднокрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добавят допълнителни рафтове..
428 лв 450 лв
Скрин Natural N-7 Скрин Natural N-7
-5 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-7 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с дълбоко функционално чекмедже и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина.  ..
469 лв 494 лв
Двукрилен гардероб Natural N-1 Двукрилен гардероб Natural N-1
-5 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-1 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е двукрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да се добави преграда в средата на ..
516 лв 543 лв
ТВ шкаф Natural N-13 ТВ шкаф Natural N-13
-5 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Natural N-13 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. ТВ шкафът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две шкафчета с вратички и рафтове зад тях, ниша и чекмедже. Чекмеджето е с впечатляващ релеф, направен..
507 лв 534 лв
Шкаф с витрина Natural N-4 Шкаф с витрина Natural N-4
-5 % Безплатна доставка
Витрина Natural N-4 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и два стъклени рафта зад него, а долният с плътна в..
536 лв 564 лв
Скрин Natural N-6 Скрин Natural N-6
-5 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-6 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и шкаф с плътни врати и рафт, който разделя пространството наполовина. Горното чекмедже е с ..
542 лв 571 лв
Шкаф с витрина Natural N-5 Шкаф с витрина Natural N-5
-5 % Безплатна доставка
Витрина Natural N-5 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с едно дълбоко функционално чекмедже и два шкафа, като горният е със закалено стъкло и стъклен рафт зад н..
680 лв 716 лв
Скрин Natural N-8 Скрин Natural N-8
-5 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-8 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
738 лв 777 лв
Ъглов скрин Natural N-15 Ъглов скрин Natural N-15
-5 % Безплатна доставка
Ъглов скрин Natural N-15 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекме..
753 лв 793 лв
Ъглов гардероб Natural N-14 Ъглов гардероб Natural N-14
-5 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-14 с две врати, лост за закачалки от страната с по-голяма дълбочина (57.5 см.) и рафтове от другата страна (с дълбочина 40,5 см.). Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е ъглов, разполага с рафтове..
783 лв 824 лв
Скрин Natural N-9 Скрин Natural N-9
-5 % Безплатна доставка
Скрин Natural N-9 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с две чекмеджета и два шкафа с плътни врати и рафтове зад тях, които разделят пространството наполовина. Чекм..
826 лв 869 лв
Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло Natural N-17 за матрак 160/200 с ламелна рамка
-5 % Безплатна доставка
Легло Natural N-17 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Част е от модулна система Natural. Подходящо е за комбинация с другите мебели от модулната система. Леглото е със стабилна конструкция, метална подматрачна рамка и газови амортисьори за по..
1050 лв 1105 лв
Четирикрилен гардероб Natural N-3 Четирикрилен гардероб Natural N-3
-5 % Безплатна доставка
Гардероб Natural N-3 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Natural, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е четирикрилен, разполага с рафтове, три лоста за закачалки и две чекмеджета. Опционално може да добав..
1130 лв 1189 лв
Модулна секция Natural Модулна секция Natural
-5 % Безплатна доставка
Модулна секция Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, витрина, ъглов скрин и полица. Секцията е изработена от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант, а гърбът на витрината, ТВ шкафа и ъгловият скрин от HDF плоскост. Чекмедж..
1926 лв 2027 лв
Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка Спален комплект Natural за матрак 160/200 с ламелна рамка
-5 % Безплатна доставка
Спален комплект Natural ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Комплектът включва легло за матрак 160/200 см, два броя нощно шкафче и четирикрилен гардероб. Гардеробът разполага с две чекмеджета, рафтове и три лоста за закачалки, като има опция добавяне на допълнителни р..
2540 лв 2674 лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)