Меню
Количка

Модули Loksa

Филтри цена

лв лв
Полица LOKSA POL/143 Полица LOKSA POL/143
-17 %
Полицата от колекцията на Loksa е едно перфектно и функционално допълнение за Вашата дневна, спалня или антрето. Част е от модулна система LOKSA, която е подходяща за дневна, трапезария, антре или пък офис. Всички модули от системата са с механизъм за плавно и безшумно затваряне на вратите..
49 лв 59 лв
Пано с огледало LOKSA LUS/96 Пано с огледало LOKSA LUS/96
-16 %
Пано с огледало LOKSA LUS/96 е практично функционално. Можете да го добавите към обзавеждането на дневната, спалнята и антрето. Част е от модулна система LOKSA , която е подходяща за дневна, трапезария, антре или пък офис. Всички модули от системата са с механизъм за плавно и безшумно затваряне..
135 лв 161 лв
Шкаф за обувки LOKSA SFK1D Шкаф за обувки LOKSA SFK1D
-16 %
Шкаф за обувки Loksa SFK1D предоставя четири удобни отделения за съхранение на Вашите обувки. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора в антрето. Част е от модулна система LOKSA , която е подходяща за дневна, трапезария, антре или пък офис. Всички модули ..
169 лв 202 лв
Закачалка LOKSA WIE/60 Закачалка LOKSA WIE/60
-16 %
Закачалка Loksa WIE/60 е практично решение за Вашия дом. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Част е от модулна система LOKSA , която е подходяща за дневна, трапезария, антре или пък офис. Всички модули от системата са с механизъм за плавно и безшумн..
179 лв 214 лв
Шкаф LOKSA KOM2D Шкаф LOKSA KOM2D
-16 % Безплатна доставка
Скринът от серията Loksa е практично предложение за Вашата дневна, антре или спалня. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Допълнително предимство на скрина е и механизмът за плавно затваряне. Черните метални дръжки служат за акцент и улеснение при ежедневна употреб..
296 лв 352 лв
Шкаф с чекмедже LOKSA KOM2D1S Шкаф с чекмедже LOKSA KOM2D1S
-16 % Безплатна доставка
Шкаф LOKSA KOM2D1S ви предлага едно чекмедже и две вратички с един вътрешен рафт. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Допълнително предимство на скрина е и механизмът за плавно затваряне на чекмеджето и вратичките. Черните метални дръжки служат за акцент и ул..
297 лв 353 лв
ТВ шкаф LOKSA RTV2D1S ТВ шкаф LOKSA RTV2D1S
-16 % Безплатна доставка
ТВ шкафът от колекция Loksa е изработен в цвят бял бор андерсън и дъб грандсон. Разполага с две врати и чекмедже, в които можете да съхранявате вещите си. Механизмът за плавно затваряне на всичко фронтове допълнително улеснява ежедневното използване на шкафа. Той предлага още и допълнително свободно..
330 лв 393 лв
Двукрилен гардероб LOKSA SZF2D/85 Двукрилен гардероб LOKSA SZF2D/85
-16 % Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Loksa SZF2D/85 разполага с две врати, които осигуряват достатъчно място за съхранение. На Ваше разположение са 5-те рафта, от които се състои гардеробът, както и малък лост за сгънати дрехи. Вратичките са снабдени с механизъм за плавно затваряне. Елегантното съчетание на бял бор а..
407 лв 484 лв
Двукрилен гардероб LOKSA SZF2D Двукрилен гардероб LOKSA SZF2D
-16 % Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Loksa SZF2D разполага с две врати, които осигуряват достатъчно място за съхранение. Вътрешното му разположение се състои от лост за закачалки, но се предлага възможност за допълнително закупуване на рафтове. Вратичките са снабдени с механизъм за плавно затваряне. Елегант..
455 лв 542 лв
Скрин LOKSA KOM1D4S Скрин LOKSA KOM1D4S
-16 % Безплатна доставка
Скринът от колекция Loksa KOM1D4S е практично предложение за Вашата дневна или спалня. Той ви предлага четири чекмеджета и просторен шкаф с два вътрешни рафта. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Допълнително предимство на скрина е и механизмът за плавно..
466 лв 555 лв
Скрин LOKSA KOM3D1S Скрин LOKSA KOM3D1S
-16 % Безплатна доставка
Скринът от серията Loksa KOM3D1S е практично предложение за Вашата дневна или спалня. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Допълнително предимство на скрина е и механизмът за плавно затваряне на чекмеджето и вратичките. Черните метални дръжки служат за ак..
480 лв 572 лв
Витрина висока LOKSA REG1D1W Витрина висока LOKSA REG1D1W
-16 % Безплатна доставка
Витрина Loksa REG1D1W е функционално решение за Вашата дневна. Изработена е в цвят бял бор андерсън и дъб грандсон. Витрината е със закалено стъкло и разполага с двудиодно осветление. Допълнително предимство е и плавното затваряне на вратите. На Ваше разположение са и 10-те рафта, които предлаг..
566 лв 674 лв
Скрин с ниша LOKSA KOM4D1S Скрин с ниша LOKSA KOM4D1S
-16 % Безплатна доставка
Скринът от серията Loksa KOM4D1S е практично предложение за Вашата дневна или спалня. Комбинацията между бял бор андерсън и дъб грандсон освежават интериора. Допълнително предимство на скрина е и механизмът за плавно затваряне на чекмеджето и вратичките. Черните метални дръжки служат за ак..
590 лв 703 лв
Витрина ниска LOKSA REG2D1W2S Витрина ниска LOKSA REG2D1W2S
-16 % Безплатна доставка
Витрина Loksa REG2D1W2S е функционално решение за Вашата дневна. Изработена е в цвят бял бор андерсън и дъб грандсон. Витрината е със закалено стъкло и разполага с LED осветление. Допълнително предимство е и плавното затваряне на вратите. На Ваше разположение са и 10-те рафта, които п..
678 лв 807 лв
Комплект за антре LOKSA Комплект за антре LOKSA
-16 % Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Loksa SZF2D/85 разполага с две врати, които осигуряват достатъчно място за съхранение. На Ваше разположение са 5-те рафта, от които се състои гардеробът, както и малък лост за сгънати дрехи. Шкаф Loksa KOM2D1S разполага с две врати, един рафт зад тях и чекмедже..
1187 лв 1414 лв
Модулна секция LOKSA Модулна секция LOKSA
-16 % Безплатна доставка
Модулна секция LOKSA ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината REG1D1W е със закалено стъкло и разполага с двудиодно осветление. На Ваше разположение са и 10-те рафта, които предлага витрината, като 5 от тях са стъклени. ТВ шкафа RTV2D1S..
1241 лв 1478 лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)