Меню
Количка

Модули Livinio

Филтри цена

лв лв
Етажерка за стена Livinio L-11 ще допълни перфектно обзавеждането на всяка една стая във Вашият дом. Част е от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Полицата разполага с два рафта. Изработена е от висококачествени материали от ЛПДЧ и ABS кант.Колекция Livion..
123 лв 128 лв
Огледало Livinio L-16 ще завърши перфектно обзавеждането на Вашият дом. Огледалото е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Огледалото е с монтаж към стената.Колекция Livionio е предназначена за любителите на елегантността и модерния ст..
155 лв 161 лв
Етажерка за стена Livinio L-12 ще допълни перфектно обзавеждането на всяка една стая във Вашият дом. Част е от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Изработена е от висококачествени материали от ЛПДЧ, ABS кант и МДФ лента.Колекция Livionio е предна..
219 лв 228 лв
Холна маса Livinio L-13 Холна маса Livinio L-13
-4 % Безплатна доставка
Холна маса Livinio L-13 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата дневна или хол. Масата е част от модулна система Livinio и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Разполага с долен рафт, който осигурява допълнително пространство за съхранение на различни вещи. Ра..
291 лв 303 лв
Бюро Livinio L-14 Бюро Livinio L-14
-4 % Безплатна доставка
Бюро Livinio L-14 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Бюрото е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с изтеглящ се плот за клавиатура и две шкафчета с вратички и рафтове зад тях. Изработено е от висококачествени мате..
387 лв 403 лв
ТВ шкаф Livinio L-10 ТВ шкаф Livinio L-10
-4 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Livinio L-10 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Шкафът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с ниша, шкаф с клапваща врата, както и LED осветление на фронта, което придава по-уютна атмосфера на Вашия дом. ..
399 лв 416 лв
ТВ шкаф Livinio L-9 ТВ шкаф Livinio L-9
-4 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Livinio L-9 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Шкафът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с ниша, шкаф с клапваща врата, както и LED осветление на фронта, което придава по-уютна атмосфера на Вашия дом. Т..
432 лв 450 лв
Еднокрилен гардероб Livinio L-2 Еднокрилен гардероб Livinio L-2
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Livinio L-2 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е еднокрилен, разполага с лост за закачалки. Гардеробът е изработен от висококачествени материали от Л..
445 лв 464 лв
Двукрилен гардероб Livinio L-1 Двукрилен гардероб Livinio L-1
-4 % Безплатна доставка
Гардероб Livinio L-1 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Гардеробът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Гардеробът е двукрилен, разполага с лост за закачалки. Гардеробът е изработен от висококачествени материали от ЛП..
627 лв 653 лв
Скрин с витрина Livinio L-3 Скрин с витрина Livinio L-3
-4 % Безплатна доставка
Скрин Livinio L-3 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с три врати, две от които витрини, и стъклен рафт зад тях, както и LED осветление на фронта. Опционално може да до..
634 лв 660 лв
Скрин Livinio L-6 Скрин Livinio L-6
-4 % Безплатна доставка
Скрин Livinio L-6 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с три дълбоки функционални чекмеджета и LED осветление на фронта, което придава по-уютна атмосфера на Вашия дом. С..
646 лв 673 лв
Шкаф с витрина Livinio L-4 Шкаф с витрина Livinio L-4
-4 % Безплатна доставка
Витрина Livinio L-4 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с два шкафа, като горният е със стъклен фронт и стъклен рафт, а долният - с плътна врата и два рафта, как..
646 лв 673 лв
Шкаф с витрина Livinio L-5 Шкаф с витрина Livinio L-5
-4 % Безплатна доставка
Витрина Livinio L-5 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Витрината е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с два шкафа, единият от които е със стъклен фронт и два стъклени рафта, а другият - с плътна врата и два ..
646 лв 673 лв
Скрин Livinio L-15 Скрин Livinio L-15
-4 % Безплатна доставка
Скрин Livinio L-15 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с три чекмеджета, шкаф с плътна врата и рафт, както и LED осветление на фронта, което придава по-уютна атмосфера ..
711 лв 741 лв
Скрин Livinio L-7 Скрин Livinio L-7
-4 % Безплатна доставка
Скрин Livinio L-7 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с три чекмеджета, два шкафа с плътни врати и по един рафт зад тях, както и LED осветление на фронта, което придава..
711 лв 741 лв
Скрин Livinio L-8 Скрин Livinio L-8
-4 % Безплатна доставка
Скрин Livinio L-8 ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Скринът е част от модулна система Livinio, която е подходяща за спалня, дневна или пък офис. Разполага с три функционални чекмеджета, два шкафа с плътни врати и по един рафт зад тях, както и LED осветление на фронта, ..
776 лв 808 лв
Модулна секция Livinio Модулна секция Livinio
-4 % Безплатна доставка
Модулна секция Livinio ще ви предостави всички удобства за Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, висока витрина и полица. Високата витрина разполага с два шкафа, като горният е със стъклен фронт и стъклен рафт, а долният с плътна врата и два рафта. ТВ шкафът разполага с ниша и шкаф с клапваща в..
1264 лв 1317 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)