Меню
Количка

Модули Horton

Филтри цена

лв лв
Етажерка HORTON POL Етажерка HORTON POL
-16 %
Етажерка HORTON POL ще допълни перфектно обзавеждането на всяка стая във Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Етажерка представлява рафт, на който да подредите любимите си сувенири. Разгледай ТУК Модулна Система HORTONМате..
92 лв 110 лв
Скрин HORTON KOM2D Скрин HORTON KOM2D
-16 % Безплатна доставка
Скрин HORTON KOM2D ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Скринът е с две вратички, като разполага с по един рафт зад всяка, който разделя пространството наполовина. Всички модули о..
434 лв 517 лв
Библиотека HORTON REG1D Библиотека HORTON REG1D
-16 % Безплатна доставка
Библиотека HORTON REG1D ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Библиотека е разделена на две части, като в горната е с два открити рафта, а в долната разполага с една плътна вр..
441 лв 524 лв
ТВ шкаф HORTON RTV2S ТВ шкаф HORTON RTV2S
-16 % Безплатна доставка
ТВ шкаф HORTON RTV2S ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Шкафът разполага с две дълбоки функционални чекмеджета, където лесно да прибирате вещите си. Всички модули от системата с..
486 лв 579 лв
Витрина HORTON REG1D1W Витрина HORTON REG1D1W
-16 % Безплатна доставка
Витрина HORTON REG1D1W ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Витрината е разделена на две части, като в горната е със стъклен фронт, два стъклени рафта и един плътен, а в долн..
562 лв 669 лв
Трапезна маса HORTON STO Разтегателна Трапезна маса HORTON STO Разтегателна
-16 % Безплатна доставка
Трапезна маса HORTON STO ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата трапезария. Част от модулна система HORTON и е подходяща за комбинация с другите мебели от системата. Масата е разтегателна, което Ви позволява да съберете всичките си гости на едно място. Разгледай Т..
565 лв 673 лв
Скрин HORTON KOM3D Скрин HORTON KOM3D
-16 % Безплатна доставка
Скрин HORTON KOM3D ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Скринът е с три вратички, като разполага с по един рафт зад всяка, който разделя пространството наполовина. Всички модули о..
640 лв 762 лв
Скрин HORTON KOM3D1S Скрин HORTON KOM3D1S
-16 % Безплатна доставка
Скрин HORTON KOM3D1S ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Скринът е с едно чекмедже и три вратички, като разполага с по един рафт зад всяка, който разделя пространството наполовин..
682 лв 812 лв
Гардероб HORTON SZF2D Гардероб HORTON SZF2D
-16 % Безплатна доставка
Гардероб HORTON SZF2D ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Гардеробът е двукрилен, разполага с рафт и лост за закачалки. Опционално може да добавите четири рафта за оптимално разп..
739 лв 879 лв
Витрина HORTON REG2D2W Витрина HORTON REG2D2W
-16 % Безплатна доставка
Витрина HORTON REG2D2W ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Витрината е разделена на две части, като в горната е с две врати със стъклен фронт и по един стъклен рафт зад тях, а в ..
759 лв 903 лв
Модулна секция HORTON Модулна секция HORTON
-16 % Безплатна доставка
Модулна секция HORTON ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашият дом. Част е от модулна система HORTON, която е подходяща за дневна, трапезария или пък офис. Витрина HORTON REG2D2W е разделена на две части, като в горната е с две врати със стъклен фронт и по един..
1899 лв 2261 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)