Меню
Количка

Модули Cali

Филтри цена

лв лв
Етажерка за стена CALI C-9 - с един хоризонтален рафт. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента к..
108 лв
Пано с огледало Cali C-21. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента като дръжка. Топлият естестве..
119 лв
Нощно шкафче CALI C-17 е с две чекмеджета и ниша над тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента кат..
186 лв
Правоъгълно пано за стена CALI C-10 е предложение с декоративна цел. Част е от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня CALI. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и..
239 лв
Правоъгълно пано за стена CALI C-11 е предложение с декоративна цел. Част е от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня CALI. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и..
239 лв
Тоалетка Cali C-18 Тоалетка Cali C-18
Безплатна доставка
Тоалетка Cali C-18 е с две чекмеджета. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента като дръжка. Топл..
287 лв
ТВ шкаф Cali C-7 ТВ шкаф Cali C-7
Безплатна доставка
ТВ шкаф Cali C-6 - с едно чекмедже, една врата с ламели и ниша. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща едн..
327 лв
Холна маса CALI C-8 Холна маса CALI C-8
Безплатна доставка
Холна маса CALI C-8 е предложение с една вратичка, една голяма и две малки ниши. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, из..
327 лв
Бюро CALI C-19 Бюро CALI C-19
Безплатна доставка
Бюро CALI C-19 е предложение с една вратичка, изтеглящ плод за клавиатура и една малки ниша. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална кон..
406 лв
ТВ шкаф Cali C-6 ТВ шкаф Cali C-6
Безплатна доставка
ТВ шкаф CALI C-6 е с една вратичка, две чекмеджета и ниши над тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една ..
410 лв
Ъглов скрин Cali C-12 Ъглов скрин Cali C-12
Безплатна доставка
Ъглов скрин Cali C-12 е ъглов, с три врати и рафтове зад тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една ..
519 лв
Скрин Cali C-5 Скрин Cali C-5
Безплатна доставка
Скрин Cali C-5 е с една вратичка и четири чекмеджета. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, използваща една лента ка..
546 лв
Шкаф с витрина Cali C-3 Шкаф с витрина Cali C-3
Безплатна доставка
Шкаф с витрина Cali C-3 - с две врати, едната врата е с витрина и рафтове, а другата е с ламели и с рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен диза..
546 лв
Скрин Cali C-4 Скрин Cali C-4
Безплатна доставка
Скрин Cali C-4 е с четири функционални чекмеджета, две врати и рафт зад тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, и..
615 лв
Портманто Cali Портманто Cali
Безплатна доставка
Портманто Cali ще Ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашето антре или коридор. Комплектът включва гардероб с огледало, рафт и изтеглящ се лост за закачалки, ниши за поставяне на обувки, две чекмеджета, отделен сектор със закачалки за дрехи и тапицирана седалка. Изработено е от ви..
628 лв
Двукрилен гардероб Cali C-1 Двукрилен гардероб Cali C-1
Безплатна доставка
Гардероб Cali C-1 - с две врати, лост за закачалки и рафт над него, a от другата страна рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална..
650 лв
Скрин Cali C-20 Скрин Cali C-20
Безплатна доставка
Скрин Cali C-20 е с четири функционални чекмеджета, три врати и рафт зад тях. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат. Интересен дизайн, уникална конструкция, ..
653 лв
Шкаф с витрина Cali C-2 Шкаф с витрина Cali C-2
Безплатна доставка
Шкаф с витрина Cali C-2 - с две врати и две чекмеджета, едната врата е с витрина и рафтове, а другата е с ламели и с рафтове. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризира с комбинация от вертикални ламели, т.нар. ламели с мебелни чела в дъб артисан и черен мат.&nb..
684 лв
Трапезна маса CALI Разтегателна 120-160 см Трапезна маса CALI Разтегателна 120-160 см
Безплатна доставка
Разтегателна трапезна маса CALI е предложени за обзавеждане на дневна и трапезария. Разполага с правоъгълен плот и основа от метална конструкция. Част е от модулна система за обзавеждане CALI в цветове Артисан/Черен мат. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризир..
855 лв
Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 140/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 140/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
Легло Cali C-16 e с подматрачна рамка и механизъм за повдигане на матрак, което позволява използването на подматрачното пространство. Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 140/200 см. Таблата е тапицирана с дамаска Royal Velvet - черен цвят. Модулна система CALI е модерен компле..
1057 лв
Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 160/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 160/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
Легло Cali C-16 e с подматрачна рамка и механизъм за повдигане на матрак, което позволява използването на подматрачното пространство. Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 160/200 см. Таблата е тапицирана с дамаска Royal Velvet - черен цвят. Модулна система CALI е модерен компле..
1088 лв
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14 Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-14 - разполага с две плъзгащи врати, от които една от тях е с огледало и ламели. Вътрешното разпределение е следното от едната страна е с рафтове, а от другата страна с лост за дрехи и рафтове под него. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се ха..
1206 лв
Трапезна маса CALI Разтегателна 160-260 см Трапезна маса CALI Разтегателна 160-260 см
Безплатна доставка
Разтегателна трапезна маса CALI е предложени за обзавеждане на дневна и трапезария. Разполага с правоъгълен плот и основа от метална конструкция. Част е от модулна система за обзавеждане CALI в цветове Артисан/Черен мат. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се характеризир..
1241 лв
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15 Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15
Безплатна доставка
Гардероб с плъзгащи врати Cali C-15 - разполага с две плъзгащи врати, от които една от тях е с огледало и ламели. Вътрешното разпределение е следното от едната страна е с рафтове, а от другата страна с лост за дрех и рафтове под него. Модулна система CALI е модерен комплект мебели, който се хар..
1243 лв
Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 180/200 с ламелна рамка Легло с тапицирана табла Cali C-16 за матрак 180/200 с ламелна рамка
Безплатна доставка
Легло Cali C-16 e с подматрачна рамка и механизъм за повдигане на матрак, което позволява използването на подматрачното пространство. Леглото е подходящо за двулицев матрак с размери 180/200 см. Таблата е тапицирана с дамаска Royal Velvet - черен цвят. Модулна система CALI е модерен компле..
1257 лв
Модулна секция Cali Модулна секция Cali
Безплатна доставка
Модулна секция Cali ще ви предостави всички удобства за Вашата дневна. Комплектът включва ТВ шкаф, витрина и декоративен панел. Витрината е с две чекмеджета и две врати, като едната е със стъклен фронт и рафтове зад нея, а другата с ламели и рафтове. ТВ шкафът разполага с две функционални чекмеджета..
1333 лв
Спален комплект Cali в два размера легло с ламелна рамка Спален комплект Cali в два размера легло с ламелна рамка
Безплатна доставка
Спален комплект Cali ще ви предостави всички удобства за обзавеждането на Вашата спалня. Комплектът включва легло за матрак 140/200 см, два броя нощно шкафче и гардероб с плъзгащи врати. Гардеробът разполага с множество рафтове, лост за закачалки и огледало. Нощните шкафчета са с по две чекмедж..
2672 лв
Показва 1 до 27 от 27 (1 страници)