Меню
Количка

Модули Bullet

Филтри цена

лв лв
Холна маса BULLET LAW-1 Холна маса BULLET LAW-1
Безплатна доставка
Масата от колекцията BULLET е чудесно допълнение към обзавеждането във всекидневната. Освен това, благодарение на черното покритие, се съчетава с много интериори и стилове. Удобният рафт ще ви позволи да съхранявате елементи, които не е задължително да са отгоре. Колекцията BULLET е м..
273 лв
ТВ шкаф BULLET RTV-1 ТВ шкаф BULLET RTV-1
Безплатна доставка
ТВ шкафът BULLET е идеален за съхранение поради откритите рафтове, както и шкафчетата с вратички, с които разполага. Черното може да бъде най-добрият избор, ако търсите мебел, която е едновременно функционална и елегантна. Колекцията BULLET е много елегантен и стилен начин за осв..
476 лв
Витрина BULLET W-1 Витрина BULLET W-1
Безплатна доставка
Витрината е незаменима мебел във всеки хол или трапезария. Този от колекцията BULLET, поради интересния декор и черният цвят, ще се впише перфектно и в офис, където да изложите книги, албуми или други сувенири. Елегантна форма и вложки от стъклото правят витрината да изглежда още по-стилна. Колекция..
543 лв
Скрин BULLET KM-11 Скрин BULLET KM-11
Безплатна доставка
Скринът с 3 врати, благодарение на просторния си дизайн, ще ви осигури много място за съхранение на различни предмети. Това е идеалното решение за тези, които обичат всичко да е подредено и организирано. Колекцията BULLET е много елегантен и стилен начин за освежаване на интериора. Мебелит..
608 лв
Скрин BULLET KM-2 Скрин BULLET KM-2
Безплатна доставка
Скринът с 4 врати, благодарение на просторния си дизайн, ще ви осигури много място за съхранение на различни предмети. Това е идеалното решение за тези, които обичат всичко да е подредено и организирано. Колекцията BULLET е много елегантен и стилен начин за освежаване на интериора. Мебелит..
608 лв
Модулна секция BULLET Модулна секция BULLET
Безплатна доставка
Модулната секция се състои от всичко необходимо за Вашия хол или всекидневна - скрин Bullet КМ-2, тв шкаф Bullet RTV-1, витрина Bullet W-1 и холна маса Bullet LAW-1.Мебелите са част от модулна система Bullet, която предлага изящни и елегантни модули за всекидневната. Този секция ..
1627 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)