Меню
Количка

Модули Беста

Филтри цена

лв лв
Стенен панел Беста 91 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 91 е стенен панел, който служи за избягване монтаж на стена. Разгледай Т..
17 лв
Етажерка Беста 84 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Етажерката е оборудвана с два рафта. Беста 84 е с монтаж към стената. Разгледай ТУК Мод..
42 лв
Етажерка Беста 85 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 85 е подходяща мебел за всяка стая от Вашия дом. Цветът и е сонома арвен. Етажерката е..
49 лв
Етажерка Беста 87 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 87 е етажерка с делител за окачване към стена. Разгледай ТУК Модулна Система БЕСТ..
76 лв
Етажерка Беста 90 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност.  Разгледай ТУК Модулна Система БЕСТАРазмери: 130/26/35 смМатериал: Ламин..
77 лв
Етажерка Беста 88 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 88 е етажерка с делител за окачване към стена. Разгледай ТУК Модулна Система БЕСТ..
84 лв
Етажерка Беста 89 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 89 е етажерка с делител за окачване към стена. Разгледай ТУК Модулна Система БЕСТ..
99 лв
Холна маса Беста 92 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 92 е маса за хол, подходяща за всяко друго помещение от Вашия дом. Модулът е кр..
102 лв
Холна маса Беста 93 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 93 е маса за хол, подходяща за всяко друго помещение от Вашия дом. Модулът е кр..
107 лв
Етажерка Беста 86 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 86 е оборудван с повдигаща врата и ниша. Модулът има възможност за огледален монтаж.&n..
109 лв
Модул Беста 71 е нисък холен шкаф за телевизор с врата отваряща се хоризонтално (падаща врата). Мястото на вратата се определя по време на монтажа. Тя може да е в лявата и дясната част на шкафа. Всички модули от система Беста са изработени от висококачествени материали, отговарящ..
115 лв
Шкаф Беста 80 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Шкафът е оборудван с вратичка с плавно затваряне, рафт и ниша. Позволява монтаж за отваряне какт..
122 лв
Шкаф Беста 82 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Етажерката е оборудвана с вратичка с механизъм за плавно затваряне и рафтове. Беста 82 е с ..
126 лв
Шкаф Беста 78 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 78 е оборудван с витрина, рафт и ниша. Вратичка е с механизъм за плавно затваряне. По..
138 лв
Шкаф Беста 79 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 79 представлява стъклен шкаф с цветен принт на вратичката, които разполага с рафт и ниша. ..
141 лв
Модул Беста 75 е висок еднокрилен гардероб с една врата. Вътре е оборудван с четири на брой рафта. Посоката на отваряне на вратата се определня при монтажа. Всички модули от система Беста са изработени от висококачествени материали, отговаряши на всички изисквания за здравина, безопас..
154 лв
Шкаф за телевизор Беста 72 е нисък холен шкаф за телевизор с две хоризонтално отварящи се врати. Всички модули от система Беста са изработени от висококачествени материали, отговарящи на всички изисквания за здравина, безопасност и екологичност. Изработват се от ламинирано ПДЧ с дебел..
159 лв
ТВ шкафът е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модул Беста 74 е голям шкаф за телевизор с падащи врати. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Разгледай ТУК Модулна Система БЕСТАРаз..
174 лв
Шкаф Беста 81 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Шкафът е оборудван с четири вратички с механизъм за плавно затваряне. Беста 81 е с монтаж към ст..
174 лв
Шкаф за телевизор Беста 73 е нисък TV шкаф с две чекмеджета и четири отворени ниши подходящи за поставяне на телевизионни приемници, DVD и мултимедия. Всички модули от система Беста са изработени от висококачествени материали, отговарящи на всички изисквания за здравина, безопасност и..
192 лв
Стъклената витрина е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 77 е шкаф, оборудван с витрина, рафтове и чекмедже. Вратичката е с плавно затвар..
208 лв
Шкаф Беста 83 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Шкафът е оборудван с вратичка с плавно затваряне и рафтове. Беста 83 е с монтаж към стената и им..
215 лв
Гардероб Беста 76 е част от Модулна система за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Беста 76 е двукрилен гардероб с три рафта от едната страна и един рафт с лост от другат..
228 лв
Секция Беста 9043 Секция Беста 9043
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9043 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9043 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
353 лв
Секция Беста 9044 Секция Беста 9044
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9044 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9044 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
366 лв
Секция Беста 9045 Секция Беста 9045
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9045 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9045 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Р..
373 лв
Секция Беста 9038 Секция Беста 9038
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9038 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Холна секция 9038 е с монтаж за стена, а вратичките са с механизъм за плавно з..
527 лв
Секция Беста 9039 Секция Беста 9039
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9039 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9039 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
536 лв
Секция Беста 9046 Секция Беста 9046
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9046 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9046 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
638 лв
Секция Беста 9040 Секция Беста 9040
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9040 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9040 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Р..
658 лв
Секция Беста 9070 Секция Беста 9070
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9070 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9070 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
681 лв
Секция Беста 9071 Секция Беста 9071
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9071 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9071 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
685 лв
Секция Беста 9072 Секция Беста 9072
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9072 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9072 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
715 лв
Секция Беста 9048 Секция Беста 9048
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9048 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9048 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Разгле..
723 лв
Секция Беста 9036 Секция Беста 9036
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9036 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Холна секция 9036 е с монтаж за стена, а вратичките са с механизъм за плавно з..
727 лв
Секция Беста 9047 Секция Беста 9047
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9047 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9047 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне.  ..
734 лв
Секция Беста 9041 Секция Беста 9041
Безплатна доставка
Холна секция Сити 9041 съчетава модули от серия за обзавеждане на хол Беста. Модулите от системата са изработени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията за здравина, безопасност и екологичност. Сити 9041 е с монтаж за стена, а вратите са с механизъм за плавно затваряне. Р..
763 лв
Показва 1 до 37 от 37 (1 страници)