Меню
Количка

Колекция Фантазия

Филтри цена

лв лв
Етажерка Фантазия Модул 9 се поставя към стената за съхранение на книги или други аксесоари. С изчистен и стилен дизайн, тя е идеалното допълнение за стаята на Вашето хлапе. Етажерката е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработена от в..
83 лв
Бюро Фантазия Модул 10 е удобно и практично, то ще стане незаменим помощник на Вашето дете. Бюрото е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработено от висококачествено ПДЧ 18 мм. в комбинация от свежи цветове.Размери: 60/60/42 смЦвят: Бор..
102 лв
Шкаф Фантазия Модул 7 - част от модулна система Фантазия. Подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм в комбинация от свежи цветове.Размери..
112 лв
Бюро Фантазия Модул 6 удобно и практично, то ще стане незаменим помощник на Вашето дете. Подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Бюрото е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработено от висококачествено ПДЧ 18 мм. в..
139 лв
Шкаф Фантазия Модул 8 ще ви осигури допълнително място за багаж в детската стая - част от модулна система Фантазия, Основното предимство на модулната система е, че позволява да конфигурирате различните мебели според нуждите на Вашето дете. Изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм в комбинация от свеж..
139 лв
Детска ракла Фантазия Модул 5 разполага с удобно място за съхранение на багаж. С изчистен и стилен дизайн, тя е идеалното допълнение за стаята на Вашето хлапе. Тя е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработена от висококачествено ПДЧ 18..
177 лв
Шкаф Фантазия Модул 11 -  ТВ-шкаф, подходящ за допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм в комбинация от свежи цветове.Размери: 120/42/45,5 см..
191 лв
Тоалетка Фантазия Модул 13 - е тоалетка с огледало и едно чекмедже, подходяща за детска стая. Изработва се от висококачествено ПДЧ - 18 мм. и нежни цветове.Размери: 60/170/38 смЦвят: Бор алан и Оранж 18мм.ПДЧ..
198 лв
Шкаф Фантазия Модул 12  -  практичен шкаф с етажерки, подходящ за всяка детска стая. Изработва се от висококачествено ПДЧ - 18 мм. в комбинация от свежи цветове. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Размери: 60/37/142,5 смЦ..
240 лв
легло ФАНТАЗИЯ Модул 4 за матрак 82/190
Безплатна доставка
Легло Фантазия Модул 4 е с амортисьорен повдигащ механизъм за матрак с размери 82 х 190 см. С интересен дизайн и в свежи цветове, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Израб..
282 лв
гардероб ФАНТАЗИЯ Модул 1
Безплатна доставка
Гардероб Фантазия Модул 1 е двукрилен с интересен дизайн. Удобен и практичен, той ще съхрани всичко необходимо, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработен от висококаче..
364 лв
легло ФАНТАЗИЯ Модул 3 за матрак 82/190
Безплатна доставка
Легло Фантазия Модул 3 е за матраци с размери 82/190 см. С интересен дизайн, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Леглото е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Изработено от висококачествено ПДЧ 18 мм. в комбинация..
452 лв
гардероб ъглов ФАНТАЗИЯ Модул 2
Безплатна доставка
Гардероб Фантазия Модул 2 е ъглов с интересен дизайн и огледало на вратата. Удобен и практичен, той ще съхрани всичко необходимо, подходящо допълнение към обзавеждането на всяка детска стая. Той е част от модулна система, която позволява да конфигурирате мебелите според нуждите на Вашето дете. Израб..
456 лв
детско обзавеждане ФАНТАЗИЯ с едно легло детско обзавеждане ФАНТАЗИЯ с едно легло
Безплатна доставка
Модулна система Фантазия е изградена от отделни модули които могат да бъдат комбинирани по Ваше желание. Предлагаме Ви готова конфигурация, която при желание или необходимост може да допълните и с второ легло.Повдигащ матрачен механизъмКонфигурацията включва:Модул 1 - двукрил гардероб: 85/50,5/196 с..
1355 лв
детско обзавеждане ФАНТАЗИЯ с легло сандвич детско обзавеждане ФАНТАЗИЯ с легло сандвич
Безплатна доставка
Модулна система Фантазия е изградена от отделни модули които могат да бъдат комбинирани по Ваше желание. Предлагаме Ви готова конфигурация, която разполага с легло тип сандвич.Конфигурацията включва:Модул 2 - ъглов гардероб: 80-80/50,5/196 смМодул 3 - легло тип сандвич: 199/89/75 смМодул 8 - надстро..
1580 лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)