Доставка

  

 delivery trucks

 

(СКЛАДОВА БАЗА VEKO)
42.060409N,24.470354E

 

Доставка до всяко кътче на България

 

  • Извършваме доставка на закупените от нас продукти до всяка достъпна за нашия транспорт точка в границите на република България само за 9.99лв.
  • Наш сътрудник от отдел ДОСТАВКИ ще се свърже с Вас поне ден-два предварително, за да уточните деня и часовия диапазон, в които е удобно да доставим Вашата покупка. Това е момента, в който може да направим допълнителни уточнения, за да улесним процеса максимално.
  • Автомобилите на нашата компания доставят по график, съобразен с предпочитанията и на другите предвидени за доставка клиенти, затова поставяме условен интервал от 2 часа за да компенсираме забавяне заради разтоварване, трафик, атмосферни условия или други обстоятелства, които могат да възникнат по време на този процес.
  • Шофьора ще Ви се обади при завършване на предишната доставка, за да прогнозирате по-точно кога ще е при Вас.
  • Обичайното време за получаване и приемане на доставяните продукти е около 15 минути – точно толкова и ще Ви изчака и той на адреса в случай, че няма никой в договореното време. Другите ни клиенти също са нетърпеливи да получат новата си придобивка.
  • Ако никой не посрещне договорената доставка ще трябва да изчакате организирането на нова доставка, като целия процес описан по-горе се повтаря – цената на доставката също.
  • Когато всичко мине гладко и се срещнем в уреченото време на уреченото място ще можете да приемете Вашата поръчка, като нашия шофьор с удоволствие ще Ви помогне да я свалите от автомобила, но внасянето и/или качването ? споделете с приятели.
  • След като се уверите, че стоката е доставена така, както е произведена, т.е. без забележки по цялостта ? ще удостоверим това с приемно-предавателен протокол и ще можете да я доплатите както в брой, така и с карта чрез мобилните ПОС терминали, с които са оборудвани нашите автомобили.

 

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКАТА ДО КРАЯ НА м.ФЕВРУАРИ 2021г.

 

карта на България за цените на доставка по области

 

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ АДРЕС НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО КРАЯ НА м.ФЕВРУАРИ
9,99 лв

 

ВАЖНО!

 

При приемане на поръчката си задължително отворете и проверете стоката пред нашия представител, извършващ доставката за установяването на евентуални проблеми.

 

Рекламация на стъкла и огледала става САМО при получаване.

 

При установяване на проблем го опишете в приемо-предавателния протокол, в раздел ЗАБЕЛЕЖКИ. Така заявявате съгласие да получите стоката в този вид и стартирате процедурата по отстраняване на конкретната рекламация.

 

Без този документ, удостоверяващ наличието на проблем губите правото си на безплатна рекламация и при последвало установяване на дефект и/или липса те могат да бъдат отстранени и възстановени срещу съответното заплащане.

 

ВЕК РОЛ ЕООД не носи отговорност в случай, че закупената стока не може да бъде внесена в жилището на клиента по обичаен метод (през входната врата). В такъв случай, клиентът има право да се откаже от закупената стока като разходите за доставка и транспорт остават за негова сметка.

 

На изплащане от Париба - лични финансии