Меню
Количка

Модулна система Solo

Филтри цена

лв лв
Полица Solo 96 представлява раздвижена етажерка с два рафта за стена, подходяща за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOL..
36 лв 38 лв
Полица Solo 180 представлява етажерка с рафт за стена, подходяща за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбин..
46 лв 48 лв
Огледало Solo 80 е изработено с рамка от ПДЧ, подходящо за антре, коридор и спалня. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, ка..
89 лв 94 лв
Закачалка Solo представлява пано и рафт със закачалка отдолу и две допълнителни закачалки, подходящо за обзавеждане на антре. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. ..
109 лв 115 лв
Нощно шкафче Solo 2S има две чекмеджета и се изработва от висококачествени материали. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, ..
109 лв 115 лв
ТВ шкаф Solo 1D има една вратичка и ниша с рафт, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от..
135 лв 142 лв
Холна маса SOLO притежава изчистен дизайн, подходящо допълнение за хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и..
154 лв 162 лв
Скрин за антре Solo 2D1S разполага с две вратички и едно чекмедже, изработен от висококачествено ПДЧ с MDF профил. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна си..
161 лв 169 лв
Скрин Solo KOM 2D1S h82 разполага с две вратички и едно чекмедже, изработен от висококачествени материали. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е ..
173 лв 182 лв
Бюро SOLO 1D1S разполага с врата и чекмедже. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изградена е от мебели, к..
199 лв 209 лв
Витрина Solo 1W има витрина с два стъклени рафта, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация о..
203 лв 214 лв
Гардероб за антре Solo е еднокрилен с лост за закачалки и рафт в горната част. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качест..
205 лв 216 лв
Витрина Solo - 2 1W има витрина с един стъклен рафт, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинаци..
219 лв 230 лв
Висока витрина Solo 2S има четири  рафта и две чекмеджета, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спа..
249 лв 262 лв
ТВ шкаф Solo 1D2S L/P ТВ шкаф Solo 1D2S L/P
-5 % Безплатна доставка
ТВ шкаф Solo 1D2S L/P има една вратичка, две чекмеджета и две ниши, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е..
252 лв 265 лв
Легло Solo за матрак 90/200 с рамка Легло Solo за матрак 90/200 с рамка
-5 % Безплатна доставка
Легло Solo разполага с подматрачна рамка за двулицев матрак с размери: 90/200 см, изработено от ПДЧ с МДФ профил. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна сист..
265 лв 279 лв
Еднокрилен гардероб Solo 1D Еднокрилен гардероб Solo 1D
-5 % Безплатна доставка
Еднокрилен гардероб Solo 1D разполага с четири рафта. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изгр..
276 лв 291 лв
Витринна надстройка ТВ Solo 2W дясна Витринна надстройка ТВ Solo 2W дясна
-5 % Безплатна доставка
Надстройка ТВ Solo 2W - надставка над/до ТВ шкаф в хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функц..
290 лв 305 лв
Витринна надстройка ТВ Solo 2W лява Витринна надстройка ТВ Solo 2W лява
-5 % Безплатна доставка
Надстройка ТВ Solo 2W - надставка над/до ТВ шкаф в хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функц..
290 лв 305 лв
Висока витрина Solo 1W Висока витрина Solo 1W
-5 % Безплатна доставка
Висока витрина Solo 1W има витрина с два стъклени рафта, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комби..
296 лв 312 лв
Бюро SOLO 2D2S Бюро SOLO 2D2S
-5 % Безплатна доставка
Бюро SOLO 2D2S разполага с две врати и две чекмеджета. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изгр..
318 лв 335 лв
Скрин Solo 3D3S Скрин Solo 3D3S
-5 % Безплатна доставка
Скрин Solo 3D3S е функционален скрин с три врати и три чекмеджета, изработен от висококачествени материали е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комб..
326 лв 343 лв
Скрин Solo KOM 2D4S Скрин Solo KOM 2D4S
-5 % Безплатна доставка
Solo KOM 2D4S - функционален скрин с две врати и четири чекмеджета е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функци..
340 лв 358 лв
Двукрилен гардероб Solo 2D Двукрилен гардероб Solo 2D
-5 % Безплатна доставка
Двукрилен гардероб Solo 2D - с лост за закачалки и рафт е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Изград..
367 лв 386 лв
Скрин Solo 2W4S Скрин Solo 2W4S
-5 % Безплатна доставка
Скрин Solo 2W4S разполага с две витринни врати и четири чекмеджета, подходящ за обзавеждане на хол и дневна. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO ..
383 лв 403 лв
Легло Solo за матрак 160/200 с рамка Легло Solo за матрак 160/200 с рамка
-5 % Безплатна доставка
Легло Solo разполага с подматрачна рамка за двулицев матрак с размери: 160/200 см, изработено от ПДЧ с МДФ профил. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система ..
386 лв 406 лв
Висока витрина Solo 1W1D Висока витрина Solo 1W1D
-5 % Безплатна доставка
Висока витрина Solo 1W1D има две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска..
392 лв 413 лв
Висока витрина Solo 2W Висока витрина Solo 2W
-5 % Безплатна доставка
Висока витрина Solo 2W има две витринни врати с по два стъклени рафта, подходяща за обзавеждането на  хол, дневна и детско/юношеска стая. Тя е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре ..
422 лв 444 лв
Модулна секция SOLO Модулна секция SOLO
-15 % Безплатна доставка
Комплект за хол и дневна SOLO - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: два витринни шкафа, единият е за окачване на стена, ТВ шкаф с две чекмедже и две ниши и полица с два рафта. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е ..
518 лв 608 лв
Модулно портманто SOLO Модулно портманто SOLO
-5 % Безплатна доставка
Модулно портманто за коридор "SOLO", изработено от висококачествено ПДЧ с MDF профил. Конфигурация от: гардероб с една врата, скрин за антре, пано със закачалки и рафт за шапки. Добавено е огледало. То е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. М..
564 лв 594 лв
Трикрилен гардероб Solo 3D2S с огледало Трикрилен гардероб Solo 3D2S с огледало
-5 % Безплатна доставка
Трикрилен гардероб Solo 3D2S  е с вътрешно разпределение: лост за закачалки, пет рафта и две чекмеджета. Разполага с две чекмеджета в средата на основата и огледална врата. Той е част от модулна система SOLO - комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подх..
655 лв 689 лв
Модулна секция SOLO 2 Модулна секция SOLO 2
-5 % Безплатна доставка
Комплект за хол и дневна SOLO 2 - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: два витринни шкафа за окачване на стена, два ТВ шкафа с по една вратичка и ниша с рафт. Модулите са подходящи за дневна, детска, антре или спалня. Модулна система SOLO е комбинация от диза..
709 лв 746 лв
Модулна секция SOLO 1 дясна ВИТРИННА НАДСТРОЙКА Модулна секция SOLO 1 дясна ВИТРИННА НАДСТРОЙКА
-5 % Безплатна доставка
SOLO 1 ще Ви предостави набор от мебели за Вашия хол и дневна в един стил и цвят. Комплектът включва: шкаф с две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, ТВ шкаф с две чекмеджета, вратичка и ниши с витринна надстройка отгоре, както и полица за стена. Модулите са подходя..
979 лв 1031 лв
Модулна секция SOLO 1 лява ВИТРИННА НАДСТРОЙКА Модулна секция SOLO 1 лява ВИТРИННА НАДСТРОЙКА
-5 % Безплатна доставка
SOLO 1 ще Ви предостави набор от мебели за Вашия хол и дневна в един стил и цвят. Комплектът включва: шкаф с две врати, едната с витрина с два стъклени рафта, ТВ шкаф с две чекмеджета, вратичка и ниши с витринна надстройка отгоре, както и полица за стена. Модулите са подходя..
979 лв 1031 лв
Модулно обзавеждане за детско/юношеска стая SOLO Модулно обзавеждане за детско/юношеска стая SOLO
-5 % Безплатна доставка
SOLO ще Ви предостави набор от мебели, подходящи за обзавеждане на детско/юношеска стая в един стил и цвят. Предоставя двукрилен гардероб, бюро с две врати и две чекмеджета, както и скрин с три врати и три чекмеджета, както и две полици за стена. Модулите са п..
1006 лв 1059 лв
Модулен спален комплект SOLO за матрак 160/200 Модулен спален комплект SOLO за матрак 160/200
-14 % Безплатна доставка
Комплект за спалня SOLO - комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия SOLO. Включва: легло с рамка за матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., Две нощни шкафчета с по две чекмеджета и ниша, и трикрилен гардероб с огледало и чекмеджета. Модулите са подходящи за дневна,..
1227 лв 1419 лв
Показва 1 до 36 от 36 (1 страници)